Meme büyütme sonrası işe dönüş

morlahana1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2024
7
2
26
Merhabalar, 2 gün sonra meme büyütme ameliyatı olacağım. İşten de 12 gün izin aldım ama 12 günün sonunda ofise gitmem gerek evden çalışmaya çok sıcak bir yerde çalışmıyorum. Ama 12 gün sizce toparlanmak için yeterli bir süre mi? Bazı forumlarda gördüm 13 gün oldu ama hala biraz yürüsem boynum sırtım ağrıyo gibi yorumlar vardı. Bu estetiği yaptıranlar yorumlarını paylaşabilir mi lütfen. Siz çalışmaya ne zaman başladınız?

Merhabalar, 2 gün sonra meme büyütme ameliyatı olacağım. İşten de 12 gün izin aldım ama 12 günün sonunda ofise gitmem gerek evden çalışmaya çok sıcak bir yerde çalışmıyorum. Ama 12 gün sizce toparlanmak için yeterli bir süre mi? Bazı forumlarda gördüm 13 gün oldu ama hala biraz yürüsem boynum sırtım ağrıyo gibi yorumlar vardı. Bu estetiği yaptıranlar yorumlarını paylaşabilir mi lütfen. Siz çalışmaya ne zaman başladınız?
Masa başı işiniz var ise bence sıkıntı olmaz herkesin iyileşme süreci farklı sadece minibüs beni zorlamıştı paldır küldür gittiği için.

Masa başı işiniz var ise bence sıkıntı olmaz herkesin iyileşme süreci farklı sadece minibüs beni zorlamıştı paldır küldür gittiği için.
Evet masabaşı işteyim gidip gelirken de servisle gidiyorum aslında ve 20 dk mesafede falan iş yerim evime. Ama yine de tedirgin oldum. Peki yazanlar poşet taşımak zorluyo vs diyo. Şimdi ben her gün bilgisayar çantasıyla gidip geliyorum bilgisayarım çok büyük değil ama sizce çantayı taşımaktan yana bir sorun olur mu? Siz bir sorun yaşadınız mı?

Masa basi ise ise donucek durumda olursunuz. Tabiki cok konforlu olmaz ama idare edersiniz. Zaten basladiktan 1 hafta sonra falan da kendinizi daha iyi hissedersiniz. İki hafta sonrasinda iyilesme daha bi hizli oluyo. Fakat o pc cantasini tasimamaniz gerek. Yani soyle dr um cok guzel anlatmisti bana ben ona gore yuk tasidim 6 ay suresince. 1 ay dolana kadar sifir yuk ve her aya 1 kg. 1 ay doldugunda 1 kg luk yuk zarar vermez 2 ay doldugunda 2 kg tasiyabiliriz gb..operasyon sonrasinda dikkat etmeniz gereken 3 sey var.
1) kollari bedenden ayirmadan kullanmak ( ilk iki hafta icin gecerli)
2) gogus bolgesine darbe almamak
3) agir kaldirmamak (erken donemde protez kayabilir)

Benim bi arkadaşım yaptırdı 2 ayda zor toparlandı kollarını dahi oynatamiyordu belki kişinin bünyesi ile alakalıdır ama 12 günde hemen toparlanacagini zannetmiyorum

X