Meme büyütme sonrasi sütyen kullanimi

gulum23

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2011
444
160
Slm hanimlar
Ameliyat sonrasi 3 hafta doktorun verdigi korseyi kullandim sonrasinda spor sütyenine gectim simdide normal sütyen kullanmaya basladim ama hep aldiktan sonra demirlerini cikartmam lazim dikisleri acitiyor.
Yada demirsiz sütyen kullaniyorum
.Nezaman sonra normal sütyen kullandiniz???
Bide gece uyurken sütyen giymeden uyumakta zarar varmi?

ben hiç kullanmadım 2 hafta oldu doktorum ilk günden beri kesinlikle hiçbir sütyen çeşiti kullanmıcaksın dedi ip askılı atletle geziyorum

Ben ameliyat olalı 40 gün oldu hala ameliyat sütyeni kullanıyorum,ayyıldızın ve m&s ın ameliyat sonrası sütyenleri ve pentinin balensiz büstiyerlerinden kullanıyorum demirlilere uzun bir süre geçmeyi düşünmüyorum göğüs aralarının birbirine yaklaşması ve protezin aşağı inmesini engellediğini düşünüyorum

Sütyensiz gezsem kendimi ciplak hissederim :) o yüzden sütyenlerin demirlerini cikarip takiyom.hepsinin demirinide cikartmiyorum yazik olmasin diye bazen bi yere gidince takiyorum ama tabi rahatsiz ediyor.

Merhaba benim de ameliyat olalı 11 gün oldu. Sütyen konusunda çok okudum ama doktorun karar vermesi en doğrusu galiba. Bugün kontrole gittiğimde doktor sporcu sütyeninin göğüsleri toparladığını ve bir araya getirdiğini bu durumu istemediklerini belirterek, normal, balenli ,göğüsleri saran ,göğüs yanlarının rahat olduğu bir sütyen almamı söyledi. Halbuki sporcu sütyenini de hastaneden almıştım. Ameliyat sonrası göğüslerin durumuna göre sütyen tarzı değişiyor sanırım. Bir süre daha doktor ne derse o olacak ☺️

ben doğru düzgün masaj yapamıyorum beceremiyorum iki yandan yani koltuk altına doğru yanlardan kavrayıp ortaya doğru ittirmem gerekiyormuş protezleri ama yok beceremiyorum sütyen takabilirmiyim diye tekrar sorucam cuma kontrolüm var :KK43:

ben doğru düzgün masaj yapamıyorum beceremiyorum iki yandan yani koltuk altına doğru yanlardan kavrayıp ortaya doğru ittirmem gerekiyormuş protezleri ama yok beceremiyorum sütyen takabilirmiyim diye tekrar sorucam cuma kontrolüm var :KK43: bugün kontrole gittim 15 gün sonra tekrar gelin dedi masajla ilgili birşey söylemedi :işsiz:

Merhaba benim bugün 15 gün oldu meme dikleştirme silikon ve karin germe oldum. Doktorum memelere masaja baslicaksin dedi. Şeklini de gösterdi.kac dakika dedim .gün içinde aklına geldikçe yap dedi. Sutyen konusuda ameliyattan 2 gün sonra kom marka sutyen aldırdı 2 ay bunu kyllanmucaksin dedi. Baya böyle kalin kenarlı kalin askılı bisey. Ama o ne derse onu yapıyorum

X