gizos123456

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2015
325
98
53
28
merhaba kızlar 10 gün önce submuscler yöntemle 320 cc moderate slikon takıldı fakat çok basık duruyor biliyorum şişlikler var fakat onlar gidince iyice küçük durucak zaten revizyon olup high profille taktırmak istiyorum 350cc görüşlerinizi alabilir miyim? Revizyon olan var mı aranızda?

10 gün mü oldu , daha çok erken canım ya ameliyatı konuşmak için :/

Ama o kadar basık duruyorki şimdiden böyleyse eğer 1 aya iyice kötüleşir

Bence hiç öyle düşünme , bak muradiyee var ona da mod. Plus takıldı ve bence çok iyi gözüküyor . Sadece zamana ihtiyacın var . 6 ay iyileşme süreci var çok acil birşey olmadıkça doktorlar iyileşme sürecinin bitmesini bekliyorlar . Zaten şu an hiçbir şey tam oturmadı . Belki ilerideki görüntüyü beğenebilirsin kas altı olduysan mesela kaslar kendini sonradan salıyor 1-2 aya daha güzel bir görüntü oluyor.

Evet Can'ım kas altı taktırdım ama modarate plus ile modarate farkı nedir

Sanırım daha yüksek profil oluyor işte benim basık duruyor baya

Cm'ler mmler değişir bence arada çok fark olmuyor zaten . Biraz zaman geçsin canım üzme kendini . Yani dediğim gibi diyelim 2. Ameliyatı olman lazım illa ama sonuçta iyileşme süresini beklemen gerek . Bazen birşeyin çok üstüne düşünce insan çok kafasına takıyor . Bu arada göğüs altı ölçün kaç cm şu anda ?

Geçmiş olsun. Şu an ne durumdasın ben de moderate taktırdım aynı düşüncelerdeyim. Değişim nasıl oldu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…