- 21 Temmuz 2014
- 915
- 926
- 123
- Konu Sahibi berraksucan
-
Canım keşke yardımcı olabilsem ama hiçbir fikrim yok.
Sahilde tişörtle oturacam artikriske etmeyim.sen nasilsin nasil oldun
denize gir ama kollarını çok fazla hareket ettirmeden, zorlamadan tabi. ve evet kesi yerlerine yüksek faktörlü bi güneş koruyucuyu bolca sür cnm. iyi tatiller.....Sahilde tişörtle oturacam artikriske etmeyim.sen nasilsin nasil oldun
Arkadaslar bir ay önce meme alti kesisiyle meme büyütme oldum yarin denize gidecegim yara yerlerime güneşin gelmemesine dikkat edecegim fakat sorum şu DEnize girmem de bi mahsur olur mu ki??Diger sorumda kesi yerlerime yüzümüze kullandigimiz güneş kremi sursem mi yoksa hic birşey sürmeyim mi bana yardimci olun...
Sorma canım son birkaç saattir moralim bayağı bir bozuk benimkilere..Sağ meme indi gayet güzel kıvrımlı ama sol kazulet gibi yukarıda duruyor ineceği de yok gibi.. Yarın masaja başlamam gerekiyor bu akşam denedim yapamıyorum, doktorum çok önemli demişti masajlar için.. Sağ hadi biraz oynuyor da o sol meme nasıl yerinden oynayacak bilmiyorum, ağlayacaktım sinirden bu akşam..
Canım hiç üzülme daha çok erken benimkilerde birvirinden farklıydı ama zamanla fark azaldı. Çok bormal böyle şeyler emin ol zamanla düzelecek
denize gir ama kollarını çok fazla hareket ettirmeden, zorlamadan tabi. ve evet kesi yerlerine yüksek faktörlü bi güneş koruyucuyu bolca sür cnm. iyi tatiller.....
Canım bende 25 haziranda ameliyat oldum iki gündür denize gidiyorum akşam saatlerinde güneş görmüyor dikiş yerlerim. Bir de hiç kulaç atmıyorum kollarımı zorlamıyorum.
Sorma canım son birkaç saattir moralim bayağı bir bozuk benimkilere..Sağ meme indi gayet güzel kıvrımlı ama sol kazulet gibi yukarıda duruyor ineceği de yok gibi.. Yarın masaja başlamam gerekiyor bu akşam denedim yapamıyorum, doktorum çok önemli demişti masajlar için.. Sağ hadi biraz oynuyor da o sol meme nasıl yerinden oynayacak bilmiyorum, ağlayacaktım sinirden bu akşam..
İner mi dersin o da? Morale çok ihtiyacım var cidden. Yarın normalde kontrol günüm ama doktorum izinde, haftaya görüşeceğiz inşallah..
Canim ben masaja baslayali 15gun oldu neredeyse inanki yaptikca hem elin alisiyor hemde yumusuyorlar benimde biri asagi indi digeri daha sert ve yukarda bunlar olağan şeyler moralini bozma masaja yavastan alistir kendini yaptikca rahatliyorsun ilk zamanlar benim canim acirdi zamanla o da gitti yalniz doktorun sana soyleyecektir illaki ama masaj yaparken cok bastirma dikislerine zarar verme yavas yavas az az alistir memelerini.
İnecek tabi daha çok erken benim bir ayı geçti şu ana kadar hep gözüme çirkin görünüyorladı. Birde ikisi arasında fark vardı gerçi hala var ama azalıyor. Benimde sağ soldan daha önce aşağı indi sabırlı ol canım gün gün daha güzel olacaklar
Su icinde sakin sakin dolanmak daha çok hosuma gidiyo en cok güneşten tirsiyorum onada dikkat edecm artik..
Bende öyle yapıyorum sakin sakin hiç kulaç atmadan :) ben hep akşam saatlerinde gittim denize o yüzden çom güneşe maruz kalmadım. İyi tatiller
Teşekkür ederim tatlim k .
Bende öyle yapıyorum sakin sakin hiç kulaç atmadan :) ben hep akşam saatlerinde gittim denize o yüzden çom güneşe maruz kalmadım. İyi tatiller
Telefon elimden düştü yazacaklarim bitmeden yolayiverdi diycektim ki artik milletin memesine bakmadan gecirecem tatilimikendiminkiler bana yer :))
ameliyattan sonra 2 meme arasının ayrı durmasından korkuyorum sizde durumlar nasıll ?? ve öncesinde nasıldı??Arkadaslar bir ay önce meme alti kesisiyle meme büyütme oldum yarin denize gidecegim yara yerlerime güneşin gelmemesine dikkat edecegim fakat sorum şu DEnize girmem de bi mahsur olur mu ki??Diger sorumda kesi yerlerime yüzümüze kullandigimiz güneş kremi sursem mi yoksa hic birşey sürmeyim mi bana yardimci olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?