Meme büyütme sonrası pişmanlık

ladydiana1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
406
192
Pazartesi ameliyat oldum. O günden beri ağrılarım kesilmiyor acıdan kıvranıyorum. Ayağa kalkamıyorum dik oturamıyorum kalktığım anda baş dönmesi ve mide bulantısı yaşıyorum. Sağ 300 sol 325 hp mentor protez takıldı dual plan. Birinden destek almadan kalkıp yatamıyorum. Bu kadar acıyı çekeceğimi bilsem sonsuza kadar ağzımdan protez lafı çıkmazdı. Ne zaman geçer bu ağrılar? Benim gibi ağrılı geçirenler lütfen yardım etsin

İmplant hangi bölgeye yerleştirildi. Ben de ağrılardan korktuğum için kas üstü tercih edeceğim gibi

Acılar geçici, sonuç kalıcı:) Ben de kas zarı altı ve dual plan arasında kaldım. Nasıl karar verdiniz?

Acılar geçici, sonuç kalıcı:) Ben de kas zarı altı ve dual plan arasında kaldım. Nasıl karar verdiniz?
Benim doktorum karar verdi ben karışmadım ama bence kas zarı altı yaptırmak daha sağlıklı çünkü kasınız kesilmiyor. Benim dokum olsaydı öyle isterdim ama böyle oldu maalesef

Benim de neredeyse yok dokum. A bile değilim ki her şey boş kalıyor. Maalesef demeyin, umarım memnun kalırsınız. Her yöntemin avantajı dezavantajı var. Ben zaten küçük ve doğal bir şey istiyorum, 200 cc civarı. 1.60 boy ve 50 kiloyum. İmplant küçük seçeceğim için belki gerek yoktur kas altına diye düşünüyorum ama hangi cerraha sorsam başka fikir veriyor...

Eğer o kadar küçük düşünüyorsanız tabiki kas altı düşünmeyin zaten. Ameliyattan önce araştırmak doktolarla görüşmek çok önemli. Benim beklediğimden bir tık büyük oldu ama ödemler inince düzelir inşallah

küçük olunca daha mı az belli olur bilemiyorum ki... Benim eğer biraz meme olsa zaten yaptırmazdım. Dekolte de sevmem, küçük memeleri beğeniyorum ama hiç yok işte :) üstelik çok az da tübülerlik var. O konuda bile cerrahların yarısı tübüler yarısı da değil dedi. Tedavilerde anlıyorum bu çelişen görüşleri ama meme meselesi de bu kadar karmaşık olmamalıydı

Benim ağrılarımda çok fazlaydı ama memelerimde değil komple sırt bölgemdeydi.Öyle bir ağrı ki allah belamı verdi deyip ağladığım günler oldu ama şimdi önceden yaptırmadığım için çookpişman oluyorum

Daha dogal durmasi icin eger doku yoksa kas altindan yapiliyor...bunu cok arastirdim kesin bilgi :) kas ustu olursa doku yokken hem dogal durmaz hem de sarkarmis ilerde

Bende 25nde oldum bugün 6. Günüm neler çektim neler ben bunu kendime niye yaptım diye de kaç defa söylendim göğsümun acisından ağlayamiyordum bile bugün daha rahatım sırt ağrılarım oluyor geceleri çift yastıkla düz yatmak sıkıntı ve uyutmuyor neyseki ağrılarım hafifledi buna şükür ama göğüslerdeki sertlik ne zamana kadar devam edecek tecrübeli arklar yazabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…