Meme büyütme sonrasi kramp

zeytin13

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2009
145
18
623
37
Kizlar meme büyütme sonrasi 3. Günüm bugün.. kas ustu yapıldı yalniz çok kramp giriyor bugün özellikle sağ mememe.. başından geçen var mı? Normal midir? Endişelenmeye başladım.. 😔

Kizlar meme büyütme sonrasi 3. Günüm bugün.. kas ustu yapıldı yalniz çok kramp giriyor bugün özellikle sağ mememe.. başından geçen var mı? Normal midir? Endişelenmeye başladım.. 😔
Canim kramp dedigin sanci girip cikiyor gibiyse cok normal. Bir sure devam eder. Yavas yavas azalir sonra tamamen kesilir. Erken donemde hissettigin cogu sey normal merak etme. Yanma da hissedebilsin. Birinde hissedip digerinde hissetmeyince acaba bunda bi sorun mu var diye dusunebilrsin. Telas yapma muhtemelen iyilesme surecinde cogumuzun hissettiği seyleri yasiyorsun. Zaten kontrollerin sık araliklardadir suanda. Dr her seferinde muayene edicektir bir sikinti var mi diye.

Canim kramp dedigin sanci girip cikiyor gibiyse cok normal. Bir sure devam eder. Yavas yavas azalir sonra tamamen kesilir. Erken donemde hissettigin cogu sey normal merak etme. Yanma da hissedebilsin. Birinde hissedio digerinde hissetmeyince acaba bunda bi sorun mu var diye dusunebilrsin. Telas yapma muhtemelen iyilesme surecinde cogumuzun gissettigi seyleri yasiyorsun. Zatne kontrollerin sık araliklardadir suanda. Dr her seferinde muayene edicektir bir sikinti var mi diye.
Evet aynen öyle sancı girip çıkıyor durduğum yerde hiç hareket falan etmiyorum bıçak saplanır gibi oluyor.. çok teşekkür ederim içim rahatladı 🙏🏼🌸

Evet aynen öyle sancı girip çıkıyor durduğum yerde hiç hareket falan etmiyorum bıçak saplanır gibi oluyor.. çok teşekkür ederim içim rahatladı 🙏🏼🌸
Rica ederim ☺️ ilk zamanlar insan okadar korkuyorki.. sizin sikayetleriniz daha kisa surede biter. Kas alti yada dual planda rahatsizlik hissi, ani batmalar, yanmalar daha uzun suruyor. İyilesme sureci daha zor. Bn de tedirgin oldugumda randevu gunumu iple cekiyordum yada hemen mesaj atiyordum dr uma. Umarim bir an once iyilesir tadini cikarirsiniz 🌸

Aynı sorun bende de var sol meme o kadar rahat ama sağ meme en başından beri yanma şişlik bıçak saplanması sızı oluyor ara arar bugün 20. Günüm.

Kaç cc yapıldı size kas üstü olduğuna göre kendi dokunuz varmıydı siz mi tercih ettiniz.

400 cc konuldu.. kendi dokum vardı.. kendim de kas ustu istiyordum.. sizinki nasıl?
Merhaba boy kilo oranınız nedir acaba size dikleştirme yapıldı mı banada 425 cc koymuş doktorum dikleştirme yapmamak için büyük koydum dedi ama forumdada zamanla zaten protezin düştüğünü Çok okumuştum , çok sarkarmı diye korkuyorum bu cc oranını beklemiyordum çünkü

Merhaba boy kilo oranınız nedir acaba size dikleştirme yapıldı mı banada 425 cc koymuş doktorum dikleştirme yapmamak için büyük koydum dedi ama forumdada zamanla zaten protezin düştüğünü Çok okumuştum , çok sarkarmı diye korkuyorum bu cc oranını beklemiyordum çünkü
163 boy 63 kilo.. biz de 350 diye konuşmuştuk ameliyata girerken içerideki cep musaitmis 400 koymuş, evet biraz da diklestirme gerekiyordu onu yapmamak için büyük koymuş.. kaç gün oluyor sizin?

