yeni ameliyat olup konuyla ilgili iyilşme sürecini paylaşabilecek arkadaşlardan yardım talep ediyorum.özelliklede zor atlatanlar ve bir türlü ödemlerinden kurtulamayanlar.
gerçekten çok güzel fiyat. llah utandırmasın, allah içine sindirsin bekliyorum mesajlarını
Slm arkadaşlar benim ameliyatımın bu gün 3. günü, çok ağrılarım olmadı kendi ihtiyaçlarımı kendim giderebiliyorum. Hastanede bir gün bile kalmadım sabah 11 ameliyattan çıktım akşam 6 da evdeydim. Aslında daha zor bi süreç bekliyordum ama korktuğum gibi olmadı. Yataktan kalkarken biraz zor oluyor ama ben kendime zarar veririm diye korktuğumdan yardımla kalkıyorum. Çok memnunum iyiki yaptırmışım. Bu konuda dr. da çok önemli iyi araştırılmalı ben tavsiye üzerine seçtim dr.
Teşekkür ederim benim 1 buçuk ay oldu memeler hala ilk çıktığımdaki gibi taş gibi ve canımı yakıyo yani canımı yakan şey bu gerginlik diye düşünüyorum ve bu durumdan çok sıkıldım açıkcası
Güneş merhaba.daha gecen hafta sonu ameliyat oldum.istersen deneyimlerini paylaşabilirim.Kas oldu benimkisi 350cc protez kullanıldı.Oncelikle ameliyat teknigine tamamen ameliyat sırasında karar veriliyor mesela doktorum kas üstü yaparız demişti ama ameliyat sırasında meme dokum ince oldugundan kas altına karar vermiş.narkoz gecer gecmez anneme öldürün beni demişim.ilk 4 gun cektigim agrının haddi hesabı yok yuruyemiyorsun tuvalete bile gidemiyorsun bu kesik agrı deil tamamen kas agrısı.pişman oldum doktoruma cıkarın dedim deliler gibi agladım surekli sırt ustu yatmak zorundasın dedigim gibi 4 gun surekli pişman oluyorsun bu agrıyı bilseydim kesinlikle yaptırmazdım dedim.ama 4.gunden sonra inanılmaz bir iyileşme soz konusu.bugun8.gun tamamen sosyal hayatıma geri dondum sadece kollarını cok zorlamaman lazım.benim de hala kafamda sorular var mesela gogus bandı nekadar daha takılcak masaja nezaman baslancak vs.aklına takılan baska bişi varsa elimden geldigince yardım edebilrim.
Dr. Hasan Fındık tavsiye ederim mutlaka gidinmerhaba hangi doktora yaptirdiniz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?