meme büyütme operasyonundan sonra göğüslerdeki farklı şişlikler???

egem_egemm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
9
2
46
Arkadaşlar merhaba.Ben ameliyat olali 18 gün oldu.325 cc kas alti protez yerleştirildi.Doktorum tam ameliyata gireceğim gün olçüm yaparken dikleştirme yaparsak daha iyi sonuçlar alabileceğimize ikna etti beni.Halbuki ben kalacak izler yüzünden istemiyordum.Ameliyat sonrasında sag göğsüm mosmordu.Sol göğsümde morluk yoktu.Niye boyle olduğunu sordugumda sadece bir memede toparlama yaptıgıni ve o yüzden o memenin morardığını söyledi.Simdi ise toparlama yapılan mememin alt hizasıyla sol mememin alt hizasi ayni değil.Neredeyse 1 parmak fark var.Dolayısıyla meme üstündeki protezlerin şişliğinde de 1 parmak fark var.Doktorum siş olan memeye üstten masaj yapmamı söyluyor.Devamlı masaj yapıyorum ama hicbir sekilde düzrlme yok.Sol göğüs yerine oturdukca fark daha göze çarpar oldu.Sanki sağ göğüsteki alttaki dikisler yüzünden protez aşşağiya inemiyor gibi bir his var.İç dikişler masajla daha elastik hale getirilebilir mi acaba? Bu protez yerine oturur mu? Çok moralim bozuk.Doktorların ağzından cımbızla laf alıyoruz.Aynı durumları yaşayanlar desteğinizi ve görüşlerinizi bekliyorum

En baştan söyleyeyim çok normal, sakın endişe etme. Benim morluklarımı görseydin sen, 2 ayda ancak geçti o morluklar.. Toparlama falan da yapılmadı bende oysa.. Şu an için eşitsizlik çok normal.. Ben de o zamanlar konu açmıştım, nasıl bir endişeyle.. 1 dikişim diğerinden 1 cm yukarıda diyordum. Doktor kesin yanlış yaptı, sol memem hep yukarıda kalacak diyordum, ağlıyordum. Doktorum hep motive etti beni, düzelecek diye ama doğrusu inanmıyordum, içten içe onu suçluyordum ama zamanla gördüm ki haklıymış. 2 aydan sonra memeler eşitlendi. Şu an fark yok. İlk 6 ayın dolmadan memelerinin şekliyle ilgili şeyleri dert etme.

peki bu batma olayı normalmi bnde 1 bucuk aydan sonra batma başladı bugun huzursuz etti beni su an

peki bu batma olayı normalmi bnde 1 bucuk aydan sonra batma başladı bugun huzursuz etti beni su an
Canım batma derken nasıl? Daha önce batıyor diyen duymuştum ama bende olmadığı için tam bilemiyorum. Sabahları mı oluyor dediğin? Benim sabahları uyandığımda hareket ettiğimde ağrı saplanıyor gibi oluyordu.

Gerçekten inanılmaz moral oldu bana yazdıklarin.Hergün sinirden aglıyorum inan.Hıç olmazsa ićim rahatladı benimki gibi sorun yaşayan birisinden olumlu cevap alınca.Çooook teşekkürler tikkabilla:)

Gerçekten inanılmaz moral oldu bana yazdıklarin.Hergün sinirden aglıyorum inan.Hıç olmazsa ićim rahatladı benimki gibi sorun yaşayan birisinden olumlu cevap alınca.Çooook teşekkürler tikkabilla:)
Canım çok iyi anlıyorum seni çünkü ben çok ağlamıştım, annem kızıyordu hep bana ağlıyorum diye.. Kimse beni anlamıyor diyordum. Doktorumu bile çok üzmüştüm o dönem.. Aklımdan çıkmıyordu, hep aynaya bakıyordum çıplak halde.. Üstten bandaj yapmıştım inmesini hızlandırmak için, hazır satılan bandajlar da var. Ve masaj çok önemli, onu hiç aksatmadım. Doktorunun önerdiği gibi üstten masaj yardımcı olur.

BNDE NASIL OLUYOR BİLMİODUM bugun basladı agrı sandım ama agrı değil hani böle sızlama gibi bsy ama belli bi noktada sadece agrı olsa heryere vurur dye düşünüorum nerden cıktı bu ya o kdr zmndan sonra :)

Sızı gibi bende de oluyordu, tabi aynı şeyden mi bahsediyoruz onu bilemedim. Benimki batma değil de sızı gibiydi.

canım benım 3 ay olmasına ragmen hala batmalar var cok normal demıstı doktorum korkacak bısı yok gecıyo merak etme

canım benım 3 ay olmasına ragmen hala batmalar var cok normal demıstı doktorum korkacak bısı yok gecıyo merak etme
HMMM inş gecer yani sonradan olunca panik oldum cunku baya oldu 1bucuk aydr böle bsy hissetmemstm

konunuda bölmüş gbi oldm ama k bakma

Be
Canim benim de üstte implant sabitleyici bant var.Onlarla ayrı başım dertte.Cildimi tahriş ettiler resmen.Hazırlarını almayı düşünüyorum ben de.Masaj yapmaktan mememin ustu çurudu resmen.Ne zor işmiş arkadaşşs!! Bazen söyleniyorum kendime niye yaptırdım ki diye..İnşallah düzelir benimkiler de..Tekrar trşekkürler canım

Canım geçmiş olsun,üzücü durum , bende 2 sene önce aynı sorunları yaşadım.Zor süreç Tikkabilla katılıyorum.biraz sabır. bende çok acı çektim. doktoruma durmadan kızdım. hatalımı operasyon yaptı diye.Fakat 3 ay sonra acılarım azaldı.6 ay sonra normala döndüm.sabitleyici bantı 3 ay taktım. Bu tip sorunları çok kişi yaşıyor. bende yaşadım .biraz sabır tatlım .bu tip durum bünyeye göre değişiyor.endişe etmeyin tekrar geçmişler olsun...

Forumların çoğunu okudum ben lilis.Senin gibi problem yaşayan çok kişi var.Ama genelde hepsinin hassasiyeti ve ağrısı ve batmaları zamanla geçmiş.Kiminin 2 ay kiminin 6 ay sonra
Evet bnde okumstm ama bnde 1 bucuk aydr hic bi problem yoktu bgn batmaya basladi huzursuzum su an yani baska bay cikmasnda cok korkuorum seviniodum.bi sorun yok dye

Vermiş olduğun moral için cok teşekkur ederim bella donna.Benim şu anda hissettiklerimin aynısını yazmışsın.Tikkabilla ve senin gibi ben de içten iće doktorumu suçluyorum.Yanlış dikiş attı diye.Umarım ben de yanılırım bu konu hakkında.

Merhabalar benim de yardımınıza ihtiyacım var çok moralim bozuk , minyon tipli yim 160 boy 50 kilo ve çocuklardan dolayı meme sarkması var dı dikelestirme ameliyatı olmak istedim ama tek basına yeterli olamayacağı icin protez de koyuldu 275 moderate plus ,round yuvarlak, sanırım dual plan yapıldı tekrar gittiğimde soracağım , inanılmaz şişler ve şekilsiz ler gözüme çok büyük ve saçma bir sekil olarak görünüyor . İner mi acaba , yani bi de meme ağzıma girecek kadar yukarıda önü açık bir şey giyemiyorum zaten , 7. Günüm bugün

Merhabalar benımde amalıyatım olalı 15 gun oldu benımde bır gogsum sıs sadece ve bemımkılerde cok sekılsız sızın baya olmus bır duzelme varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…