Meme büyütme ve dikleştirme ameliyatı sürecim ☺️

Merhaba, dikleştirme ve kas altı silikon taktıranlara sormak istiyorum göğüs kapağının altında yaram açıldı iltihap akıyor doktorum batikon sür geçecek dedi. Yaşayan var mı bu durumu acaba ?

Evet :) bende ameliyat olmak istiyorum 2 bebeğim var korkuyorumda okuyorum böyle araştırıyorum
He yok ağır taşımadım benim antibiyotik alerjim var antibiyotik kullanmadım o yüzden bekliyordum bu durumu bir de dus alıp ıslak bırakmısım ama onun dışında hiç bir problemim yok ağrı sızı falan yok :) yine de tavsiye ederim

merhabalar meme dikleştirmede oldunuz sanırım t şeklinde iziniz oldumu ve çok iz kaldımı

Merhaba günceldeki durumunuz nedir ? Rica etsem burdan veya özelden ödediğiniz ücreti yazar mısınız fiyat bandıyla ilgili bilgi veren hiç olmamış

Kas üstü ve kas altı arasındaki fark nedir
Eğer meme dokunuz yoksa kas altı yapılıyor yuvar yuvarlak görünmesin diye burda kas üstü çok övülmüş ama bana da doktorum kas altının daha doğal durduğunu ilerleyen yaşlarda kas altında olduğu için deri incelemesinde belli olmayacağını söylemişti kas üstünde olursa ilerde direk silikon yuvarlak olarak belli olacaktır dedi kas altı daha ağrılı geçiyor kas üstü az ağrılı doğala en yakın sonuç kas altı diye biliyorum

Bende sizin gibi labioblasti ve meme ikisini konbine istiyorum zor olmadimi ikiside

Bende sizin gibi labioblasti ve meme ikisini konbine istiyorum zor olmadimi ikiside
Hayır zor olmadı, ikisine ayrı ayrı cesaret edemezdim. Kaldı ki bu ameliyat için karar vermek bile yıllarımı aldı. Kan verirken bile heyecanlanan biriyim bence doktor seçimi çok önemli. Benim labioplasti sonrası ağrım, sızım, ödemim vs... hiç biri olmadı. Hiç olmamış gibiydim. Bu konuyu doktorumla da konuşuk. Normal olan süreç bu şekilde dedi. Aslında ağrısız ve kolay bir ameliyat.
Protez için aynı şeyi söyleyemem onun da tek zorluğu hareket kısıtlaması olması. Bir süre kolları kullanamadığınız için destek almanız gerek, gece dik uyumanız gerek... Bunlar biraz zorluyor, yoksa deli gibi bir ağrı yaşanmıyor. Sadece yataktan ilk kalkarken baskı şeklinde ağrım oluyordu, bir dakika için de geçen bir his. Tüm bunlarda zamanla geçiyor ve sonrası fıstık gibi bir fizik

Merhaba ameliyat olalı sanırım 6 ayınız oldu ben 2.revızyon ameliyatımı olacağım göğüslerim sarktı çünkü dikleştirme yapılacak izleriniz ne durumda bu benim için çok önemli izlere rağmen bu dikleştirme yaptırmalımıyım ve rica etsem özelden foto atabılırminiz sarkık memeyle dolaşmak istemiyorum ama izlerdende çok korkuyorum

Merhabalar ben perşembe günü gogus ve bel bacak lipomatik oldum benim sorum şuan neredeyse bir hafta oldu ağrım fazla yok ama sürekli patladı patlayacak korkusu beni bitirdi bugün masaj yapım dedim böyle tuhaf bir şekilde sanki şu sesi geldi dr sordum bu korku ne zaman bitecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…