Meme büyütme yaptırdım adanada

ayperi01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2024
14
4
38
Kızlar salı günü ameliyat oldum süreci ve fiyatı bilmek isteyenler yazabilir ama şuan için size tek söylemek istediğim gerçekten sorun olmayacak kadar var sa memeniz yaptırmayın bu acı çok başka

Kızlar salı günü ameliyat oldum süreci ve fiyatı bilmek isteyenler yazabilir ama şuan için size tek söylemek istediğim gerçekten sorun olmayacak kadar var sa memeniz yaptırmayın bu acı çok başka
İlk gunler biraz sikintili geciyor evet. Fakat iki hafta sonrasinda cok hizli iyilesiyorsunuz merak etmeyin 😊 birden normal rutininize donuceksiniz. Gule gule kullanin 😊

Umarım öyle olur dikişler sanki patlıyor gibi arara ara çok yanma oluyor kalkarken göğüslerin aşağı doğru inince çok acıyor bir hafta oldu tam bugün ayakta iyi hissediyorum yatınca batmalar yanmalar kollar bile ağrıyor inanın

ilk hafta gerçekten korkunç bir acı oluyor. sonrasında gün geçtikçe hafifliyor. gerçekten çok ağır bir ameliyat

Umarım geçer yatarken hala kalkmak için destek alıyorum ve birden yanma acı sonra kalkınca geçiyor gibi ne bilim çok zorgerçekten

Hangi doktorda oldunuz ameliyatı ve fiyat öğrenmek istiyorum

Agriniz olması normal bence benim 1 ay oldu ameliyat olalı fakat dediğiniz gibi bir ağrım sancim olmadı sadece nacizane tavsiye hareket mümkünse etmeyin dikişler açılabilir yatın kolunuzu dahi kaldırmayın

Memnun kaldınız mı
Doktorum çok ilgili çok güven verici ve deneyimi çok kendisine güven duydum açıkçası ama bu daha 8 günlük yorum sonuç 3 ay sonra tam verebilirim dokununca ağrı olacakmı hislerim de sorun var mı hala korku içinde bekliyorum bu kadar acıya değecek mi ama şuan ki görüntüsünden çok memnunum onu eklemek isterim

Doktorum çok ilgili çok güven verici ve deneyimi çok kendisine güven duydum açıkçası ama bu daha 8 günlük yorum sonuç 3 ay sonra tam verebilirim dokununca ağrı olacakmı hislerim de sorun var mı hala korku içinde bekliyorum bu kadar acıya değecek mi ama şuan ki görüntüsünden çok memnunum onu eklemek isterim
Anladım inş sonucunda istediğiniz görüntüye kavuşursunuz .
Sizinki sade protezmi , dikleştirme dahil mi?

Anladım inş sonucunda istediğiniz görüntüye kavuşursunuz .
Sizinki sade protezmi , dikleştirme dahil mi?
Sadece protez ama dikleştirme için fiyat farkı konuşmadık ameliyatın durumuna göre bakacam gerekirse dikleştirme de yapacam dedi ama sonra gerek duymadığını söyledi yinede rahatsız olursam ilerleyen günlerde ücret talep etmeden ufak bir deri çıkarır yaparım dedi ama şuan gayet iyi

Sadece protez ama dikleştirme için fiyat farkı konuşmadık ameliyatın durumuna göre bakacam gerekirse dikleştirme de yapacam dedi ama sonra gerek duymadığını söyledi yinede rahatsız olursam ilerleyen günlerde ücret talep etmeden ufak bir deri çıkarır yaparım dedi ama şuan gayet iyi
Anladım bende ameliyat oldum 2 ay oldu benim göğüslerimde dikleştirme + protez işlemi yapıldı buna rağmen hala sarkık bunu doktorla konuştum 6 ay dolunca sizin dediğiniz gibi tekrar deri alacağını söyledi bekliyorum bakalım ne olacak

Anladım bende ameliyat oldum 2 ay oldu benim göğüslerimde dikleştirme + protez işlemi yapıldı buna rağmen hala sarkık bunu doktorla konuştum 6 ay dolunca sizin dediğiniz gibi tekrar deri alacağını söyledi bekliyorum bakalım ne olacak
Peki sarkık olması dışında bir şikayetiniz kaldı mı ben rahatça 2. Ayda elleyebilecekmiyim acır mı yada batma yanma kalıyormu

Peki sarkık olması dışında bir şikayetiniz kaldı mı ben rahatça 2. Ayda elleyebilecekmiyim acır mı yada batma yanma kalıyormu
2 ay doldugunda rahatlikla dokunabilir duruma gelirsiniz. Benim yanma batma bitmisti o donemde. Ciddi oranda yumusamisti.

Bende dikleştirme +protez olmak istiyorum 2 dogjm sonrası sarkti göğüslerim küçük olduğu için protezsiz olmaz dedi doktor merak etttigm şu aslında cinsel hayatı etkiliyo mu protez yani normal memeyi sıktığı gibi protezi sıkabilir mi eşler

Bende dikleştirme +protez olmak istiyorum 2 dogjm sonrası sarkti göğüslerim küçük olduğu için protezsiz olmaz dedi doktor merak etttigm şu aslında cinsel hayatı etkiliyo mu protez yani normal memeyi sıktığı gibi protezi sıkabilir mi eşler
Ay kızlar ya siz neler yapıyorsunuz böyle evlenince göğüsler zaten büyüyor ben eskiden 75 takıyordum şuan 80 takıyorum cinsel ilişki olduğu için heralde otomatikmen büyüyor bu arada doğru sutyen takarsanız zaten dik görünür sarkmaz da

X