Merhaba bende silikonlarimi cikarttirmak istiyorum. 3 ay oldu sizin gögusleriniz ne durumda sarkma sönme deri toplanması vs oldumu? Eski haline döndü mü?Yapma bence ben artik 2aydi cikarmisim cok sukur iyiyim cikarfdikda cok kucukdu sabr etdim masaj yapiyorum buyuyo insallah taktirdigim 85di beden simdi 80var in ama boyle daha guzel ve iyi ben hatirladikca eziyyetimi sadece parama yazik oldu
Merhaba umarım msjimi görüp cevaplarsınız. Benim 3 ay oldu 335 cc kas altı yaptirdigimdan bu yana sıkıntılar hiç eksilmedi katlanarak çoğaldı. En son kol ağrısı ve uyuşma olunca cikarttirmaya karar verdim. Ama sonrasında gogusun alacağı şekilden endişeliyim. Sizin gögusleriniz eski haline döndü mü deri toplanması sönme doku kaybı vs yaşadınız mi?Canım öyle düşünme , hangi doktorda oldun bilmiyorum ama doktor sadece ameliyat parası alıp çıkardı benimkisini . Ve çıkarttığım için çok üzülmüştü , görüntü de süperdi çünkü . Lütfen sabırlı ol bende iki sene kaldı ve 295 di benimkilerde . Öyle sarkma filan yapmıyor. Kasaaltı mı oldun ?
Kaş onarımı derken sanırım silikonu alıp kapatıp dikmiycekler mı bilmediğim başka bir ayrıntıda mi var acaba?baska bir kisiye sormussunuz gerci ama bir ekleme yapmak isterim. 3 ay cok kisa bir sure. o yuzden deformasyon yasamazsiniz. ama kas onarimi konusunu doktorunuzla mutlaka konusun.
Yani zaten kası dikmiyorlar mı çıkarttıktan sonra?Kaş onarımı derken sanırım silikonu alıp kapatıp dikmiycekler mı bilmediğim başka bir ayrıntıda mi var acaba?
Yani zaten kası sıkmıyorlar mı çıkarttıktan sonra?
Çok sağolun cok teşekkürler hiç aklımda olmayan bir ayrıntıydı. Doktorumla konuşup altını çizeceğim.kasi onarmayabiliyorlar. o zaman soyle oluyor:
ameliyat oncesi doktorunuzla konusursaniz en azindan netlestirmis olursunuz.IMPLANTS DAMAGE YOUR BODY AND YOUR SELF ESTEEM
5 years ago I made the stupidest decision of my life:to get breast implants I was 34a and felt totally inadequate and when I was 30 and majorly depressed...www.realself.com
Merhaba tekrar dün bir doktorla görüştüm kas onarımına gerek yok dedi. Benim ki kas altı dual plan olmadığı için mi dedi yoksa yapmayıp öyle bırakma peşinde mi. Kendisine de sordum bu soruyu geçiştirdi. Ciddi anlamda güven problemi yaşıyorum artık. Allahım nerden girdim ben bu işeÇok sağolun cok teşekkürler hiç aklımda olmayan bir ayrıntıydı. Doktorumla konuşup altını çizeceğim.
