Meme büyütme

Bende aynı benimde 2 çocuğum var inşallah bu isin de altından kalkicam merak la bekliyorum sen daha bi görüşmeye gitmedin mi
Gittim ümraye devlete gittim 6bin tl dedi meme protezini kendin alıcaksın dedi ben nerden bulunur nekadara alınır gerçi paranı ayarla gel konuşalım dedi sigarayıda bırak dedi 3ay verdi bıraktım bende şimdi

Gittim ümraye devlete gittim 6bin tl dedi meme protezini kendin alıcaksın dedi ben nerden bulunur nekadara alınır gerçi paranı ayarla gel konuşalım dedi sigarayıda bırak dedi 3ay verdi bıraktım bende şimdi
Bende içiyorum ne yazık ki ya...şu femmeplast la bi görüş sene ya öyle bi yerde kalma bana bakma burda bi tane özel has var oda uçmuş baya 9 10 bin veremem yanj instagram adresin varsa bi görüs bakalım sana ne fiyat verecek

Yazıyorum çıkmıyor devlet hastanesi ankarada olanlar var 4bin 3bucuga olanlar var neden burdaki ler 6bin çekio anlamıyorum bunalıma girdim

Yazıyorum çıkmıyor devlet hastanesi ankarada olanlar var 4bin 3bucuga olanlar var neden burdaki ler 6bin çekio anlamıyorum bunalıma girdim
Ya evet orası öyle şehir e göre değişiyor ama yol masrafı Otel masrafı orda yiyip içecen kattın mi zaten o fiyat a geliyor instagram dan estetik danışmanı diye bi site var hilal hanim bakıyor zaten academic hospital ve femmpalst has anlasmali olarak doktor görev yapıyor google dan da okudum baya başarılı bi doktor sana keşke burdan foto atabilseydim kalıcı kaldığı için silemiyoruz ya hilal hanim senle ilgilenir ins.a gir cevap hemen veriyorlar zaten

X