Meme büyütme oldum sorulari alayim

manikkk

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2013
2.175
2.306
333
Geçenlerde konu acmistim silikon yaptiricaktim sorularim vardi belki bilirsiniz. Bugün öğlen 12-1 gibi ameliyathaneye alındım.
Kas altı meme altı kesisi 300 cc mentor marka pütürlü yuvarlak takıldı.
Boy 172-56 kg
Çok beğendim cok dogal duruyo allaha şükür doktorum cok becerikli Ben ameliyattan önce özellikle istemedigim meme modelini gosterdim doktora böyle birdenbaslayan meme top gibi hani anlamissinizdir. Asla istemiyorum dedim sonra istedigim modeli gosterdim yumuşak bir sekilde iniyor. dün muayenede deri kalınlığın yeterli kas ustu yapalim dedi ben icime sinmedigi icin istemedim. Kas ustune buyuk takabilirim ama gencsin derin sert ve diri kas altin kas ustun kadar büyük alamaz memenin seklini bozar dedi. 375 zorlamış ameliyatta ama sigmamis. 300 tam oturdu çok da güzel kapandı dedi bana ayildiktan sonra. Bu arada yaşım 20. Göğsümde cok fazla agrim yok normalde üşütsem bile ağrı sızıdan ağlayan bi insanım canim cok tatlıdır. Ama yatip kalkarken yardım almak dışında bi ihtiyacım olmuyo lavaboya falan kendim girdim gozumu acar acmaz cok sıkışmışım. kollarım kısıtlı degil sadece omuz hizasindan yukari kaldıramıyorum.Göğsümde bi baski var ağırlık hissediyorum rahatsız edici evet ama mesela annemle konuşurken yada telefon elimde nette gezerken unutuyorum çoğu kez. ve 'derin' nefes alamıyorum sadece. İç cekemiyorum yani
Mersinde dr volkan ışık doktorum.
Sorularınız varsa daha ilk günüm ama yardımcı olabilirim.

geçmiş olsun bende mersinde yaşıyorum dün necmettin tütüncü de oldum ameliyatımı benim de kas altı olmadığı için çok ağrılarım olmadı gerginlik hissi ne kadar sürüyo sadece o canımı sıkıyo

Merhaba bende meme büyütme istiyorum. İstanbul'da yaşıyorum. Acaba siz hangi doktora gittiniz ve memnunmusunuz sevgilet

geçmiş olsun tebrik ederim :) bedenin kaçtı kaç yaptın ve ne kadar ödedin?

Merhaba bende meme büyütme istiyorum. İstanbul'da yaşıyorum. Acaba siz hangi doktora gittiniz ve memnunmusunuz sevgilet
Merhaba bende 11 eylülde ameliyat oldum 325cc mentor takıldı bugün 5nci günüm kas altı takıldı gerginlik ve baskı var üstten onun dışında bi sorun olmadı memnunum

Geçmiş olsun canım, son durumun nasıl bakalım?
Sol gögsümde ağrı var bazen batma gibi oluyor doktoru aradım normal dedi ama korseden çok rahatsızım çok sıkıyor rahat uyuyamıyorum sağ tarafta sıkıntı yok birde silikonlar çok yukarda yavas yavas asagıya inicek diyorlar bakalım

Arkadaşlar yüzüstü yatabiliyormusunuz?Eskisi gibi rahat hareket edebiliyormusunuz ?

Ben bir hafta önce ameliyat oldum benim amacım büyütmek değildi aslında şöyle oldu ben göğüs küçüktme ve dikleştirme ameliyatı oldum bu ameliyattan sonra göğsüm dikleşmek ne üzerine yanlara yayıldı çok kötüydü daha sonra doktor protez konulabilcegini söyledi doktora güvenim sıfır ama o haldede kalamazdım mecburen tekrar ameliyat oldum amacım büyütmek değil zaten basından beri dikleştirmek 240 cc mentor yuvarlak kas altı koyuldu şuan 1 hafta oldu ama fazla büyükler küçülür mü ne olur bilmiyorum ne kdr küçüleceginide tahmin edemiyorumki bana fikir verseniz

Ödemler gittiğinde boyutu nasıl oldu acaba ? Bana şuan çok büyük geliyor ben büyütmek istemedim sadece dikleştirmek istedim 2 hafta oldu ameliyat olalı hala büyük küçülür müki ? 240 yuvarlak kas altı takıldı aslında ben çok vurguladım büyümesini istemiyorum diye

Doktorum çetin duygu araştırabilirsin canım
Canım şuan nasılsın , göğüslerinden memnun musun ? Özelden resim pylaşma imkanın var mı acaba ? Ben de yrn çetin duyguya randevu aldım görüşücem ..

Canım ordamısın yarın dr.çetin duyguyamı gidiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…