kasi onarmayabiliyorlar. o zaman soyle oluyor:
ameliyat oncesi doktorunuzla konusursaniz en azindan netlestirmis olursunuz.IMPLANTS DAMAGE YOUR BODY AND YOUR SELF ESTEEM
5 years ago I made the stupidest decision of my life:to get breast implants I was 34a and felt totally inadequate and when I was 30 and majorly depressed...www.realself.com
Siz silikonlarinizi cikkartidiniz değil mieger kasiniz kesilmediyse gerek olmayacaktir. guven konusunda ben de ayni seyi yasadim ve ne yazik ki yersiz bir kaygi degil bu. implant cikarma konusunda istanbul'da duydugum bir doktor var. ben hic gorusmedim kendisiyle ve yaptigi islemleri gormedim. amerikan hastanesi'nden selahattin ozmen. suhan bey ile birlikte yayinlari var. belki arastirmak istersiniz:
Prof. Dr. Selahattin Ãzmen | Amerikan Hastanesi
Prof. Dr. Selahattin Ãzmen ve uzmanlık alanları hakkında detaylı bilgi edinmek ve randevunuzu anında oluÅturmak için web sitemizi ziyaret edin.www.amerikanhastanesi.org
Teşekkür ederimeger kasiniz kesilmediyse gerek olmayacaktir. guven konusunda ben de ayni seyi yasadim ve ne yazik ki yersiz bir kaygi degil bu. implant cikarma konusunda istanbul'da duydugum bir doktor var. ben hic gorusmedim kendisiyle ve yaptigi islemleri gormedim. amerikan hastanesi'nden selahattin ozmen. suhan bey ile birlikte yayinlari var. belki arastirmak istersiniz:
Prof. Dr. Selahattin Ãzmen ve uzmanlık alanları hakkında detaylı bilgi edinmek ve randevunuzu anında oluÅturmak için web sitemizi ziyaret edin.www.amerikanhastanesi.org
Ben de istanbulda bit doktor arıyorum çıkarttırmak için . Bu konuda iyi bir doktor mu acaba?eger kasiniz kesilmediyse gerek olmayacaktir. guven konusunda ben de ayni seyi yasadim ve ne yazik ki yersiz bir kaygi degil bu. implant cikarma konusunda istanbul'da duydugum bir doktor var. ben hic gorusmedim kendisiyle ve yaptigi islemleri gormedim. amerikan hastanesi'nden selahattin ozmen. suhan bey ile birlikte yayinlari var. belki arastirmak istersiniz:
Merhaba Selahattin Özmen hoca benim dr um.müthiş bilgili ilgili ve iş disiplini olan biridir.çok tecrübelidir ameliyat öncesi ve sonrasında hastalarını bizzat kendi takip eder bu yaz kızıma burun estetiği ameliyatı yapacak.ben meme yaptırmıştım.Ben de istanbulda bit doktor arıyorum çıkarttırmak için . Bu konuda iyi bir doktor mu acaba?
Merhaba Selahattin bey mükemmel bir doktordur.eger kasiniz kesilmediyse gerek olmayacaktir. guven konusunda ben de ayni seyi yasadim ve ne yazik ki yersiz bir kaygi degil bu. implant cikarma konusunda istanbul'da duydugum bir doktor var. ben hic gorusmedim kendisiyle ve yaptigi islemleri gormedim. amerikan hastanesi'nden selahattin ozmen. suhan bey ile birlikte yayinlari var. belki arastirmak istersiniz:
Teşekkür ederim cmts gününe randevu aldım .İnşallah kurtulurum bu protezlerden en kısa zamanda .Merhaba Selahattin Özmen hoca benim dr um.müthiş bilgili ilgili ve iş disiplini olan biridir.çok tecrübelidir ameliyat öncesi ve sonrasında hastalarını bizzat kendi takip eder bu yaz kızıma burun estetiği ameliyatı yapacak.ben meme yaptırmıştım.
Kol agriniz cok mu oldu ve uyusma? Doktora sordunuz mu ne demisti cikarmadan duzelmez miydi ve baska sikayetiniz var miydi?Merhaba umarım msjimi görüp cevaplarsınız. Benim 3 ay oldu 335 cc kas altı yaptirdigimdan bu yana sıkıntılar hiç eksilmedi katlanarak çoğaldı. En son kol ağrısı ve uyuşma olunca cikarttirmaya karar verdim. Ama sonrasında gogusun alacağı şekilden endişeliyim. Sizin gögusleriniz eski haline döndü mü deri toplanması sönme doku kaybı vs yaşadınız mi?
Doktorunuz kim cok merak ettim 3 ay uzun bi sure ama belki odemdir soldaki, odem indirici seyler yeseniz cok belki faydasi olur? Kas kesilmeyen teknik hangisi acaba onu olalim bari ya valla cok kafam karistiBenim direk kas altı oldu kaslarım epey sıkı anlaşılan . 3 ay olmasına rağmen sol gogusum hiç inmedi sağ gogusum koltuk altına kaydı. Doktoruma göre herşey normal ama bana göre değil ağrı uyuşma her hareketimde protezler yukarıya çekiyor. Görüntü olarakta büyük ve kaba görünüyorlar. Kısacası ben bu duruma pek adapte olamadım.
Merhaba bende çıkartacağım çıkartma süreciniz nasıl oldu ne kadar süre de toparladinizÖncelikle çok geçmiş olsun . Şu an daha çok yeni , dilerim ki yaptırdığınıza değsin ve alışabilesiniz . Ben iki yıl önce yaptırmıştım , yaklaşık bir ay önce çıkarttırdım , soruların için yardımcı olabilirim .