arkadaşlar annem bir hafta önce göğüs büyütme ameliyatı oldu doktorumuz aşağıdan yukarı masaja başla dedi. sizler nasıl yapıyorsunuz birlikte bilgileri paylaşalım. ayrıca 1 ay deniz yasak dedi sizlerin nasıl ? :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar annem bir hafta önce göğüs büyütme ameliyatı oldu doktorumuz aşağıdan yukarı masaja başla dedi. sizler nasıl yapıyorsunuz birlikte bilgileri paylaşalım. ayrıca 1 ay deniz yasak dedi sizlerin nasıl ? :)
çok teşekkür ederiz =) annemde 12 temmuzda oldu o nedenle çok şaşırdık =) bizim doktorumuzda 2. ayda silikon yaptırdığınızı bile unutucaksınız dedi bakalım inşallah öyle olur. şimdi masaj yapıyoruz bizde, peki bu korseler steril ve çıkarılması yasak ya biz yıkamak istiyoruz bunu yıkanabilirmi ?
Merhaba, ameliyat sonrası kullanılan korse, şeklini kare gibi yaptı mı acaba? Ben su an kullanıyorum da sanki şekli etkiliyor gibi geliyorbizim bandaj olmadı direkt ameliyat çıkışı sütyeni kullanmaya başladı korse dediğimde o sporcu südyeni evet =) bizim doktorumuz alsancakta fahri mola çok memnun kaldık ayrıca mükemmel bir insan =)
kızlar korkuyorum ya dr bana hıc masaj falan onermedı . acaba ne zaman baslmalıyım kı . dun amelıyat oldum ama hıc kontrole falan cagırmadı
Benim de kare oldu yaMerhaba, ameliyat sonrası kullanılan korse, şeklini kare gibi yaptı mı acaba? Ben su an kullanıyorum da sanki şekli etkiliyor gibi geliyor
Nbb nin sporcu sutuenı var onu kullanın. Korse kullanmayın. Seklı cok etkıleyecegını düşünmüyorum. Meme yumusayınca kendı seklını alır zaten. Benım doktorum korse önermedi. Ben sporcu sutyeni kullandımBenim de kare oldu ya