Meme büyütme ücret yöntemi

_ozengull

🖤
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
772
687
Merhaba kızlar. Ameliyat olduğunuzda ücreti nasıl ödediniz ? İki cerrah ile konuştum, ikisi de parayı nakit istediler. Küçük ücret de değil, biri 10 Bin diğeri neredeyse 15 bin TL.
Acaba hepsi mi böyle çalışıyor ? Beni aydınlatır mısınız siz nasıl ödediniz, banka aracılığı ile mi yoksa nakit şekilde mi ? Elden vermeye içim sığmıyor.

Nakit ödediğinizde bir sigortanız varmıydı ? Yani en kötü ihtimalde geri dönüş yapıp ben bu doktorla ameliyata girdim diye ispat etme imkanımız var mı ? Neticede elimizde resmî bir evrak yok ve açıkcası bu kadar büyük bi miktarı cebimde taşıyıp öylece vermek beni biraz korkutuyor.
Bazı cerrahlar hakkında istemediği bir yorumu okuyunca zorla o yorumu sildiriyorlar...

Nakit ödediğinizde bir sigortanız varmıydı ? Yani en kötü ihtimalde geri dönüş yapıp ben bu doktorla ameliyata girdim diye ispat etme imkanımız var mı ? Neticede elimizde resmî bir evrak yok ve açıkcası bu kadar büyük bi miktarı cebimde taşıyıp öylece vermek beni biraz korkutuyor.
Bazı cerrahlar hakkında istemediği bir yorumu okuyunca zorla o yorumu sildiriyorlar...
Ben devlet hastanesinde ameliyat oldum, o yüzden güvensizlik yaşamadım.

Hastane raporum vardi. Ve parayı alinca tahsilat makbuzu veriyorlar. Ayrica amel. Sonrasi silikonlara ait küçük bir kimlik karti veriyorlar. Üzeinde hangi hastanede, hangi dr. Amel oldugunun bilgileri yaziyor.

Bende devlette göğüs oldum ,oyüzden silikonu kendimiz alıyoruz medicalden ,sütyenide öyle,, ,silikona 3550 verdik, sütyen 450,,hastane ücreti de 1450₺ ödedik, toplamda 5450ye oldum,, hiç Dr araştırmadım bizim burda bitane plastik cerrah vardı başka bi yerde gitme imkanım yoktu ve güvendim dra oldum, pişmanda olmadım çok şükür herşey çok iyi gitti.1ayım doldu bugün. :sampiyon::KK73::KK36:

Ama şunu söyliyim bizde başta çok endişe ettik, havale yapıcaktık silikon ücretini medicale, ama sonra nakit vermenin daha iyi olucanı düşündük ve elden verdik makbuz verdi ,hastaneyede elden verdik, zaten hertürlü elimize makbuzu faturayı veriyolar ,bi sıkıntı çıkmaz cnm endişelenme; )

X