Meme büyütme ve tüberöz meme ameliyatı olan var mı ??? Lütfen yardım :'((

kemanci1374

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
40
1
34
Selam hanımlar ben Ankaradayım bugün Hacettepe hastanesinde Dr. Ömer beye muayene oldum tüberöz meme dendi bilmeyenler için tarif etmek gerekirse renkli kısmı geniş ve aşağıda sanki sarkmış gibi ayrıca meme dokusu var gibi ama küçük en azından benimkiler öyle. ömer beyle görüşmem güzeldi ama kendisi ameliyat sonrası diğer operasyonlardan daha fazla acı ağrı asimetri ve ameliyat izlerinin olacağını söyledi. tamam açık sözlü olması çok güzel olabilir ama bu kadar yan etkisi varsa hiç olmasam mı diye düşünmeye başladım oysaki ben ergenliğimden beri bunun düzeleceğinin hayalini kurmuştum şimdi 23 yaşındayım ve evliliğimi bile hayal edemiyorum bugünden sonra bu ameliyatı olan ve memnun kalan birileri var mı lütfen sürekli ağlıyorum aklıma geldikçe

Merhaba cnmm... bende seninle ayni durumdayim!! Tuberoz meme bendede var 22 yasindayim ve en kisa zamanda protez taktirmak istiyorum genc kizligimdan beri bunun hayalini kuruyorum. tuberoz meme ne oldunu bilmiordm hic bi fikrm yoktu bu konuyu arastirmaya basladigimda fark ettim bendede oldugunu ve canim cook sikildi Cunku bu durumun daha hassas oldugu ve operasyondan sonra cikan sonucun daha riskli oldugunu ogrendim. Yani bu konuda uzman ve bilgili bir doktora gitmek sart cunku tuberoz meme'de yapilan operasyon extra bi onem gerektiriyormus.

Ama kendini sakin uzme arastirmaya devam et ve bu konuda tecrubeli birine ol ameliyatini! Eminim bir sorun cikmaz ve cikma riski cok daha dusuk olur. Bende su an arastirma icindeyim. Eger forumdaki arkadaslarin onercegi doktor'lar varsa cok sevinirim.tesekkurler

canm nolur bi doktor bulursan ya da ne biliyim her hangi bişey bana da haber ver olur mu

inşallah sizlerde istediğiniz hayal ettiğiniz görüntüye kavusursunuz bir kadın için en ama en önemlisi göğüs bence ya.. inş sizde bizim gibi kısa zamanda mutlu olursunuz

canm nolur bi doktor bulursan ya da ne biliyim her hangi bişey bana da haber ver olur mu

Canim ben iki doktor'la mail'lesdim..fotograflarida gonderdim ve onlarda gorur gormez ilk cevap verdikleri seyin benim memelerimin tuberoz meme oldugu :2: :2:

Ben Hasan Findik ve Bulent Cihantimur'a mail attim...Hasan Findik bu durumun hasas oldugunu ve klasik bir meme buyutme operasyonundan cok daha farkli olacagini soyledi. Bulent Bey'de benzeri seyler soyledi vede tuberoz meme hakkinda deneyimli bir cerrahin operasyonu yapmasi gerektigini soyledi..

Offf nerden cikti bu bilmiyorum zaten kucuk meme'lerle bas etmeye calisdim omrum boyunca.. simdide memelerin tuberoz olmasi ap ayri bir dert

Aynen canm aklıma geldikçe gözlerim doluyo hiç böyle olacağını tahmin etmemiştim ( doktor bana da daha zor bi ameliyat olacağını söyledi ama dediğim gibi beni korkuttu hiç güvenemedim ona ya şimdikini arar hale gelirsem inşallah iyi bi doktor bulabiliriz

inşallah sizlerde istediğiniz hayal ettiğiniz görüntüye kavusursunuz bir kadın için en ama en önemlisi göğüs bence ya.. inş sizde bizim gibi kısa zamanda mutlu olursunuz

İnşallah canm Allah şuan beterin beterini gösterdi ( doktor hiç memen olmasa bile her şey daha kolaydı dedi daha ne desin

Insallah cnm yaaa (( sana arkadaslik istegi gonderdim ... eger bu konuda iyi bir doktor bulursan lutfen bana mesaj at Naci Celik'de iyi diye duydum ama bilmiyorum daha arastirmam lazim ...

Insallah cnm yaaa (( sana arkadaslik istegi gonderdim ... eger bu konuda iyi bir doktor bulursan lutfen bana mesaj at Naci Celik'de iyi diye duydum ama bilmiyorum daha arastirmam lazim ...

Sen de haber ver canm mutlaka ( sen ankarada mısın ? ben annemden her ne kadar destek alsam da böyle bi ameliyat olmak için şehir dışına gidebilir miyim orda yapabilir miyim bilmiyorum ben şimdilik ankradakilere bakıyorum sadece (

Yok cnm ben turkiyede degilim yurtdisinda yasiyorumm...Istanbula gelicem ameliyet olmak icin. Bide mutlaka dikkat et karar verdigin cerrah tuberoz meme konusunda tecrubeli olsun. Eger protezi klasik meme buyutme operasyonu gibi meme altindan kesip yerlestirirlerse gogusun buyuk olur ama meme ucu hala sarkik olur. cozum protezi koymak degil. operasyonu farkli bir yontemde yapmak gorekiyormus buna 'lolipop kesim' diyorlar. bu sekilde hem protez takiliyor hemde meme'nin sarkik olan kismi kaldiriliyor..

