- 7 Temmuz 2020
- 47
- 16
- 29
-
- Konu Sahibi Canikiymetliymis
Şuan üzerinde pansuman var doktorum titiz biraz açtıktan sonra ilaç sıkıp kapattı tekrar ne durumda bilmiyorum inanınMerhabalar, gecmıs olsun. amelıyat İzleriniz ne durumda acaba?
Benim tam bir ay olmamış olacak ama bir problem olur mu acaba mikrop yanma vsBir tanidigim 1 ay sonra denize girmişti hicde problem olmadi
Aslında tuzlu suyun dikişlere iyi geldiğini çok duydum hatta kardeşim sünnet olduktan sonra bile deniz suyu getirip içine oturtmuştuk doktor öyle söylemişti. Ama biraz yanma olabilir ve tabiki doktoruna danışmalısın. Kollarını tamamen hareket ettirebiliyor musun? Bende yarın ameliyat olacağımBenim tam bir ay olmamış olacak ama bir problem olur mu acaba mikrop yanma vs
Aslında tuzlu suyun dikişlere iyi geldiğini çok duydum hatta kardeşim sünnet olduktan sonra bile deniz suyu getirip içine oturtmuştuk doktor öyle söylemişti. Ama biraz yanma olabilir ve tabiki doktoruna danışmalısın. Kollarını tamamen hareket ettirebiliyor musun? Bende yarın ameliyat olacağım
Kesinlikle öyle, çok teşekkür ederimCok dikkat edın yine de dıkısler ıcın, butun cektıgınız sıkıntılar bosa gıtmesın. İyice danısın.
Teşekkür ederimTeşekkür ederim çok inşallah dediğin gibi olur, benim kasüzeriydi o yüzden biraz daha iyiyim kollarımı bir hafta sonra tamamen kaldırabildim, sakın korkmayın değecek inanın bana dayanamayacak gibi olduğunuzda ileriyi düşünün şimdiden çok geçmiş olsun
Bu yorum beni üzdüDikişler kapanmadan enfeksiyon riskin çok yuksek. Damarlarında genişleme riskine karşıda guneşlenme.
Bende 12 07. 2010 da oldum ve doktorum dikişler kapanınca yüzebilirsin dedi ama güneşlenme damar genişlemesi yapar dedi. Ona göre dikkatli olun sizde.Bu yorum beni üzdüteşekkür ederim yine de
Çok haklıymışsınız az önce kontrol oldum ve enfeksiyon riski olduğunu belitti üzüldüm yine de çok sağolunBende 12 07. 2010 da oldum ve doktorum dikişler kapanınca yüzebilirsin dedi ama güneşlenme damar genişlemesi yapar dedi. Ona göre dikkatli olun sizde.