mehaba arkadaşlar,
9 gün önce meme büyütme operasyonu geçirdim. son birkaç gündür ağrım yok fazla. ama sağ göğsümde ciddi bir acı hissediyorum hareketlerime bağlı olarak gelişen. sol göğsüm iyi,ağrı yok ama sağ göğsüm çok acıyor. acaba bir sorun mudur bu? benzer durumu yaşayanlar var mı acaba ?
mehaba arkadaşlar,
9 gün önce meme büyütme operasyonu geçirdim. son birkaç gündür ağrım yok fazla. ama sağ göğsümde ciddi bir acı hissediyorum hareketlerime bağlı olarak gelişen. sol göğsüm iyi,ağrı yok ama sağ göğsüm çok acıyor. acaba bir sorun mudur bu? benzer durumu yaşayanlar var mı acaba ?
canım bende 7 gün önce geçirdim operasyonu benimde sol göğsümde ağrılarım var bugün biraz daha azaldı ama bazı hareketlerde kendini hisssettiriyo,bende sol kolumu pek kullanmamaya bakıyorum birkaç gün resmen kolum kırıkmış gibi davrnaıp nerdeyse hiç hareket ettirmedim.Çok basit bir operasyon geçirmedik her ne kadar da basitmiş gibi anlatılsada :) meme içinde bir sürü dikişler yaralar var bunların iyileşmesi zaman alacaktır elbette ama umarımm cinncann arkadaşın başına gelenler gibi bişey değildir çünkü allah biliyor ya ben o kadar acıya katlanamam ama yıllardır özlemini çektiğim bu güzel göğüslerden bu kadar çabuk ayrılamakta çok üzer benii,ama ben kötü düşünmüyorumm eminimm bu günler geçecek çok güzel bir yaz yaşayacağız inşallah..Ben ameliyatı kış aylarında olacaktım ama kısmet olmadı herşeyde bir hayır varmış şimdi bakıyorumda mevsim tamda uygun olmuş benim için çünkü ben liposuctıon da yaptırdım 2si beraber kışın bu eziyete dayanamazdım diyorumm,allah hepimize sağlıklı mutluu güzel günler versin arkadaşlarrr
tamamen aynı gün ameliyat olmuşuz ve aynı sorunu yaşıyoruz suan bende de öyle sadece sağ g ogsum de agri varve birde sanırım enfeksiyon kaptim çünkü dikislerde beyaz olmus iltihap toplamış gibi görünüyor kapsam doktora haber vermemi diyorummehaba arkadaşlar,
Ne oldu enfeksiyon ?????? Dr ne dedi?????tamamen aynı gün ameliyat olmuşuz ve aynı sorunu yaşıyoruz suan bende de öyle sadece sağ g ogsum de agri varve birde sanırım enfeksiyon kaptim çünkü dikislerde beyaz olmus iltihap toplamış gibi görünüyor kapsam doktora haber vermemi diyorum
tamamen aynı gün ameliyat olmuşuz ve aynı sorunu yaşıyoruz suan bende de öyle sadece sağ g ogsum de agri varve birde sanırım enfeksiyon kaptim çünkü dikislerde beyaz olmus iltihap toplamış gibi görünüyor kapsam doktora haber vermemi diyorum
cnm doktor normal dedi pazartesi günü dikislerimi aldı ve bugün s utyeni çıkardım aslında bi hafta daha takmam lazim ama cok sıkıldım ayrıca g ogsumun alt kisminda bu sefer sert sert aşağı doğru bisey oldu damar gibi sertlestigini düşün öyle diyim yanilylakbs canım, huuuuuuu noooldu???? Var mı bi sıkıntı???????? Dr ne dedi???
Iyi canım sevindimcnm doktor normal dedi pazartesi günü dikislerimi aldı ve bugün s utyeni çıkardım aslında bi hafta daha takmam lazim ama cok sıkıldım ayrıca g ogsumun alt kisminda bu sefer sert sert aşağı doğru bisey oldu damar gibi sertlestigini düşün öyle diyim yani
geçecek dedi ama bilmyrm masaja başladım bugün