Meme büyütme olanlara soru

Xeniapooh

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
1.084
1.047
Merhaba ameliyat sonrası meme ucunuzu ne zaman hissettiniz öncesine göre histe azalma vesaire oldu mu lütfen yardımcı olun

Umarım memelerimin büyüdügüne sevinemez oldum bunları düsünmekten
Tamamen hissin geri gelmesi bi altı ayı buluyor merak etme bunlsrıda düşünüp üzülme cnm, herşey güzel olucak boşuna üzüldüğünü kafaya taktığına ilerde gülüceksin, rahat ol ve şuan bence keyfine bak😘😘

Tamamen hissin geri gelmesi bi altı ayı buluyor merak etme bunlsrıda düşünüp üzülme cnm, herşey güzel olucak boşuna üzüldüğünü kafaya taktığına ilerde gülüceksin, rahat ol ve şuan bence keyfine bak😘😘
Saglıgımın değerini daha iyi anladım bu sürecte ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum hep acı

Merhaba ameliyat sonrası meme ucunuzu ne zaman hissettiniz öncesine göre histe azalma vesaire oldu mu lütfen yardımcı olun
Ilk zamanlar benim de hissizdi, ameliyatım meme altı olmasına rağmen uclarıni bi garip hissediyordum. 2 ay sonra tamamen geri geldi, sanırım zamanla herkesinki geri geliyor, düzelmeyeni duymadım... Ama meme ucundan girilip ameliyat olduysan onun hakkında pek bilgim yok cnm.

Merhaba ameliyat sonrası meme ucunuzu ne zaman hissettiniz öncesine göre histe azalma vesaire oldu mu lütfen yardımcı olBenim tam olarak hissetmem 6 ayı bulmustur. His konusunda herhangi bi azalma filan asla olmadı. aksine coğaldı sanki :) benim ameliyatım meme ucundan oldu ama.

Ilk zamanlar benim de hissizdi, ameliyatım meme altı olmasına rağmen uclarıni bi garip hissediyordum. 2 ay sonra tamamen geri geldi, sanırım zamanla herkesinki geri geliyor, düzelmeyeni duymadım... Ama meme ucundan girilip ameliyat olduysan onun hakkında pek bilgim yok cnm.
Yok meme Altı benim internette az da olsa geri gelmeme durumu oluyormus korktuğum basıma gelmez umarım su an dokununca balon gibi içeri giriyorlar

Meme altı. En geç iyileşen meme ucundanmıs ona ragmen 6 ayda geldiyse cok iyi bakalım beklemekten başka care yok zaten dua edicem

Meme cevresinde hissizlik olan var mi? Uçlar degil de yuvarlak kısımda hissizlik yasayan oldu mu?

Meme cevresinde hissizlik olan var mi? Uçlar degil de yuvarlak kısımda hissizlik yasayan oldu mu?
Ilk bir hafta memem komple hissizdi benim ama kısa sürdü. Sonucta iceride baya bir kesim işlemi oluyor normaldir. Sonrasında yavaş yavaş hisler geri geliyor.

benim uc ay oldu hala hissiz, uyuşukluk var. Sezaryenden iki sene sonra geçmişti o bölgedeki uyuşukluk. Bu da ayni olacak gibi duruyor. Kişiden kisiye değişiyor demek ki.

Benim 7.günüm ben biraz hissediyorum meme uçlarını
Ben düsünmemeye calısıyorum akısına bıraktım benim burnumun benle tekrar bütünleşmesi bile 1.5 yılı buldu ama doktorum 6 ayı bulabilir dedi gerçi burda 1 ayda da geri gelen var senelerce anca geri gelen de

Ameliyatınızın üstünde ne kadar geçti?Ben şu an akışına bıraktım elbet yumuşar diyorum.Birinci ay sonunda hiç yumuşama olmazsa o zaman panikleme başlar sanırım.Şimdiden stres yapamayacağım☺️

X