Meme büyütme ameliyati arifesindeyim. Çesitli hastane ve kliniklerle görüştüm. Hala görüşme randevularim var ve olmakta kesin kararlıyım. Fakat araştırma yaparken karşıma meme implant hastalığı diye birsey cıktı. Vücuda yabancı bir madde girdiği için bağışıklık sistemimiz önce onunla savaşıyormuş. Sonrasinda savaşmayı bırakıyormuş ancak vücutla çeşitli semptomlar gelisiyormus. Yorgunluk, sac dökülmesi regl duzensizligi vs. gibi birçok sey. Bu hemen olduğu gibi 7. 8. yılda da olabiliyormuş. Bunu yaşayan onlarca insan ve örnek var. Silikonlari çıkardıkları zaman normale dönmüşler. Sanırım tibbi olarak adı konulamamis henüz. Estetik doktorları ve silikonlari uruten firmalar böyle bir durumun olmadığını söylüyorlarmış dogal olarak....gelisen semptomlarin başka birseyle alakasi olduğunu belirtiyorlarmış. Bazi marka silikonlardan olduğunu soyleyende var. Kisiye göre değiştiğini vücudun bağışıklı sistemiyle alakali olduğunu soyleyende.. birinde görülebilirken bi Şimdi aklımda bir sürü soru oluştu. Yıllardır bu zamanı bekliyordum ve istekliyim. Göğüslerim küçük ve bu gerçekten beni çok etkiliyor. Ama ne yapacağımı bilemiyorum.