Arkadaşlar merhaba yakın tarihte meme büyütme operasyonu olacağım ama refakatçim yok ve dönüşte araba kullanmak zorundayım 2 saat sorun olur mu sizce çok mu ağrı oluyor refakatçi olmalı mı ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok agrim olmadi fakat araba kullanimi icin izin 1 ay sonra cikti. Oncesinde onermedi dr.Arkadaşlar merhaba yakın tarihte meme büyütme operasyonu olacağım ama refakatçim yok ve dönüşte araba kullanmak zorundayım 2 saat sorun olur mu sizce çok mu ağrı oluyor refakatçi olmalı mı ???
Araba kullanmak mıı? Cerrahi bir işlem ise bırakın araç surmeyı yaslanmakta bile zorluk çekeceksiniz. Abimin baldızı ameliyat olmustu yıllar önce. Ben dahi gitmiştim evine onunla ılgılenmeye 2 gün. dogrulamıyordu bile en az 15 gün hep uzandı.Arkadaşlar merhaba yakın tarihte meme büyütme operasyonu olacağım ama refakatçim yok ve dönüşte araba kullanmak zorundayım 2 saat sorun olur mu sizce çok mu ağrı oluyor refakatçi olmalı mı ???
İnanin ilk gunler dr unuz kolunuzu govdenizden ayirmanizi bile yasakliycak. Operasyon gecriceksiniz sonrasinda da dikkat edin ki oldugunuza degsin. Umarım dilediginiz gb olurÇok teşekkür ederim yanıt için sanırım kullanamayacağım yorumlar öyle gösteriyor
Merhaba acaba nerde ameliyat oldunuz ? Doktorunuz kimdi ? Cevaplarsanız çok sevinirimbu acı eşiğinize ve doktorun kullandığı yönteme bağlı kas altı çok acıyor diye duymuştum benimki kas altı zarı tekniği oldu çok ağrı duymadım ama sonuçta anestezi alıyorsunuz ameliyat geçiriyorsunuz hastanede kimse olmasa hemşirelerle idare edilir ama ertesi gün taburcu olup araba kullanmanız sakıncalı olur he bide dren durumu var bazı doktorlar taburcu olurken çıkarıyor bazıları bir kaç gün sonra bunları doktora sorarsanız sizi yönlendirir
Özel gop Avrasya Erkan yüce doktorum ve çok memnunum bu ikinci ameliyatımMerhaba acaba nerde ameliyat oldunuz ? Doktorunuz kimdi ? Cevaplarsanız çok sevinirim
Çok teşekkür ederimMerhaba acaba nerde ameliyat oldunuz ? Doktorunuz kimdi ? Cevaplarsanız çok sevinirim