Açıkçası ben 4 doktora gittim. Onlarda araştırmalarım sonucu içime sinen gidip görmek istediğim doktorlardı. İkisi kas üstü diğer ikisi kas altı olmalısın dedi. Kafam biraz daha karışmıştı ama iyice okuyup bakındıktıktan sonra kas üstü olmaya kadar verdim. Aslında ikisi de aynı hassasiyette ameliyat dedi doktorum. Ama kas altında kol hareketi biraz daha zorlayıcı demişti. Sizin anlattıklarınızı birebir yaşadım. Çok sırt üstü uzanıp sonrasında kalktığım da bile yaşıyorum. Ama o his gidecek emin olun. Bana aylarca sürecek hiç geçmeyecekmiş gibi geliyordu. Ama kendi kendine azalmaya başladı. Merak etmeyin dizinde yumuşayacak belki süreç daha uzun sürecek ama şekillenip iyice oturacak. Öyle asla kalmaz korkmayın :) Biliyorsunuz ki hiç bir protez ömürlük değil bu kişinin vücut yapısına göre de değişir. Hiç göğüs dokunuz varmıydı ? Kas altıyla kas üstünün farkını sormuştum ben. İstersen kas altı da yaparım ama senin göğüs dokun var ileride sarkma olursa protezler yukarı da kendi göğüsün aşağı da durur ve 4 memen varmış gibi kötü durur o yüzden kas üstü sana daha mantıklı demişti doktorum. Ve bir kaç tane resim göstermişti bununla ilgili. Gerçekten kötüydü o görseller. Ama doktorum kas altı olacaksın deseydi kas altı da olurdum ona güvenmiştim çünkü her konu da. Belki sizin vücut yapısına dokunuza göre uygun görmüştür doktor. Genel de kas altını hiç memesi olmayanlara yapıyorlar.