163 boy 63 kilo.. biz de 350 diye konuşmuştuk ameliyata girerken içerideki cep musaitmis 400 koymuş, evet biraz da diklestirme gerekiyordu onu yapmamak için büyük koymuş.. kaç gün oluyor sizin?
175 boy 59 kg ym 10 gün içindeyim suan ,
Benimde doktorum aynısını söyledi içim rahat etti suan sizin kaçıncı gün acaba

175 boy 59 kg ym 10 gün içindeyim suan ,
Benimde doktorum aynısını söyledi içim rahat etti suan sizin kaçıncı gün acaba
Ben de 4.gunumdeyim.. Sol göğsüm daha iyi de sağ göğsüme bıçak saplanır gibi oluyor daha hassas.. kas ustu mu kondu sizin de?

400 cc konuldu.. kendi dokum vardı.. kendim de kas ustu istiyordum.. sizinki nasıl?
Benim kendi dokum 150cc kadar ancadır doktorumdan 350 üzeri istememe rağmen sarkma durumu filan yoktu etim sıkı ve göğüs kafesim dar olduğu için 315 anca sığmış 350 üstü çok büyük durudı kapatması da zor olur ayrıca ilerde sarkma boyutu da artar cc artıkça dedi uyandığım ilk sordum şey cc di ve üzülmüştüm ama şimdi gördüğüm kadarıyla gayet güzel duruyor yani batma dışında çok çok rahat geçirdim süreci 3.gün saçlarımı boyayacak durumdaydım 😍 ama 2 aya anca oturtuyormuş umarım çok mutlu oluruz sonu güzel olsunda değsin 🍓

Benim kendi dokum 150cc kadar ancadır doktorumdan 350 üzeri istememe rağmen sarkma durumu filan yoktu etim sıkı ve göğüs kafesim dar olduğu için 315 anca sığmış 350 üstü çok büyük durudı kapatması da zor olur ayrıca ilerde sarkma boyutu da artar cc artıkça dedi uyandığım ilk sordum şey cc di ve üzülmüştüm ama şimdi gördüğüm kadarıyla gayet güzel duruyor yani batma dışında çok çok rahat geçirdim süreci 3.gün saçlarımı boyayacak durumdaydım 😍 ama 2 aya anca oturtuyormuş umarım çok mutlu oluruz sonu güzel olsunda değsin 🍓
Aman dikkat edin sakın kollarınızı kaldırmayın süreç te dikkatli olmak gerekiyormuş bende çok yiyim iyim dedim sağ göğsümde hafiften akıntı başladı çok üzgünüm 😔

Aman dikkat edin sakın kollarınızı kaldırmayın süreç te dikkatli olmak gerekiyormuş bende çok yiyim iyim dedim sağ göğsümde hafiften akıntı başladı çok üzgünüm 😔
Çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 kaçıncı gününüz de oldu akıntı.

Bir de Banyo yaptınız mı ?
Canım benim sirenlerim 2 .gün çıktı 4. Gün küçük bir duş alabilirsin dedi doktorum ama Ben kafamı öne eğip yıkamayı tercih ettim on gün hiç sudeğdirdim On günden sonra da ılık suyuyla duş aldım fon makinasıyla hemen dikişlerimi kuruttum İlk on gün dikişler için çok çok önemli bu formda çok gördüm dikişleri atan iltihap kap Allah korusun Ondan korktuğum için bayağı bir bekledim 25. günüm halanda hemen hızlıca su suya girip çıkıyorum hemen kurutuyorum bugün kalan dikişlerim alındı. Ameliyattan beri her gün batikon sürüyorum kulak çöpü ile korseyle dikişlerim birleştiği yerin arasına gazlı bez koyuyorum.

Back
X