meme büyütme sonrası masaj

odette8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
117
3
arkadaşlar annem bir hafta önce göğüs büyütme ameliyatı oldu doktorumuz aşağıdan yukarı masaja başla dedi. sizler nasıl yapıyorsunuz birlikte bilgileri paylaşalım. ayrıca 1 ay deniz yasak dedi sizlerin nasıl ? :)

arkadaşlar annem bir hafta önce göğüs büyütme ameliyatı oldu doktorumuz aşağıdan yukarı masaja başla dedi. sizler nasıl yapıyorsunuz birlikte bilgileri paylaşalım. ayrıca 1 ay deniz yasak dedi sizlerin nasıl ? :)

oncellıkle annenıze cok gecmıs ve hayırlı olsun..memebasından yanlara dogru masaj vermıstı doktrum bıde yanlardan ıttırıp ortada bırlestryosun bırde asagıdan yukarıyo dogru cok zorlamayacak bır sekılde ıttıreceksın..
doktorun denız konusunda dogru solemıs..2. haftadada gırenler var ama dıkıs ızlerı tamamen kapanmadan denıze gırmek sakıncalı ve mıkrop kapabılır..
ben gırmedım amelıyattan sonra o kadar yaptırmısım yanı bı aksılık yasamak ıstemedım..1 aydan sonra gırersede kızgın guneste yatmasın yanı dırek goguslerını gunesle temas ettırmesın..bende gecensene 12 temmuzda oldum ve hıc denıze gırmedım gecen yaz bu sene basladım bıras tercıh meselesı..
yuzerkende kollarına yuklenmeden yuzsun..

Son düzenleme:
çok teşekkür ederiz =) annemde 12 temmuzda oldu o nedenle çok şaşırdık =) bizim doktorumuzda 2. ayda silikon yaptırdığınızı bile unutucaksınız dedi bakalım inşallah öyle olur. şimdi masaj yapıyoruz bizde, peki bu korseler steril ve çıkarılması yasak ya biz yıkamak istiyoruz bunu yıkanabilirmi ?

çok teşekkür ederiz =) annemde 12 temmuzda oldu o nedenle çok şaşırdık =) bizim doktorumuzda 2. ayda silikon yaptırdığınızı bile unutucaksınız dedi bakalım inşallah öyle olur. şimdi masaj yapıyoruz bizde, peki bu korseler steril ve çıkarılması yasak ya biz yıkamak istiyoruz bunu yıkanabilirmi ?

güzel tesadüf benden bır yıl sonraa aynı gün..annenın doktorun kim..izmirdesin sanırım..doktoruna katılıyorum sadece dıkıs ızlerını gorunce amelıyat oldugunu dusunuyosun ve bı 6 aylık surecte cok guzel sekıl alıyo ve o kızarık dıkıs ızlerıde kayboluyo..suan bandajlamı sarılı benım bandaja sarılıydı ve 1 hafta sonra sporcu sutyenıne gectım..doktorun buyuk ıhtımalle soyler ama sıkı bır sporcu sutyenı sekıl almasında etkılı..ben sıkı bı sporcu sutyenı kullandım ılk ıkı ay ve sonrada sadece evdeyken sporcuyu kullandım..korse dedıgın ne ben onu anlamadım bu elastık bandajlar var onlardan mı.eger onlardansa cıkarma doktorun sardıgı sekılde kalsın..bende 1.hafta bıttıkten sonra hem sporcu sutyene gectım hemde masaja basladım..

Son düzenleme:
bizim bandaj olmadı direkt ameliyat çıkışı sütyeni kullanmaya başladı korse dediğimde o sporcu südyeni evet =) bizim doktorumuz alsancakta fahri mola çok memnun kaldık ayrıca mükemmel bir insan =)

Bende Meme Estetiği Oldum Ve Yanlardan Ortaya Doğru Güçlü Bir Şekilde İttireceksin Dendi.Benimde 2.Masaj Günüm.

doktorunuz hangi masaj yöntemini önerdiyse onu uygulayın. onun masajı öyle benimki niye böyle demeyin. (böyle düşünecekseniz o doktora niye ameliyat oldunuz o zaman değil mi ama? ben de bunu sorarım yoksa) :KK20:

bizim bandaj olmadı direkt ameliyat çıkışı sütyeni kullanmaya başladı korse dediğimde o sporcu südyeni evet =) bizim doktorumuz alsancakta fahri mola çok memnun kaldık ayrıca mükemmel bir insan =)
Merhaba, ameliyat sonrası kullanılan korse, şeklini kare gibi yaptı mı acaba? Ben su an kullanıyorum da sanki şekli etkiliyor gibi geliyor:KK43:

Katılıyorum sana Miamensa . Sporcu sütyeni benim de kafamı karıştırıyor b. Sani basıklaştırıyor gibi faydası ne bunun anlamadım gerçekten

kızlar korkuyorum ya dr bana hıc masaj falan onermedı . acaba ne zaman baslmalıyım kı . dun amelıyat oldum ama hıc kontrole falan cagırmadı

kızlar korkuyorum ya dr bana hıc masaj falan onermedı . acaba ne zaman baslmalıyım kı . dun amelıyat oldum ama hıc kontrole falan cagırmadı

Doktorum masaja 1 ay sonra başlayacağımı söyledi. Her doktorun önerisi farklı, sütyen onermeyenler, masaj onermeyenler var. Benim doktorum ameliyatın ertesi günü, 4 gün sonra ve 15.gün görmek istemişti. Hiç kontrole cagirmamasi garip geldi :KK43:

evet kızlar dr aradım sekreterıyle konusup bı randevu oldum saat altıda gıdecegız. bandajları kendın dusta cıkar demıstı ama bosver ben cıkarmayacam gıdınce kendısı ckartsn :) yarın gelısmelerden haberdar ederım

Bandajlarim cikartti dr bey. Sobrada masaj verdi. Hersey iyi olacak insallah. Sadece sabahlari cok geriliyorlar o biraz rahatsiz ediyor. Ilaclar bitti sadece kas gevsetici kaldi. Sanirim hersey yolunda.

Bir ay oldu benim 2hafta önce gördü doktorum iki hafta sonra tekrar gidicem ama telefonda masaja başlayabilirsşn dedi nasıl yapıcam ki acaba nette bulamadım birşey takrar gidene kadar iki haftam var daha beklemiyim diyorum..bir de kaç dk günde kaç kere yapılması gerekiyor

:oha:Bana doktorum telefonla sorduğumda başlayabilrsin demişti ama bi 10 gün yaptıktan sonraki kontrolümde görünce yapmana gerek yok çünkü inmişler yerine ,yeri artık değişmez oturmuşlar, daha fazla aşağı inmez zaten biz masajı cebe doğru yerine otursun aşağı insin diye veriyoruz dedi,kontr oluşma kısmı içinse masajla kontrün engellenmediği ve istatistiksel olarak bi faydası olmadığı kanıtlanmış,yumuşamayı da sordum ki benimkiler epey yumuşadılar yapmana gerek yok boşuna uğraşma hiç bi alakası silikonla masajın dedi ve bende yapmıyorumm ehehee ,,belki küçük takıldığından ikisi arasında en ufak bi fark ya da şekil bozukluğum olmadı hiç sertliğim de geçti belki ondan olabilir ..:halay:40.günden sonra bi on günde inip yumuşadı valla benimkiler darısı olacak arkadaşların başına:spor:

X