• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme büyütme yaptirmak istiyorum..lütfen Doktor konusunda yardima ihtiyacim var!

rassig

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Ben yurt disinda oldugum icin doktorlarla tek tek görüsme imkanim yok. Anca internetten arastirabiliyorum..lütfen bilgisi olanlar yardimci olabilirmi? Gögüs büyütme konusunda yardim lütfen!

Ben yurt disinda oldugum icin doktorlarla tek tek görüsme imkanim yok. Anca internetten arastirabiliyorum..lütfen bilgisi olanlar yardimci olabilirmi? Gögüs büyütme konusunda yardim lütfen!

Adana Seyhan Uygulamada Doc.Dr. Tamer Seyhan'i tavsiye ederim!

Benim istanbulda kalacak akraba oldugu icin istanbulda bir doktor düsünmüstüm..yinede tesekkür ederim.

Eger ankarayi dusunursen kesinlikle hacettepe universitesinde haldun kamburoglunu oneririm ben hem burdan hem de bikac hemsire arkadasimdan arastirdim ve ona karar verdim sonuctan simdiden cok memnunum burda ona ameliyat olan hic kimsenin sonucundan memnun olmadigini duymadim

Dr.Hasan Fındık ile görüşmeni tavsiye edebilirim ;) Ben kendisine ameliyat oldum,çok memnun kaldım.Benden sonra birçok arkadaşta ameliyat oldu,benim sonucumu görerek..Yurtdışından çok hastası var ayrıca..Netten kendi sitesinden iletişim bilgilerini araştır,görüşmeni tavsiye ederim :34:

Tavsiyen üzerine simdi aradim. 3200 euro fiyat veriyor..normal mi? ? Bana biraz pahali geldi..nette hakkinda iyi seylerde yaziyo..

ilk adım gelmiş artık desene.Hayırlısı olsun canım.Bende 25 gün önce oldum ameliyatımı Defne Erkara İstanbul bir görüş derim.En azından Fikir edinirsin ;)

Bana biraz bilgi verirmisin canim senin kini nasil yapti..fiyat ne kadardi..nasil oldu. .kasaltimi, damlami?cok sevinirim.benim fazla bilgim yok

Bana biraz bilgi verirmisin canim senin kini nasil yapti..fiyat ne kadardi..nasil oldu. .kasaltimi, damlami?cok sevinirim.benim fazla bilgim yok

Tabi söyliyim canım. Allergan diğer bir deyişle Natrelle 410 Mf profil yani üst kısmı daha dolgun damla 470 cc kas altı yerleşim,meme altı kesisiyle oldum.ameliyat 1,5 saat sürdü aynı akşam taburcu oldum dilersen hastanede o akşamı geçirebiliyorsun ve bu durum fiyatı etkilemiyor.toplamdada 5500 TL ödedim.

Fiyat cok uygun..bugün isten sonra mutlaka irtibat kuracam senin doktorla.özelde resim filan koydunmu? Merak ettim simdi. Senelerdir beni mesgul ediyo bu konu..hic cesaretim yoktu ama inan artik bir kadin gibi görünmek istiyorum

Fiyat cok uygun..bugün isten sonra mutlaka irtibat kuracam senin doktorla.özelde resim filan koydunmu? Merak ettim simdi. Senelerdir beni mesgul ediyo bu konu..hic cesaretim yoktu ama inan artik bir kadin gibi görünmek istiyorum

Ay fena oldum bee :ssz: var foto bakarsın

İstanbul düşünürseniz Cem payaslı ya oldum. resimler dilerseniz bakabilirsiniz :)

resimlerini göremiyorum..ne yapmam lazim canim? Bugün cem payasli nin asistaniyla görüstüm. Güzel bilgiler verdi. Icime yatti ama 3.200 euro dedi.baya pahali.sence?

Oturacak yerine tabiiki daha.daha taze ameliyat olmussun..bukadar basarmisin ya..tebrikler:))

Kızlar şuan yaşadığım kötü psikoloji ve kendime olan guvensizligim nedeniyle göğüs büyütme amelıyatı olmak istiyorum internetten fatih dağdelen ismini cok duydum siz hangi doktoru tavsiye edersiniz

Canim ven 1 ay önce fatih dagdelenle görüsmeye gittim..bende internetten ismine rastladim..hastanesi cok güzel ama 3 saat bekledikten sonra görüsme sadece 10 dakika sürdü..onun bana anlattiklarini burada forumdaki bayanlarda söylerdi.kendisi biraz soguk ve aceleci geldi.ben ona kesinlikle yaptirmicam..su an arastirma icindeyim..birkac doktorla telefonda görüstüm ve 3 tanesinde takili kaldim..inan onlar bile telefonda daha iyi bilgi verdiler.ben eylül ayinda olmayi düsünüyorum.bu hafta kararimi artik vermek istiyorum..buradan birkac bayanda sagolsunlar yardimci oldular..istresen buradan birbirimize bilgi verelim ve kontakta kalalim

Back
X