Meme büyütme ve yag aldirma

Zuyildiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
132
11
Merhaba arkadaslar :)

Ben burda yeniyim ama uzun zamandir sizin yazdiklarinizi okudum ve sonunda 3 arkadasla birlikte karar verdik meme büyütme ve liposuction yag aldirmayi:) Okudugum kadariyla Dr. Naci beyden memnun kalan cok :) Güzel dedim kendi kendime ve hemen resimlerimi önden, yandan ve arkadan cektim Naci beye mail attim.

1 gün gecmeden geriye mail geldi 6500 euro dedi. Arkadaslar sok oldum. Cok pahali geldi gercekten bukadar cok tuzlumu fiyatlar yoksa ben yurtdisindanim diyemi bana bukadar yüksek bir fiyat söyledi??

Hayallerim sanki bir anda yikildi dün gece uyuyamadim benim bu parayi ödemem icin daha cooookkkk calismam gerek :KK43: gercekten cok üzüldüm.

Aslinda fazla yagli biride degilim. 32 yasindayim 1.61 boy kilo 60. / meme büyütme ve biraz karin ve bel bølgesinden yag aldirmak istiyorum.

Arkadaslar bana iyi bir doktor tavsiyesinde bulunabilirmisiniz ?? iyi ve fiyatlari fazla ucmamis bir doktor. Lütfen yardim edin bana
Bu sene aralik ayinda türkiyeye gitmeyi düsünüyorum

Cevaplarinizi yardimlarinizi dört gözle bekliyorum :)

Ben Bundan 6 ay Önce Defne Erkara'da göbek yagi aldirdim hic memnun kalmadim.Olan parama oldu.Bu Tür seyleri önermiyorum.Kilom ve ölcülerimde hicbir degisiklik olmadi

Merhaba arkadaslar :)

Ben burda yeniyim ama uzun zamandir sizin yazdiklarinizi okudum ve sonunda 3 arkadasla birlikte karar verdik meme büyütme ve liposuction yag aldirmayi:) Okudugum kadariyla Dr. Naci beyden memnun kalan cok :) Güzel dedim kendi kendime ve hemen resimlerimi önden, yandan ve arkadan cektim Naci beye mail attim.

1 gün gecmeden geriye mail geldi 6500 euro dedi. Arkadaslar sok oldum. Cok pahali geldi gercekten bukadar cok tuzlumu fiyatlar yoksa ben yurtdisindanim diyemi bana bukadar yüksek bir fiyat söyledi??

Hayallerim sanki bir anda yikildi dün gece uyuyamadim benim bu parayi ödemem icin daha cooookkkk calismam gerek :KK43: gercekten cok üzüldüm.

Aslinda fazla yagli biride degilim. 32 yasindayim 1.61 boy kilo 60. / meme büyütme ve biraz karin ve bel bølgesinden yag aldirmak istiyorum.

Arkadaslar bana iyi bir doktor tavsiyesinde bulunabilirmisiniz ?? iyi ve fiyatlari fazla ucmamis bir doktor. Lütfen yardim edin bana
Bu sene aralik ayinda türkiyeye gitmeyi düsünüyorum

Cevaplarinizi yardimlarinizi dört gözle bekliyorum :)

Merhaba oncelikle aramiza hoş geldin ben meme dikleştirme ve protez ameliyatimi Dr. Kubilay Ozdile yaptirdim çok memnunum gercekten. O ne yaa 6500 Euro cok yuksek bence ben ozel hastanede yaptirdim iki operasyon birlikte cok iyi bir fiyata ve en iyi protezlerden biri kullanildi Mentor marka bence bir gorus derim. Gercekten cok ilgili bir doktor yaptiran arkadaslarda memnun yani bir fikir al en azindan bu fiyat cok yuksek cunku

Kusura bakma hic tarihe bakmadim sonradan fark ettim senin bize bilgi vermen gerekir buyuk tecrubeli olarak :))

X