Meme büyütme ve korse kullanımı

Mlsunc

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2022
85
35
35
Merhaba kızlar, benım meme buyutme amelıyatım 2 gun sonra 1ay olcak. Kontrolde ıllakı öğrwnıcem ama sizede sormak istedim, 1 aydan sonra bu korse den kurtulup normal balensız falan olan sutyenleri bralet lerı kullanabılıomuyuz?

Ben ameliyat sonrası takılan medikal sütyeni bir buçuk ay taktım sonra balensiz iç çamaşırına geçtim

Merhaba, benim de 1 ay oldu bugün. Korseyi ben sadece 1 hafta kullandım. Çünkü esnemişti zaten ve kumaşı adi olduğu için terletiyordu rahatsız oldum doktoruma söyledim sporcu sütyene geçtim.

Ama genel süreç zaten çoğu doktorda ilk ay korse ikinci ay senin bahsettiğin balensiz bralet/ sporcu sütyeni tarzı şeyler

Ay ne guzel 1 hafta cekmıssınız korseyı. Benımkı 1 ay olmasına ragmen hala Cok sıkıydı. Henuz kontrole cagrılmadım ama 1 ay dolunca cıkardım bende korseyı sporcu sutyenıne gectım, bısey olurmu korkusu oluyo hep ıcımde oyuzden hala rahat rahat bralet ler falan gecemedım

Bence bir şey olmaz çünkü genelde 1 ay kullandırıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…