Meme büyütme sonrası şekil bozukluğu

Selcanca12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2015
3
1
Arkadaşlar merhaba, ben 3 hafta önce göğüs büyütme ameliyatı oldum ve hala sol göğsümde ağrı ve yanma oluyor :KK61: eğildiğim zaman da göğsümde engemeli yollar gibi şekil bozukluğu oluyor :KK57: böyle bir durumu yaşayan varmı acaba lütfen bilgi verin. Doktorum başka şehirde olduğu için kontrolede gidemiyorum :KK17:

Çok geçmiş olsun.yanma,sızlamalar çok normal.dalgalanma doku azlığından veya açılan cebin küçüklüğünden olabilir.ama buna dr un bi yorum yapmalı.zamanla oluşan yararlı kapsül o görüntüyü yok edebilir. Yine de erken bunları düşünmek için.zamanla düzelecektir. Dr una resim yolla, bi değerlendirme yapsın için rahatlasın .

Ilk zamanlarda agri cok normal ama sekil bozuklugu olsa dahi odemler varken cok belli olmaz sen iyisi mi bulundugun sehirde baska bi plastik cerraha da gorun. Gecmis olsun canm

eğildiğun zaman kaburga kemiği şekli gibi bi şekil eline geliyorsa buna ripling deniyor ve dokunun azlığından da olabilir cebe daha oturmadığı içinde olabilir . Diğer ağrılar normal bu dalgalanma meme ucunun alt tarefı kısmında ise endişe etme ama üst kısımda dekolte tarafında ise dr unla irtibata geç lütfen bu kabul edilebilir bir şey değil

Arkadaşlar merhaba, ben 3 hafta önce göğüs büyütme ameliyatı oldum ve hala sol göğsümde ağrı ve yanma oluyor :KK61: eğildiğim zaman da göğsümde engemeli yollar gibi şekil bozukluğu oluyor :KK57: böyle bir durumu yaşayan varmı acaba lütfen bilgi verin. Doktorum başka şehirde olduğu için kontrolede gidemiyorum :KK17:
Geçmiş olsun 3 hafta geçtiyse o ilk günlerdeki sıkıntılar devam ediyorsa bunu doktorunuza sorun bence resim varsa koyarmısınız

Benim Ameliyttan sonra yaklaşık bir sene sonra sağ gögüs üst kısımda böyle bir sorun olmuştu. Doktorum bekleyelim yararlı kapsül oluşsun belki geçer demişti ama geçmedi. O bölgeye yağ dolgusu yapıp sorunu gizledik. Senin sürecin çok etken tabi,Zaman'la bu sorun geçebilir. Ama doktoruna bu sorunu muhakkak söyle bilgisi olsun görsün. Takipte kal. Sorun geçmezse,bu seni çok rahatsız ederse ek müdahale ile sorun yok edilebilir..
Geçmiş olsun..

Arz
Benim Ameliyttan sonra yaklaşık bir sene sonra sağ gögüs üst kısımda böyle bir sorun olmuştu. Doktorum bekleyelim yararlı kapsül oluşsun belki geçer demişti ama geçmedi. O bölgeye yağ dolgusu yapıp sorunu gizledik. Senin sürecin çok etken tabi,Zaman'la bu sorun geçebilir. Ama doktoruna bu sorunu muhakkak söyle bilgisi olsun görsün. Takipte kal. Sorun geçmezse,bu seni çok rahatsız ederse ek müdahale ile sorun yok edilebilir..
Geçmiş olsun..
Arzum benim de sol gogus indi sag daha yukarda.. zamanla esitlenir mi sence?

Bende ameliyat olalı 5 hafta oldu. Elimle dokunurken hafif dalgalanma gibi şeyler hissediyorum ama aynada yada fotoğraf çekince belli olan bir şey yok. Ve her zaman aynı belirginliktede hissetmiyorum. Geçer mi acaba? Yoksa rippling diye bahsedilen şey bu mu oluyor

Çok teşekkür ederim hepinize sağolun arkadaşlar. Evet eğildiğim zaman dış taraftan yanlarım kaburga şekli gibi dalgalanmalar oluyor. Resimleri çektim doktora gönderdim bir sorun yok kendi cildinle alakalı dedi. Bugün 3 hafta oluyor ameliyatım ama ağrılarım heçmedi yanma hissi çok okuyor bide sabahları ağrıyla uyanıyorum taş gibi okuyor göğüslerim ve göğüs kafesim :KK43:

Sırt üstü yatıyorum hep kalktığım zaman ağrı veriyor yan yatmaya çalışıyorum ama ameliyat yerinde yanma oluyo :mad:

X