- Konu Sahibi Independent2
-
Geçmiş olsun önceliklearkadaşlar dün değil önceki gün ayın 4 ünde ameliyat oldum. Kas üstü olmama rağmen inanilmaz ağrim var. Direnlerinden birinin giriş kısmı şişmiş. Direnler yuzunden ağri cekiyorum. 3.gunum bugun yazdim doktora insallah direnlerimi cikaricak. Nefes alırken bile ağrim var. Direnler cikarilinca rahatlar mıyım?
Merhaba teşekkür ederim direnlerim çıktı şişlik gitti. Ama şimdi de tam yatıyorum rahat ettim derken kalkınca göğsüm yırtılıyor gibi ağri çöküyor. Ne zaman geçer bu günlerGeçmiş olsun öncelikle
Evet direnler çıkınca çok daha rahat edeceksınız
Şişme için doktorunuz ne dedi
Ben bugun 15.gunumdeyim ilk 3 4 gun baya zor oluyor ama su an otururken kalkmak zor gelmiyor bana .sadece duz yatarken biraz zorlaniyorum kalkma asamasinda.agirlik kaldirmaya da basladim biraz sabredin hersey guzel olacak insallahMerhaba teşekkür ederim direnlerim çıktı şişlik gitti. Ama şimdi de tam yatıyorum rahat ettim derken kalkınca göğsüm yırtılıyor gibi ağri çöküyor. Ne zaman geçer bu günler
Biraz daha var malesefMerhaba teşekkür ederim direnlerim çıktı şişlik gitti. Ama şimdi de tam yatıyorum rahat ettim derken kalkınca göğsüm yırtılıyor gibi ağri çöküyor. Ne zaman geçer bu günler
Teşekkür ederim. Peki sizde de korse uzerinden ellediğinizde sıcaklık geliyor muydu? İnternette okuduguma göre enfeksiyon belirtisi olabilirmiş. Hafif morlukta varBen bugun 15.gunumdeyim ilk 3 4 gun baya zor oluyor ama su an otururken kalkmak zor gelmiyor bana .sadece duz yatarken biraz zorlaniyorum kalkma asamasinda.agirlik kaldirmaya da basladim biraz sabredin hersey guzel olacak insallahgecmis olsun
Sizde ısınma oldu mu acaba? Morluk falanBiraz daha var malesef
Şöyle anlatayım Aralık ayında oldum ameliyat soğuk suyla nerdeyse banyo yapıyordum soğuk çok iyi geliyordu buz kalıpları filan koyuyordumSizde ısınma oldu mu acaba? Morluk falan
Canim bende ilk gunler goguslerde sicaklik vardi ama asla kotu dusunmedim sen de dusunme cok normal cunku bunlar.morluklarim da vardi hatta sordum arkadaslara ama gecti morluklari hic kafana takma.dr bi krem soyledi onu aldim ben cokkk iyi geldi surdugumun ertesi gunu morluk azaldi sasirdim =hırudoıd fort= adı.jel ve krem olarak eczanede satiliyor 20 kusur fiyati ve mukemmel ..ben jel olanini aldim siddetle tavsiye ederimTeşekkür ederim. Peki sizde de korse uzerinden ellediğinizde sıcaklık geliyor muydu? İnternette okuduguma göre enfeksiyon belirtisi olabilirmiş. Hafif morlukta var
Çok sağol canım çok içim rahatladı tedirginim. Şimdi aynada baktım dalgalanma var biraz hep böyle kalicak diye korkıyorumCanim bende ilk gunler goguslerde sicaklik vardi ama asla kotu dusunmedim sen de dusunme cok normal cunku bunlar.morluklarim da vardi hatta sordum arkadaslara ama gecti morluklari hic kafana takma.dr bi krem soyledi onu aldim ben cokkk iyi geldi surdugumun ertesi gunu morluk azaldi sasirdim =hırudoıd fort= adı.jel ve krem olarak eczanede satiliyor 20 kusur fiyati ve mukemmel ..ben jel olanini aldim siddetle tavsiye ederim
