- 29 Mart 2021
- 39
- 12
- 31
-
- Konu Sahibi sonuyokbunun93
Evet evet tam olarak öyle, ya içime nasıl bir su serptiğinizi anlatamam şuanda bile batmalarım var geçmicekmiş gibi, doktor yada asistandan duymak yetmiyor birebir yaşayan kişilerin yorumları nedense daha ikna ediyor beni çok çok sağolunİğne batması gibi dimi? Sonra geçiyor tatlım. Silikonun yerleşiyor.
daha sonrasında sanki kendi memen gibi olucak asla hissetmiceksin bir de soguk veya yagışlı havalarda batma oluyordu ilk başlardaEvet evet tam olarak öyle, ya içime nasıl bir su serptiğinizi anlatamam şuanda bile batmalarım var geçmicekmiş gibi, doktor yada asistandan duymak yetmiyor birebir yaşayan kişilerin yorumları nedense daha ikna ediyor beni çok çok sağolun
Bende de oldu en zorlayan da o oldu zaten çok normal yani merak etmeKızlar merhabalar, ben 2 hafta önce meme büyütme ameliyatı oldum 2gün öncesine kdr herşey yolundaydı fakat dünden beridir bir acı saplandı göğsüme minik minik iğnelerin batma hissi gibi meme ucumda sızlıyo, ve asla geçmiyo ağrı kesici çok az geçiriyo..silikonları ilk kez hissetmeye başladım, asistana sordum batma hissi için çok normal dedi ilk 1 ay kdr için, ama acısı dayanılır gibi değil gününüzü etkiliyor bu gibi durumları yaşayan varmı neler yaptınız geçici mi olumlu olumsuz aydınlatır mısınız beni çok ihtiyacım var buna
Ay çok sevindim yorumunuz çok kıymetli geçici olduğunu bilmem rahatlatıyor şuan daha iyiyim ödüm kopuyo yine olcak diyeBende de oldu en zorlayan da o oldu zaten çok normal yani merak etme
Bende tetikte bekliyordum yine gelecek diyeAy çok sevindim yorumunuz çok kıymetli geçici olduğunu bilmem rahatlatıyor şuan daha iyiyim ödüm kopuyo yine olcak diyepeki deneyiminiz uzunsa ne zmn yumuşadı normal meme yumuşaklığına geldi acaba
Benim de iki haftalıkken başladı o batma hissi içerde iğne unuttun kesin dedim doktoraKızlar merhabalar, ben 2 hafta önce meme büyütme ameliyatı oldum 2gün öncesine kdr herşey yolundaydı fakat dünden beridir bir acı saplandı göğsüme minik minik iğnelerin batma hissi gibi meme ucumda sızlıyo, ve asla geçmiyo ağrı kesici çok az geçiriyo..silikonları ilk kez hissetmeye başladım, asistana sordum batma hissi için çok normal dedi ilk 1 ay kdr için, ama acısı dayanılır gibi değil gününüzü etkiliyor bu gibi durumları yaşayan varmı neler yaptınız geçici mi olumlu olumsuz aydınlatır mısınız beni çok ihtiyacım var buna
Merhaba peki bu hateketsizlik ne zaman geçecek balon gibi duruyorlar hiç hareket yok cansız manken gibi bir hafta oldu amelıyat olalı ağrım yok ama hissiz ıkı tane taş var sanki ordadaha sonrasında sanki kendi memen gibi olucak asla hissetmiceksin bir de soguk veya yagışlı havalarda batma oluyordu ilk başlarda
1 yılı geçiyor memenin şeklini tam olarak alması benim Mayıs ayında 1 yıl olacakMerhaba peki bu hateketsizlik ne zaman geçecek balon gibi duruyorlar hiç hareket yok cansız manken gibi bir hafta oldu amelıyat olalı ağrım yok ama hissiz ıkı tane taş var sanki orda
Şuan sol mememde dokunduğumda yan tarafta ağrı var koltuk altıma doğru sağda ellıyorum yok bu normalmi protezle ilgili bir protezle ilgili bir sorun olabilirmi1 yılı geçiyor memenin şeklini tam olarak alması benim Mayıs ayında 1 yıl olacak
Sizin damla mı proteziniz?ağrı rahatsız ediyor sol kolumu rahat kullanamıyorumBilmiyorum olabilir ben sol göğüsmün iç kısmına dokununca sertlik ve biraz ağrı hissediyorum ve o göğsüm daha yukarı da duruyor demekki sol taraf daha geç iyileşecek diye düşünüyorum benim Dr um farklı şehirde o yüzden onu göremiyorum yorum yapamam neden böyle olduğuna ama ikimisde aynı durumdaymışız
Sizin kaç gün oldu amelıyat olalı benım ağrı geçti ikinci haftamdayım ve ödem baya indi yumuşadı ama daha inecekler diye korkuyorum açıkçası zaten 275 cc takıldı göğüs yapımdan dolayı dahada insin istemıyorum yüzde onu diye okudum ama sanki yüzde onundan fazla iniyorBilmiyorum olabilir ben sol göğüsmün iç kısmına dokununca sertlik ve biraz ağrı hissediyorum ve o göğsüm daha yukarı da duruyor demekki sol taraf daha geç iyileşecek diye düşünüyorum benim Dr um farklı şehirde o yüzden onu göremiyorum yorum yapamam neden böyle olduğuna ama ikimisde aynı durumdaymışız
1 yıl olacak Mayıs'taSizin kaç gün oldu amelıyat olalı benım ağrı geçti ikinci haftamdayım ve ödem baya indi yumuşadı ama daha inecekler diye korkuyorum açıkçası zaten 275 cc takıldı göğüs yapımdan dolayı dahada insin istemıyorum yüzde onu diye okudum ama sanki yüzde onundan fazla iniyor