Operasyonun farklı olduğunu biliyorum tatlım ama dediğin gibi güveneceğim doktor henüz yok ortada lolipop kesimi ilk defa duydum eğer yine muayene olursam öğrenirim nasıl yapacağını senden de haber bekliyorum canm ben de eğer ankarada doktor ulursam sana yazarım belki burda olursun

Tmm cnmm sana haber verecegimm :) Insallah sonunda istedigimiz meme'lere kavusuruz

Benim tek göğsüm biraz tüberözdü ve çok zorlu geçti operasyon.Zorlu derken ağrı vs anlamında değil.Onlar gelip geçiyor.Fakat olmadı.Ne yazık kı tekrar ameliyat olmak durumunda kaldım.İkinci ameliyatın üzerinden 6 ay geçti.Hala fazla yumuşama olmadı.Diğer göğsüm çok normal.Fakat tüberöz olan daha zor iyileşiyor.Benim dokum azdı. Lolipop kesim falan da yapılmadı.Göğüs ucu kesisi.Çok da iyi bir dra oldum.Fakat biraz da şans.O sebeple çok iyi düşünmeni tavsiye ederim.Komplikasyon riski fazla.Anlatıldığı gibi toz pembe değil.Ben bu tarz komplikasyonları gerçek anlamda bilseydim olmazdım diye düşünüyorum.Kolay gelsin .Umarım istediğin gibi olur.

Zaten baya korkuyorum benm memeler arasında büyüklük ve şekil farkı yok ikisi birbirine benziyo ve tüberözler işte. doktorun kimdi peki canm söyler misin bi de resmlerine bakabilir miyim varsa gerçekten merak ettim (

Zaten baya korkuyorum benm memeler arasında büyüklük ve şekil farkı yok ikisi birbirine benziyo ve tüberözler işte. doktorun kimdi peki canm söyler misin bi de resmlerine bakabilir miyim varsa gerçekten merak ettim (

Selam.Benim hiç resmim yok.Foruma resim koymadım.Aslında resmin sana çok faydası da olmaz.Herhangi bir tüberöz meme resmine bakabilirsin.Başkasında olan meme şekli sende olacak diye bir kural yok. Herşey kişiye özel ve şans biraz da. Dra gelince ben sorun yaşadım ve kimseyle de dr ismi paylaşmayı doğru bulmuyorum.Çok iyi bir dr olmasına rağmen zor bir süreçti.Bana iyi olan sana kötü ya da tam tersi olabilir.Kendin görüşüp işin ehli olduğuna inanmalısın ve dua edip girmelisin.Başka yolu yok.Bu arada her halikarda güzel oluyor ama o kadar riske vs değer mi? karar verilmesi gereken bence o.Hakkından hayırlısı olsun inşallah.Herkes sağlıkla ve sorunsuz halletsin.

İnşallah teşekkürler

Merhaba cnmm.. cok uzuldum birinci seferde istedigin gibi olmadigi icin ( bende korkuyorum aslinda.. Bu operasyonu olmayi senelerdir bekliyorum genc kizlimdan beri ve simdi boyle birseyle karsilasinca sanki hayallerim yikildi..ama kafaya koydum dedim bi sekilde yapicam ve iyi bir dr bulucam... sana sorabilirmiyim hangi doktor yapti operasyonu?

Selam. Konu zor gercekten. Hala oldu mu suphelerim var. cunku iyilesme sureci cok daha gec oluyor. Ama sunu bilmek gerek bence meme ameliyatlarinda komplikasyon riski fazla. Burun mesela eger iyi dr yapmissa sorun az oluyor bana gore ama gogusde sanirim disardan bir madde kondugu icin durum daha farkli. Herkesde olacak diye bisey yok. Biraz da sans isi. Ben dr ismi vermiyorum cunku kendim sorun yasadim. Sadece tecrubelerimi paylasiyorum. Iyi dusunmenizi tavsiye ederim. Olabilecek herseye hazirlikli olun ve psikolijinizi ona gore ayarlayin .drlar cokk basit gibi anlatiyor ama asla degil. Insallah hic sorunsuz halledersiniz ve istediginiz goguslere kavusursunuz.

Bu arada ben tam 15 yıl boyunca kafama taktım bu ameliyatı,olmayı istedim.2 yılda bir hortladı.Yıllarca cesaret edemedim.Hatta ilk 15 yıl önce hastaneden gün aldım.Ama kaçtım:))) isteğim geçer sandım.Ama geçmedi ne yazık ki.2 yılda bir hortladı.En sonunda nasıl oldu anlamadım kendimi hastanede buldum.Düşündüğüm kadar zor değildi.Ama ben acıya dayanıklıyım.Yoksa oldukça ağrılı.Hani onu geç.Bir de sorun sıkınca kötü.Allah beterinden saklasın diyelim.O sebeple çok kurma kafanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…