Meme büyütme operasyonundan sonra şiddetli ağrı

damien

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2017
23
4
40
Dün ameliyatımı oldum bu sabah hastaneden çıktım. Ama vücudumdaki şişlik, ödem ve baskı ciddi derecede fazla. Oldukça rahatsız edici ağrılar da cabası özellikle yatarken ve kalkarken çok zorlanıyorum. Benim gibi ameliyatını Yeni geçiren arkadaşlar varsa bu süreçte yaşadıklarımızı burdan paylaşır ve birbirimİZe destek oluruz diye düşündüm.

benim yarın 5. haftam. kas altı yuvarlak 300 cc konuldu ağrılar konusunda da şöyle diyim doktorumun eli mi hafiftir bilemem ama öyle aman aman bi ağrım olmadı. ilk gün zaten hiç bişey hissetmiyosun morfinden heralde. 2. gün evet silikonu hissetmeye başlıyosun içerde bişey var! ben 3-4-5. gün özellikle uyuyamıyodum çünkü sabah uyandıgımda annem kaldırıyodu beni ve yere dik pozisyona geldiğimde o kadar ağır geliyolardı ki gözüm yaşarıyodu o 5 dakika. onu bi kere yaşadıktan sonra hep oturarak uyumaya başladım 1 buçuk hafta kadar. sırtım ağrıyodu yatabilmeyi özlüyodum. ama 1 haftan dolunca gerçekten ne kadar hızlı iyileştiğini anlıyosun yatıp kalkma dışında sorunun kalmıyo. o 3 ve 4. gün niye yaptırdım diye pişman bile olabilirsin ama 1 haftayı doldurmayı bekle. düşüncelerin çok değişecek. içimde hava baloncukları gibi pıt pıt eden bişeyler vardı ozamanlar oda 2. haftada %80-90 ortadan kayboldu

Size de çok geçmiş olsun. Desteğiniz için de çok teşekkür ederim. Dün gecenin yarısını ben de oturarak tamamladım hatta bu gece de o şekilde uyumayı planlıyorum. Çünkü gece yarısı bel ağrısıyla uyanmak çok acı veriyor ve o durumda birinin desteğini almadan kalkabilmek Zaten imkansız oluyor. Şimdiki aklım olsa bu kadar acı çekeceğimi bilseydim yaptırmazdım hatta bile diyorum. Benim göğüs kafesim çok dar olduğu ve kendimde çok zayıf olduğum için (173 boy ve 45 kg idim) nerdeyse hiç göğüs dokum olmamasına rağmen 200cc kas altı high profil round kondu. Bu bile büyük geliyor şu an gözüme. Göğüs altıma doğru şişlikler rahatsız ediyor. Çoğu kişi zamanla ödemin inişiyle hem yumuşuyor hem küçülüyor diye yorum yapmış bir an önce o hale gelmelerini iple çekiyorum.

Merhaba şuan nasılsın merak ettim bende ameliyatı olalı 6 gün oldu kas altı 325cc takıldı meme dokum yok denecek kadar azdı ama shan ağrım var sol gögsümde yatıp kalkarkende sorun yasıyorum merak ettim suan nasılsın?

Merhaba geçmiş olsun.bende 170/53kiloyum göğüs kafesim benimde çok dardı babada yuvarlar 300 kas altı takıldı dediginiz herşeyi birebir bende yaşadım.hatta iki çocuğum var.biri bebek.ilk bir hafta annem destek oldu ama i gidince is basa düştü şuan tam 1.5ay oldu ve hic bir şikayetim kalmadı çok çok şükür sadece biraz ödemim var.ama hic hissetmiyorum.hic yok gibi ve şuan büyük durabilir ama kuculuyor.yumasacik oldular

Merhaba kizlar, ben dun sabah operasyon gecirdim ve aksaminda markete gidiyodum. suanda tam 24 saat oldu ve bir saat sonra doktor kontrolum var. ben kasalti 350cc oldum ama suanda gozume cok kucuk geliyorlar. herkes ilk gunler daha sis olucak ama sonrada inicek dediler. eger cok iniciklerse ben yandim :) ben hep doktora normal olsun;suanki double push up sutyen kulllanan halim kadar olsun dedim. onlar 300cc onerdiama ben 350cc aldim. dilerim sonuclar istedigim gibi olur. suan icin tek basima yatip kalkamiyorum veya kollarimi yukari dogru kaldiramiyorum. cok az bi agri kesici kullaniyorum ama etimin cekildigini hissediyorum. yinede tecrubelerini dinlediklerime gore sanirim ben bayaga sansliyim suan tek basima laptopumu actim masada takiliyorum. ay allah hepimize cabuk iylesme sureci versin :)

Benim 7 ay oldu ama o ağrıları dün gibi hatırlıyorum. İlk üç gün sadece ağlıyordum dördüncü gün dışarıda yürüyüşe çıktım ve kendime geldim zaten beşinci gün gece kulübüne gittim Eğer kendinizi eve kapatıp ağırlarınıza yoğunlaşırsanız süreç daha şiddetli geçer zaten ilk duşunuzu aldıktan sonra hem psikolojik hem fiziksel olarak rahatlıyorsunuz ama bence mutlaka üç yada dördüncü gün yanınızda biriyle bielikte dışarı çıkın emin olun iyi gelecek kol egzersizi yapmayı unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…