Meme büyütme sonrası batma hissi

sonuyokbunun93

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2021
39
12
31
Kızlar merhabalar, ben 2 hafta önce meme büyütme ameliyatı oldum 2gün öncesine kdr herşey yolundaydı fakat dünden beridir bir acı saplandı göğsüme minik minik iğnelerin batma hissi gibi meme ucumda sızlıyo, ve asla geçmiyo ağrı kesici çok az geçiriyo..silikonları ilk kez hissetmeye başladım, asistana sordum batma hissi için çok normal dedi ilk 1 ay kdr için, ama acısı dayanılır gibi değil gününüzü etkiliyor bu gibi durumları yaşayan varmı neler yaptınız geçici mi olumlu olumsuz aydınlatır mısınız beni çok ihtiyacım var buna

İğne batması gibi dimi? Sonra geçiyor tatlım. Silikonun yerleşiyor.
Evet evet tam olarak öyle, ya içime nasıl bir su serptiğinizi anlatamam şuanda bile batmalarım var geçmicekmiş gibi, doktor yada asistandan duymak yetmiyor birebir yaşayan kişilerin yorumları nedense daha ikna ediyor beni çok çok sağolun

daha sonrasında sanki kendi memen gibi olucak asla hissetmiceksin bir de soguk veya yagışlı havalarda batma oluyordu ilk başlarda

Bende de oldu en zorlayan da o oldu zaten çok normal yani merak etme

Ay çok sevindim yorumunuz çok kıymetli geçici olduğunu bilmem rahatlatıyor şuan daha iyiyim ödüm kopuyo yine olcak diye peki deneyiminiz uzunsa ne zmn yumuşadı normal meme yumuşaklığına geldi acaba
Bende tetikte bekliyordum yine gelecek diye benim su an ortada birleşmeye başladı o cansız manken görüntüsü gitti yumuşaklığını hissediyorum çok şükür bir buçuk ay oldu benim

Benim de iki haftalıkken başladı o batma hissi içerde iğne unuttun kesin dedim doktorahareket ederken bile batıyodu çünkü sonra yavaş yavaş azaldı bir buçuk ay oldu şimdi yine arada cız ediyo geçio eskisi gibi degil ama öyle tam normale de dönmedi ara ara oluo

Benim de bugün 11.günüm.mucize gibi sanki her gün adim adim silikonlar aşaği iniyor ve hergün birazdaha yumuşuyor.
Benimde arada batmalarim oluyor az az.
Bazen hala göğüs kafesime dayandiğini hissediyorum silikonlarin. Uyuşukluk en son geçicek gibi meme alt polunde ve meme ucumda var ama şumu söyleyebilirim ill günkü gibi değil, çok milimlik bir iyileşme süreci var orada.
Birde ben sürekli kantaron yaği ve yağli nemlemdiriciler sürüyorum çok rahatlatıyor...

daha sonrasında sanki kendi memen gibi olucak asla hissetmiceksin bir de soguk veya yagışlı havalarda batma oluyordu ilk başlarda
Merhaba peki bu hateketsizlik ne zaman geçecek balon gibi duruyorlar hiç hareket yok cansız manken gibi bir hafta oldu amelıyat olalı ağrım yok ama hissiz ıkı tane taş var sanki orda

Bilmiyorum olabilir ben sol göğüsmün iç kısmına dokununca sertlik ve biraz ağrı hissediyorum ve o göğsüm daha yukarı da duruyor demekki sol taraf daha geç iyileşecek diye düşünüyorum benim Dr um farklı şehirde o yüzden onu göremiyorum yorum yapamam neden böyle olduğuna ama ikimisde aynı durumdaymışız

Sizin damla mı proteziniz?ağrı rahatsız ediyor sol kolumu rahat kullanamıyorum

Merhaba bugün 9.gunum benimde aynı sol gogsum koltuk altından ağrı yapıyor oynatamiyorum bile ilk günlerde böyle degildi

Sizin kaç gün oldu amelıyat olalı benım ağrı geçti ikinci haftamdayım ve ödem baya indi yumuşadı ama daha inecekler diye korkuyorum açıkçası zaten 275 cc takıldı göğüs yapımdan dolayı dahada insin istemıyorum yüzde onu diye okudum ama sanki yüzde onundan fazla iniyor

1 yıl olacak Mayıs'ta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…