- 28 Şubat 2024
- 48
- 17
- 29
-
- Konu Sahibi bayanarslan
Merhabalar bende ameliyatimin 8.gunumdeyim doktorum ozellikle bantin takilmasi gerektigini ustune basa basa soyledi baski acisindn evet takmasi cok zor ama biraz daha sabretmeliyiz galiba arada oturdugun vakitlerde acabilirsin kalkicagin zaman mutlkaa tak dedi bakalimMerhabaa kızlaarr
Meme büyütme ameliyatı sonrası 5. Günümdeyim. Kas altı nagor 360cc takıldı. Ameliyattan sonra verilen korsemin üst kısmında cırt cırtlı bir lastik var, memeye baskı uygulayan. Lastiğin ödem için takılması gerektiğini düşünüp, aman 2 hafta geç iyileşir ödemlerim ne olacak deyip, göğüslerime çok acı verdiği için 2. Günden sonra takmadım. Ama az önce doktorumun hemşiresiyle konuştuğumda, üst ödemin dağılmaması sebebiyle implantı yukarı çekebilir ve implant aşağı inmesi gerektiği kadar inemeyebilir, bu da meme şeklini etkiler dedi. Bu lastik ile ilgili çok net bilgi buralarda göremedim ve merak ediyorum herkese aynı şey önerildi mi acaba? Kullanan ve kullanmayan kızlarım tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz
Yaaa, mecbur takıcaz yaniMerhabalar bende ameliyatimin 8.gunumdeyim doktorum ozellikle bantin takilmasi gerektigini ustune basa basa soyledi baski acisindn evet takmasi cok zor ama biraz daha sabretmeliyiz galiba arada oturdugun vakitlerde acabilirsin kalkicagin zaman mutlkaa tak dedi bakalim
Merhabalar bende ameliyatimin 8.gunumdeyim doktorum ozellikle bantin takilmasi gerektigini ustune basa basa soyledi baski acisindn evet takmasi cok zor ama biraz daha sabretmeliyiz galiba arada oturdugun vakitlerde acabilirsin kalkicagin zaman mutlkaa tak dedi bakalim yapiyoruz hersMerhabaa kızlaarr
Meme büyütme ameliyatı sonrası 5. Günümdeyim. Kas altı nagor 360cc takıldı. Ameliyattan sonra verilen korsemin üst kısmında cırt cırtlı bir lastik var, memeye baskı uygulayan. Lastiğin ödem için takılması gerektiğini düşünüp, aman 2 hafta geç iyileşir ödemlerim ne olacak deyip, göğüslerime çok acı verdiği için 2. Günden sonra takmadım. Ama az önce doktorumun hemşiresiyle konuştuğumda, üst ödemin dağılmaması sebebiyle implantı yukarı çekebilir ve implant aşağı inmesi gerektiği kadar inemeyebilir, bu da meme şeklini etkiler dedi. Bu lastik ile ilgili çok net bilgi buralarda göremedim ve merak ediyorum herkese aynı şey önerildi mi acaba? Kullanan ve kullanmayan kızlarım tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz
Ah agrilar beni mahfettiYaaa, mecbur takıcaz yanigerçekten çok zorluyor. Takmadığım zaman hareketlerim çok iyi ama lastiği taktığım anda hareketlerim ciddi kısıtlanıyor. Ağrı ve sancı başlıyor tedirgin oluyorum. Sizin de ağrınız sancınız oluyor mu hala lastik sebebiyle?
Ay inanın aynı şeyi hissediyorum ben deMerhabalar bende ameliyatimin 8.gunumdeyim doktorum ozellikle bantin takilmasi gerektigini ustune basa basa soyledi baski acisindn evet takmasi cok zor ama biraz daha sabretmeliyiz galiba arada oturdugun vakitlerde acabilirsin kalkicagin zaman mutlkaa tak dedi bakalim yapiyoruz hers
Ah agrilar beni mahfettihafifleme var tabi ama hala skntilar ben ayaktayken acinca memelerimi kotu hissediyorum sanki acinca birden yere dusuceklermis gibi sacma bi psikoloji.Ama evet biraz daha sabredersek en azindan memeler dogru otursun
Offf bir ay mıBen o bantı tam bir ay taktım. İlk kontrolde bunalıp çıkartmıştım ameliyatımın birinci haftasında tabi çıkarınca memeler yanlara doğru hafif katmıştı. Doktor görünce çok kızmıştı böyle yaparsanız revizyon ameliyatı gerekir diyip lastiği iyice sıkmıştı. Lastik memeleri ortaya toplamaya ve ödemin inmesine faydası var. Ben cidden faydasını gördüm biraz sabredin