geçmiş olsun bende mersinde yaşıyorum dün necmettin tütüncü de oldum ameliyatımı benim de kas altı olmadığı için çok ağrılarım olmadı gerginlik hissi ne kadar sürüyo sadece o canımı sıkıyo
Merhaba bende 11 eylülde ameliyat oldum 325cc mentor takıldı bugün 5nci günüm kas altı takıldı gerginlik ve baskı var üstten onun dışında bi sorun olmadı memnunumMerhaba bende meme büyütme istiyorum. İstanbul'da yaşıyorum. Acaba siz hangi doktora gittiniz ve memnunmusunuz sevgilet
Sol gögsümde ağrı var bazen batma gibi oluyor doktoru aradım normal dedi ama korseden çok rahatsızım çok sıkıyor rahat uyuyamıyorum sağ tarafta sıkıntı yok birde silikonlar çok yukarda yavas yavas asagıya inicek diyorlar bakalımGeçmiş olsun canım, son durumun nasıl bakalım?
Arkadaşlar yüzüstü yatabiliyormusunuz?Eskisi gibi rahat hareket edebiliyormusunuz ?
Süper darısı başıma benimkiler biraz büyük 485cc umarım sıkıntı yaşamam11 eylülde ameliyat oldum suan istediğim her sekil uyuyabiliyorum ve cok rahat hareket edebiliyorum
Canım şuan nasılsın , göğüslerinden memnun musun ? Özelden resim pylaşma imkanın var mı acaba ? Ben de yrn çetin duyguya randevu aldım görüşücem ..Doktorum çetin duygu araştırabilirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?