- 11 Mart 2025
- 7
- 1
- 1
- 34
- Konu Sahibi estetikops
Merhaba kızlar,
Ben 4 hafta önce meme büyütme ameliyatı oldum.
Öncesinde 100-150cc kadar memelerim vardı hem hacim asimetrisi hem de kahverengi bölgede asimetri vardı. Doktor tercihini çok zor yaptım 7-8 doktor ile görüştüm hepsi başka şeyler önerdi. Çoğu yuvarlak önerdi ancak 2 doktor damla önerdi.
En son karar verdiğim doktor sadece meme başından yuvarlak kesi yapacagını ve kahverengi yerleri eşitleyeceğini hafif sarkma olan memeyi meme başından toparlayacagını ve büyük olan memeden doku çıkartıp iki memeye eşit implant koyacagını söyledi. Kendisi bu alanda ünlüleri ameliyat eden biri.
-Şimdi 4 hafta sonra hala ağrılarım var özellikle göğüs ve kol birleşme yerinde araçta kemer takarken raftan uzanıp birşey alırken gibi bu normal birşey mi? Yataktan kalkarken de oluyor.
-Benim gibi hacmini beğenmeyip yağ enjenksiyonu ile bir tık daha büyüten oldu mu?
Tşkler
Ben 4 hafta önce meme büyütme ameliyatı oldum.
Öncesinde 100-150cc kadar memelerim vardı hem hacim asimetrisi hem de kahverengi bölgede asimetri vardı. Doktor tercihini çok zor yaptım 7-8 doktor ile görüştüm hepsi başka şeyler önerdi. Çoğu yuvarlak önerdi ancak 2 doktor damla önerdi.
En son karar verdiğim doktor sadece meme başından yuvarlak kesi yapacagını ve kahverengi yerleri eşitleyeceğini hafif sarkma olan memeyi meme başından toparlayacagını ve büyük olan memeden doku çıkartıp iki memeye eşit implant koyacagını söyledi. Kendisi bu alanda ünlüleri ameliyat eden biri.
-Şimdi 4 hafta sonra hala ağrılarım var özellikle göğüs ve kol birleşme yerinde araçta kemer takarken raftan uzanıp birşey alırken gibi bu normal birşey mi? Yataktan kalkarken de oluyor.
- Doktor bey meme başında olan işlemleri mükemmel yaptı fakat 350cc subfasyal damla koyduğu implant güzel durmuyor memenin önden görünüşü yanlarda çıkıntı yapmadı yandan kaburgalarım görünüyor çekici duruş yok. 10 gün sonra sporcu sütyeni çıkınca meme yan taraflara doğru genişler mi?
- Toparlama yaptığı mememin alt tarafı oturmadı hala üst kısmı diğerine göre şiş bu zamanla oturur mu?
- İmplant markası polytech doktor bunu sarkma olmaz dokuya yapışıyor en iyisi diye ek ücret isteyerek bu marka kullandı fakat hacmini beğenmediğim için en kısa sürede daha büyük ile değiştirmek istiyorum 1 yıla değişim olunca yapışmadan dolayı sorun olur mu?
-Benim gibi hacmini beğenmeyip yağ enjenksiyonu ile bir tık daha büyüten oldu mu?
Tşkler