E elroza19 Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Mart 2023 13 0 1 37 27 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi elroza19 #1 Merhaba kızlar, bu konuya dair 2.sorum kusura bakmayın lütfen. Meme büyutme ameliyati oldum 12.günum bugun. Gögüs altimda ben tarafimda asıri aşirı morarma var. Simsiyah nerdeyse. Bu morluklar takribi ne zaman geçer onerdiginiz birsey varmidir morluklar icin.
Merhaba kızlar, bu konuya dair 2.sorum kusura bakmayın lütfen. Meme büyutme ameliyati oldum 12.günum bugun. Gögüs altimda ben tarafimda asıri aşirı morarma var. Simsiyah nerdeyse. Bu morluklar takribi ne zaman geçer onerdiginiz birsey varmidir morluklar icin.
M Madamu Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2019 2.930 3.414 133 27 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi elroza19 #2 Merhaba benim de 17.günüm sonradan morardı.Rengi yeni açılmaya başladı morluklarımın.
E elroza19 Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Mart 2023 13 0 1 37 27 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi elroza19 #3 Madamu .!.: Merhaba benim de 17.günüm sonradan morardı.Rengi yeni açılmaya başladı morluklarımın. Genişletmek için tıkla... Coo tesekkurler benimde 12.gunum birsey kullandiniz mi. Arnica diye bir krem onerdi eczacı bana
Madamu .!.: Merhaba benim de 17.günüm sonradan morardı.Rengi yeni açılmaya başladı morluklarımın. Genişletmek için tıkla... Coo tesekkurler benimde 12.gunum birsey kullandiniz mi. Arnica diye bir krem onerdi eczacı bana
M Madamu Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2019 2.930 3.414 133 27 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi elroza19 #4 elroza19 .!.: Coo tesekkurler benimde 12.gunum birsey kullandiniz mi. Arnica diye bir krem onerdi eczacı bana Genişletmek için tıkla... Ben hiçbir şey kullanmadım.Doktorum herhangi bir öneride bulunmadı ben de nasıl olsa morluk geçecek diye düşünüp önemsemedim açıkçası.Kendiliğinden açılmaya başladı rengi artık
elroza19 .!.: Coo tesekkurler benimde 12.gunum birsey kullandiniz mi. Arnica diye bir krem onerdi eczacı bana Genişletmek için tıkla... Ben hiçbir şey kullanmadım.Doktorum herhangi bir öneride bulunmadı ben de nasıl olsa morluk geçecek diye düşünüp önemsemedim açıkçası.Kendiliğinden açılmaya başladı rengi artık