canım bende 7 gün önce geçirdim operasyonu benimde sol göğsümde ağrılarım var bugün biraz daha azaldı ama bazı hareketlerde kendini hisssettiriyo,bende sol kolumu pek kullanmamaya bakıyorum birkaç gün resmen kolum kırıkmış gibi davrnaıp nerdeyse hiç hareket ettirmedim.Çok basit bir operasyon geçirmedik her ne kadar da basitmiş gibi anlatılsada :) meme içinde bir sürü dikişler yaralar var bunların iyileşmesi zaman alacaktır elbette ama umarımm cinncann arkadaşın başına gelenler gibi bişey değildir çünkü allah biliyor ya ben o kadar acıya katlanamam ama yıllardır özlemini çektiğim bu güzel göğüslerden bu kadar çabuk ayrılamakta çok üzer benii,ama ben kötü düşünmüyorumm eminimm bu günler geçecek çok güzel bir yaz yaşayacağız inşallah..Ben ameliyatı kış aylarında olacaktım ama kısmet olmadı herşeyde bir hayır varmış şimdi bakıyorumda mevsim tamda uygun olmuş benim için çünkü ben liposuctıon da yaptırdım 2si beraber kışın bu eziyete dayanamazdım diyorumm,allah hepimize sağlıklı mutluu güzel günler versin arkadaşlarrr