Meme büyütme sonrası denize girmek güneşlenmek

Canikiymetliymis

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2020
47
16
29
Arkadaşlar merhaba 3 temmuzda göğüs büyütme silikon ameliyatı oldum 16 gün olmuş 1 hafta sonra doğum günüm var yani o zamana kadar 23 günlük ameliyat olmuş olacak ve yaz malum denize gitmek istiyorum bunun hakkında bilgisi olan var mı doktoruma tabiki danışıcam ama şuanlık iyi kötü bi yorum duymam lazım yapann oldu mu problem yaşadı mi olabilir mi olamaz mı girmesek te güneşlensek oda mi problemli yorumlarsanız çok sevinirm şimdiden teşekkürler

Benim tam bir ay olmamış olacak ama bir problem olur mu acaba mikrop yanma vs
Aslında tuzlu suyun dikişlere iyi geldiğini çok duydum hatta kardeşim sünnet olduktan sonra bile deniz suyu getirip içine oturtmuştuk doktor öyle söylemişti. Ama biraz yanma olabilir ve tabiki doktoruna danışmalısın. Kollarını tamamen hareket ettirebiliyor musun? Bende yarın ameliyat olacağım

Teşekkür ederim çok inşallah dediğin gibi olur, benim kasüzeriydi o yüzden biraz daha iyiyim kollarımı bir hafta sonra tamamen kaldırabildim, sakın korkmayın değecek inanın bana dayanamayacak gibi olduğunuzda ileriyi düşünün şimdiden çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…