Ben de cok panik imisim ameliyattan sonra anladim, hele o morluklari gorunce hep oyle kalacak gibi geldi, dik hic duramiyordum bi de karnim sismisti onemli olan zamana birakmak canim panik yapmadan...dalgalanma da olur daha coookk yeni...hic panik yapma her gun daha iyi hissediyorsun, dalgalanmayi dr una sor ama su an icin herseye normal diyecektir bi ayimiz dolsun daha da iyi olacagiz insallah.artik desteksiz kalkiyorum ben bi de dik durabiliyorum bunlar olunca insan seviniyo vallahiÇok sağol canım çok içim rahatladı tedirginim. Şimdi aynada baktım dalgalanma var biraz hep böyle kalicak diye korkıyorum
Ah canımm çok kibarsın bu cevabin icin çok tşk ediyorum sana bugun cok daha iyiyim umarim kotu bi goruntu vs kalmadan güzelce atlatırım bunuBen de cok panik imisim ameliyattan sonra anladim, hele o morluklari gorunce hep oyle kalacak gibi geldi, dik hic duramiyordum bi de karnim sismisti onemli olan zamana birakmak canim panik yapmadan...dalgalanma da olur daha coookk yeni...hic panik yapma her gun daha iyi hissediyorsun, dalgalanmayi dr una sor ama su an icin herseye normal diyecektir bi ayimiz dolsun daha da iyi olacagiz insallah.artik desteksiz kalkiyorum ben bi de dik durabiliyorum bunlar olunca insan seviniyo vallahi
Rica ederim canimm , destek istersen burdayim Allahin izni ileAh canımm çok kibarsın bu cevabin icin çok tşk ediyorum sana bugun cok daha iyiyim umarim kotu bi goruntu vs kalmadan güzelce atlatırım bunu
Ben de şuan aynı durumdayım:/ benimkinin onu fermuarlı arada bir kopça var bazen fermuarı açıyorum tek ortadaki kopça kalıyor rahatliyorum sonra geri kapatiyorum fermuaru. Bir de dikişlere alttan baskı yapıyor bende kesmeyi duşunuyorumRica ederim canimm , destek istersen burdayim Allahin izni ilezaten bu site olmasa ameliyat olamazdim ben, foruma girince herkes meme estetigi olmus da bi ben kalmisim gibi hissediyordum hep Bana da burdaki arkadaslar diyordu normal diye basima gelenler ama iste ilk defa yasiyoruz hep oyle olacak gibi geliyor ama geciyor cok sukur benim skntim şu ameliyat sutyeni hala taktigimiz, önden dugmeli.medikal sutyen.o kadar altlarini kestim hala alisamadim gece yatarken cikariyorum insallah bisi olmaz daraltio beni cok
Ben kestim rahatladim canim alt kismini o kadar dar yapmalari cok sacma geldi mantik olarak..o yuzden alt kisimlarini bayaa bi kestim su an bunu yazarken bile fermuar alttan hafif kapali tam kapatinca da sknti basiyo bana...bi de bunu giyip ustune tsort giyince kucucuk kaliyo gogusler herkeste bole mi benimki mi bole anlamadim.hic sevmedim yani medikal sutyeni.bi ay dolsa da çöpe atsamBen de şuan aynı durumdayım:/ benimkinin onu fermuarlı arada bir kopça var bazen fermuarı açıyorum tek ortadaki kopça kalıyor rahatliyorum sonra geri kapatiyorum fermuaru. Bir de dikişlere alttan baskı yapıyor bende kesmeyi duşunuyorum
Merhaba,öncelikle geçmiş olsun,kas üstü amelıyatınızı hangi doktora oldunuz acaba? İstanbulda mı?arkadaşlar dün değil önceki gün ayın 4 ünde ameliyat oldum. Kas üstü olmama rağmen inanilmaz ağrim var. Direnlerinden birinin giriş kısmı şişmiş. Direnler yuzunden ağri cekiyorum. 3.gunum bugun yazdim doktora insallah direnlerimi cikaricak. Nefes alırken bile ağrim var. Direnler cikarilinca rahatlar mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?