• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme sonrası ödemler gidince göğüs çok küçülüyor mu?

morlahana1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Merhabalar, geçtiğimiz hafta meme büyütme ameliyatı oldum. Ağrısı sızısı artık çok kalmadı şükür ki. İlk günlerde göğüslerimin her tarafı taş gibi ve aşırı gergindi baya da büyük görünüyordu gözüme. Ama yavaş yavaş ödemler üst taraflardan inmeye başladı. Boyum 1.73 kilom 60-61 falan 350 cc mentor high profil protez takıldı. Doktorum başta 300-325 dedi ama ben bari 350 olsun diye ısrar edince 350 takmış ama tam oldu 350 dedi. Daha önce başka bir doktorla görüştüğümde o da 400 cc önermişti ama 400 bana çok büyük gelmişti. Şimdi bu ödemler gidince çok mu küçülür göğüslerim diye endişe ediyorum. Şu anki ödemli haliyle boyu gayet iyi çünkü. Dokum çok yoktu zaten öncesinde de. Normalde 75b ya da 80a falan giyiyordum sütyen bedeni. 350 cc küçük bir protez mi benim ölçülerime göre sizce? Özellikle 350 cc protez taktıranlardan yorum alabilir miyim ödemler gidince göğüs çok mu küçülüyor? Nihai halinin aşağıdaki görseldeki gibi olmasını istiyordum.
images-12.jpeg

Merhabalar, geçtiğimiz hafta meme büyütme ameliyatı oldum. Ağrısı sızısı artık çok kalmadı şükür ki. İlk günlerde göğüslerimin her tarafı taş gibi ve aşırı gergindi baya da büyük görünüyordu gözüme. Ama yavaş yavaş ödemler üst taraflardan inmeye başladı. Boyum 1.73 kilom 60-61 falan 350 cc mentor high profil protez takıldı. Doktorum başta 300-325 dedi ama ben bari 350 olsun diye ısrar edince 350 takmış ama tam oldu 350 dedi. Daha önce başka bir doktorla görüştüğümde o da 400 cc önermişti ama 400 bana çok büyük gelmişti. Şimdi bu ödemler gidince çok mu küçülür göğüslerim diye endişe ediyorum. Şu anki ödemli haliyle boyu gayet iyi çünkü. Dokum çok yoktu zaten öncesinde de. Normalde 75b ya da 80a falan giyiyordum sütyen bedeni. 350 cc küçük bir protez mi benim ölçülerime göre sizce? Özellikle 350 cc protez taktıranlardan yorum alabilir miyim ödemler gidince göğüs çok mu küçülüyor? Nihai halinin aşağıdaki görseldeki gibi olmasını istiyordum. Eki Görüntüle 3529971
165 boy 50 kg yum. Bende 355 cc var. Ne buyuk ne kucuk cok dogal bir boyutta. Sizin olculerinize gore bir tik kucuk kalabilir gb geldi bana. Ama hepimizin gogus kafesine gore dokuya gore kaldirabilecegi belli bir ebat var. Odemler gttiginde benim kuculdu baya fakat sonra protez oturunca tombullasti yada gozum alisti bilemiyorum. Odemli hali cok buyuktu.

165 boy 50 kg yum. Bende 355 cc var. Ne buyuk ne kucuk cok dogal bir boyutta. Sizin olculerinize gore bir tik kucuk kalabilir gb geldi bana. Ama hepimizin gogus kafesine gore dokuya gore kaldirabilecegi belli bir ebat var. Odemler gttiginde benim kuculdu baya fakat sonra protez oturunca tombullasti yada gozum alisti bilemiyorum. Odemli hali cok buyuktu.
Yaa ben de öyle düşünüyorum yine de küçük kalacakmış gibi geliyo. Çünkü dediğim gibi şu an ödemli hali çok ideal geliyo gözüme ama işte bu inince baya küçük gelecek size de küçük geldiyse ilk başta. Ödemler ne zaman indi peki sizde? Ve protezler ne kadar sürede oturdu?

Bir de sizin güncel hali eklediğim fotoğraftaki gibi mi yoksa daha mı küçük?

Bir de sizin güncel hali eklediğim fotoğraftaki gibi mi yoksa daha mı küçük?
Odemler 2 ay sonunda tamamen inmisti ve yumusamisti. Protezin oturmasi da ayni sekilde. Yani 2 ayki goruntusuyle 6 aylik goruntusu arasinda pek fark yok. Sadece iyice yumusadi ve batma rahatsizlik hissi tamamen ortadan kalkti bu 4 ay suresince. Sizin fotodaki halinden bir tik daha kucuk. Sizin henuz yeni oldugu icin ust kisimlar protezi belli ediyor. Benimki suan damla goruntusunde. Yani destekli sutyen takmis da gogus ustten firlamis gb bir goruntusu yok dogal gorunuyor.

Bnde 350 cc motiva ergonomix dusunuyorum ama bu High profiller dahami iyi ya gorsel olarak bilemedim
Benimki de ergonomix hp. Profil arttikca daha buyuk gorunuyor gogus. Ben profil isine hic karismadim dr kendi tercih ettim genelde hp kullaniyorlar. Olan tum tanidiklarimda hp var. Uhp nadiren kullaniliyor. Gogus kafesi cok darsa ve hasta buyuk gogus istiyorsa. Hp dogal duruyor.

Benimki de ergonomix hp. Profil arttikca daha buyuk gorunuyor gogus. Ben profil isine hic karismadim dr kendi tercih ettim genelde hp kullaniyorlar. Olan tum tanidiklarimda hp var. Uhp nadiren kullaniliyor. Gogus kafesi cok darsa ve hasta buyuk gogus istiyorsa. Hp dogal duruyor.
Standart gogus kafesi kac cm acaba bana doktor ne kullanir bilmiyorum neuse yarin sorarim artik ☺️

Back
X