- 23 Mart 2015
- 35
- 5
- 30
-
- Konu Sahibi Betweenlife
Canım 1700 imkansız. Devlet ve üniversite hastanelerine bakınKızlar ben genç bir anneyim 2ci çocugumu emzirmeden kesince göğüsler iim sarkmadı ama sertliği çok gitti meme büytme ameliyatı olmak isyiyorum ümraniye devlete gittim 6.000tl fiyat istedi 1.700 e olanlar var beni bilgilendirirmisinz acill istanbul Anadolu yaksında hesaplı yapan bi yer varmı
Devlette oluyomuş zaten hangii devlet hastaneleri onu merak ediyorum canmCanım 1700 imkansız. Devlet ve üniversite hastanelerine bakın
Bana devletteki doktor tanesi 3bin dedi 6 bin tlye yaparım dediBetweenlife Silikonun kendi ücreti 1700den fazla. devlette bile olsa mümkün değil böyle birşey:S devlet silikon parasını mı karşılıyo yoksa:)
Biri bana yardımcı olsun lütfen anadolu yakasında devlet hastanesinde iyi bi fiyata hesaplı gögüs büyütme ameliyatı olan varsa yazsın bana kızlar
Canım o kadar parayi verecek sen eğer olmadım henüz ama operasyonların fotoları na baktım gerçekten müthiş bi iş çıkarmışlar academic hospital Üsküdar istersen daha fazla bilgi veririm sana bi sor yine deBiri bana yardımcı olsun lütfen anadolu yakasında devlet hastanesinde iyi bi fiyata hesaplı gögüs büyütme ameliyatı olan varsa yazsın bana kızlar
Devlet de olabilirsin aslında yaaBiri bana yardımcı olsun lütfen anadolu yakasında devlet hastanesinde iyi bi fiyata hesaplı gögüs büyütme ameliyatı olan varsa yazsın bana kızlar
Öner bekliyorum canm ya çok acil olmam lazım sgk karşılamıyorCanım benim 1700 e yapanlar devlet has de olanları diyorum SGK ödemeli dir yarısı kesin onu da heyet raporu çıkarıyorsun yaklaşık 1000 tl protez fiyati 600 700 de ameliyat parası öyle oluyor o iş ama senin istemenle olmuyor bu işler uzun işler heyet filan yorar insanı sen şimdi int de SGK hangi estetik ameliyatlarında yardimci oluyor onlara bak ben şimdi sana bi has önericem
Ali cemal yilmaz a git bence bi konuş bi görüş öyle aceleye getirme instagram da estetik danışmanı diye bi sayfa var kendi danışmanı zaten mesaj yazabilirsin dm den hilal hanim sana yardimci olur başka hastane lere de git bu arada fiyat karşılaştır bak ali cemal yilmaz uyuyorsa bütçene git orda ol pişman olmazsın sonuçta karar senin canım femmeplast olması lazım hastane nin adi daÖner bekliyorum canm ya çok acil olmam lazım sgk karşılamıyor
Nekadarki fiyatlarıAli cemal yilmaz a git bence bi konuş bi görüş öyle aceleye getirme instagram da estetik danışmanı diye bi sayfa var kendi danışmanı zaten mesaj yazabilirsin dm den hilal hanim sana yardimci olur başka hastane lere de git bu arada fiyat karşılaştır bak ali cemal yilmaz uyuyorsa bütçene git orda ol pişman olmazsın sonuçta karar senin canım femmeplast olması lazım hastane nin adi da
Valla canım tam olarak bende bilmiyorum ama uygun olduğunu biliyorum istersen sen görüş bi konuş hilal hanim danışmanının adıNekadarki fiyatları
Evli misin sen aynı yaştayiz seninle bu perşembe günü bende fiyat almaya gidiyorum takip edelim birbirimizi bende olucam çünküNekadarki fiyatları
Tamm sen istanbuldamısın anadolu yakasındayım ben devlet hastanesinemi gidiosunEvli misin sen aynı yaştayiz seninle bu perşembe günü bende fiyat almaya gidiyorum takip edelim birbirimizi bende olucam çünkü
Evliyim 23yaşındayım 2tane çocugum var kendimiZe el atmanın zamanı geldi artıkTamm sen istanbuldamısın anadolu yakasındayım ben devlet hastanesinemi gidiosun
Ben erz dayim burda devlet e gidicem canım perşembe görüşmem var fiyat bilgisi alicam bakalım ne diyecek orda benim arkadaşım oldu çok memnun gelmek istedim ama imkansız yaniTamm sen istanbuldamısın anadolu yakasındayım ben devlet hastanesinemi gidiosun
Bende aynı benimde 2 çocuğum var inşallah bu isin de altından kalkicam merak la bekliyorum sen daha bi görüşmeye gitmedin miEvliyim 23yaşındayım 2tane çocugum var kendimiZe el atmanın zamanı geldi artık