Meme büyütme ve dikleştirme sonrası

Damlasi

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2019
31
13
35
Merhaba kızlar. 26 nisan 2019 'da meme büyütme dikleştirme ameliyatı oldum. Meme areola etrafı ve buna dik inen dikişim mevcut. Diren takıldı.4. Gün sonra banyo sonrası pansumanyaptım.Ameliyat sonrası 2 hafta sabah akşam antibiyotik hap kullandım. Her banyo sonrası dikiş üzerine antibiyotik merhem sürdüm .Meme areola altın bir patlama oldu ve kapanmaya çalışıyor. Dikişlerimde hafif genişleme oldu.ilk günler incecik ip gibiydi. Sol memede hissiyat fazla meme ucunda acı ve meme genelinde ağrı hissediyorım. Ve silikonu içeride hissediyorum lıplıp ediyor adeta. Sağ memede hissiyat yok. Uyuşuk gibi. İkisindede ödem iltihap yok. Sağ meme biraz daha yayvan ,sol meme daha toplu.ancak sağ memenin altı dolgulu,sol memenin daha boş. Doktor cerrahi bir germe yapabiliriz dedi. Doktora göre herşey normal.ancak ben tatmin olmuyorum huzursuzum.Henüz 24 günlüğüm. Benzer bir durum yaşayan varsa gelecekte beni ne bekliyor tecrübe ve öneri bekliyorum kızlar.

Son düzenleme:
Merhaba bende sizden tam bir yıl önce 26 Nisan 2018 dikleştirme ve protez ameliyatı oldum.Benim dikişlerim bir aya yakın kapalı kaldı.Dikişlerin durumunu hiç göremedim.Endişelenmeniz çok normal ama henüz çok yeni.Gerçek şeklini alması en az 6 ay sürüyor.Net sonuç için 1 yıl deniyor.Sabırla bekleyin bence halâ gariplik varsa ozaman müdehale edin.

Hislerin tamamen geri gelmeside bir yılı buluyor.Doktorunuz bahsettimi bilmiyorum ama gelmeme ihtimali de var.Benim mesela sol taraf daha hisli.Sağ asla eskisi gibi değil.Hisleri tamamen geri gelenlerde var.

Mrb banyo sonrası pansumanı bantların üzerinden mi yaptınız? Bana da 4 gün önce dikleştirme ve büyütme yapıldı. Dr bana merhem vermedi sürmem için.2 hafta sonra kontrolüm var acaba o zmn mı verecek bilemedim

Bana hiç bant takılmadı .pansuman yapılıp sargı bezi örtüldü 4 gün boyunca.1 hafta sonra dikiş alındı.4.gün banyo yaptığımda koruyucu hiç birşey yoktu.banyo sonrası pansuman ve antibiyotikli merhem sürdüm her seferinde. Her doktorun önerisi farklı bende anlamadım .banada bant takılmadı mesela

Merhaba.doktor hislerin hiç gelmeme ihtimalinden bahsetmedi.kontrolde konuşacağım

Evet ben de okudukça bunu görüyorum her doktorun tarzı farklı süreçler farklı çık teşk ederim yine de

Merhaba doktorunuz kimdi?ve ameliyatınızdan memnunmusunuz?

Merhaba bende dikleştirme ve silikon protez ameliyatı olmak istiyorum doktorunuz kimdi ve memnunmusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…