Meme büyütme sonrası cinsel hayat

makarnacnvr

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2011
102
56
merhaba arkadaşlar ben 2 ay önce meme büyütme ameliyatı geçirdim. O zamandan beri yaşadığım bir problem var, biraz açık yazmak durumundayım kusura bakmayın. Şöyle ki ameliyat sonrasından beri orgazm olduğumda sıkıntı yaşıyorum. Boşalma esnasında memelerimde acı ve içten gelen bir kaşıntı hissediyorum bu his bir süre geçmiyor. Çok sinir bozucu bir his. Derinlerden uyuşup kaşınıyor sanki memelerim. Geçici midir? Bilgisi olan var mı acaba

Merhabalar 7 yıldır protez meme kullanıyorum. İlk bir yıl ödemın gercek anlamda gecmıyor. O odemden dolayı orgazm olurken baskı hissetmen cok normal. Ayrıca ıcten kasınma olayına gelınce hala benım göğüslerımde içten kasınmalar zaman zaman oluyor. Ama acı konusunda merak etme en kısa 6 ay en uzun 1 yıl içinde ödem gidecegi için acı kalmayacak. Sureklı ellerınle göğüslerine yumusak masajlar yap. Bol su tüket ödem ne kadar erken giderse o kadar rahatlayacaksın. Birde ödem gıdınce bir beden küçülecek goguslerın onun ıcın suankı göğüs numarana gore cok iç çamasırı alma derım. Cunku kuculdugunde cok fark edıyor

Çook teşekkür ederim, gerçekten korkmuştum böyle devam edecek diye. Memelerim de hala çok büyük görünüyor zaten, sanırım ödemlerden :)

Çook teşekkür ederim, gerçekten korkmuştum böyle devam edecek diye. Memelerim de hala çok büyük görünüyor zaten, sanırım ödemlerden :)
Evet cnm 1 yılda ödemın iyice gıdıcek. Göğüslerin yumusayacak daha güzel olacak suan balon gibidir emınım serttır. Ama yumusayınca hem daha doğal oluyor hem daha güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…