Canim benim cokkkk sevindim iyi olmana masallah sana,bende senin gibiyim yazildigi gibi sikintilar yaşamıyorum gayet iyiyim cok şükür,sadece sag taraf hala soldan biraz daha buyuk ama sanirim daha odemler tam gecmedigi icin,aynen bende yumusamaya basladigini hissediyorum bende ici bos 80b aldim pentiden gayet guzel dolu dolular,bak bide basta gozumuze nekadar buyuk gelmisti simdi alistik bile:)canım merhabbaaaaaaa :)
böyle mutlu bir selamla girmek istedim konuya :) Çok iyiyim şükürler olsun bu arada countratubex kreme geçtim bende 2 gün oldu geçeli , memelerim biraz daha yumuşadı dışarıdan dokunan biri sert diyor ama ilk günlere göre bana daha yumuşak geliyor ben anlayabiliyorum . agrım sızım cok kalmadı gibi sadece bazen cok ani hareketlerde bi kalıyorum aklıma geliyor duruyoru bi aksilik olmasın diy . yani yazıldıgı gibi batmalar uyuşmalar sızılar acılar hiçbirşeyim yok şuan da cok şükür herşey güzel ilerliyor , 2 tane südyen aldım içi boş 75 b cup tam doluyor ben oyshodan aldım oyshonun kalıbıylla böyle ama diğer markalardan daha almadım , sen nasılsın nasıl ilelriyor bkalım mutlu usun