Meme büyütme oldum 6.günüm🥳🥳🥳

Chamira56

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2019
40
14
3
40
Merhaba 26 ağustos p.tesi meme büyütme oldum bugün 6. Günüm ve dünden beri hiç ağrım sızım kalmadı her işimi kendim görebiliyorum sabahtan akşama kadar sokaklardayım(2-3 gün evde kalmanın acısını çıkarıyorum) küçük çocuğum 2.5 yaşında ve en güzeli de yine onu kucağıma alıp yanyana sarılıp uyuyabiliyorum🥰 oysaki 1 ay yanına yaklaşamam diye korkuyordum. Kısacası arkadaşlar hiç korkmayın çekeceğiniz ağrı maksimum 4 gün (tabi bünyeye göre değişir🙄) şu an öyle mutluyum ki iyi ki yaptırmışım. Şu an ödemlerim olduğu halde böyleyim ki bi de yumuşayıp şekil aldığında düşünün mutluluğumu🙈🙈🙈

Bir şey sorabilir miyim, gögüs estetiğinin aşamalarını yazabilir misiniz? Mesela doktora gittik o andan itibaren ne kadar bir zaman gerekiyor, neler yapılıyor ?

Ayrıca sizin adınıza çok sevindim darııs bir gün bana olur inşaallah:) narkoz korkumu yenersen eğer..

Bir şey sorabilir miyim, gögüs estetiğinin aşamalarını yazabilir misiniz? Mesela doktora gittik o andan itibaren ne kadar bir zaman gerekiyor, neler yapılıyor ?

Ayrıca sizin adınıza çok sevindim darııs bir gün bana olur inşaallah:) narkoz korkumu yenersen eğer..
İnanır mısın bilmiyorum ama ben saat 18de doktora görüşmeye gitmiştim, ertesi sabah 9da hastanedeydim, 10:45 gibi de ameliyat oldum :anneadayı:

Back
X