Meme büyütme sonrası ağrı olur mu

Tacmin07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2016
5
0
29
Arkadaşlar merhaba yakın tarihte meme büyütme operasyonu olacağım ama refakatçim yok ve dönüşte araba kullanmak zorundayım 2 saat sorun olur mu sizce çok mu ağrı oluyor refakatçi olmalı mı ???

bu acı eşiğinize ve doktorun kullandığı yönteme bağlı kas altı çok acıyor diye duymuştum benimki kas altı zarı tekniği oldu çok ağrı duymadım ama sonuçta anestezi alıyorsunuz ameliyat geçiriyorsunuz hastanede kimse olmasa hemşirelerle idare edilir ama ertesi gün taburcu olup araba kullanmanız sakıncalı olur he bide dren durumu var bazı doktorlar taburcu olurken çıkarıyor bazıları bir kaç gün sonra bunları doktora sorarsanız sizi yönlendirir

Merhaba bence kullanmanız zor olur ben 10 gün sonra araba kullanmıştım biraz ağrılı süreç ve dikkat etmeniz gerekiyor

Arkadaşlar merhaba yakın tarihte meme büyütme operasyonu olacağım ama refakatçim yok ve dönüşte araba kullanmak zorundayım 2 saat sorun olur mu sizce çok mu ağrı oluyor refakatçi olmalı mı ???
Cok agrim olmadi fakat araba kullanimi icin izin 1 ay sonra cikti. Oncesinde onermedi dr.

Araba kullanmak mıı? Cerrahi bir işlem ise bırakın araç surmeyı yaslanmakta bile zorluk çekeceksiniz. Abimin baldızı ameliyat olmustu yıllar önce. Ben dahi gitmiştim evine onunla ılgılenmeye 2 gün. dogrulamıyordu bile en az 15 gün hep uzandı.

Yanınızda mutlaka bir refakatçi olması lazım sonuçta bir ameliyat oluyorsunuz

Çok teşekkür ederim yanıt için sanırım kullanamayacağım yorumlar öyle gösteriyor
İnanin ilk gunler dr unuz kolunuzu govdenizden ayirmanizi bile yasakliycak. Operasyon gecriceksiniz sonrasinda da dikkat edin ki oldugunuza degsin. Umarım dilediginiz gb olur

refakatçi olmadan çok zor. arabayla 1.5 saatte eve gelmiştim ve araba her sallandığında çektiğim acıyı hatırlıyorum. bir de siz kullanınca kollarınızı kaldırmanız gerekecek bu çok zor

Merhaba acaba nerde ameliyat oldunuz ? Doktorunuz kimdi ? Cevaplarsanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…