Meme Büyütme Muğla

Mevy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2020
27
5
30
Uzun zamandır silikon taktırmak istiyorum. Önceliğim İzmir'di fakat gerek ameliyat sonrası komplikasyonlar gerekse gidiş dönüş açısından sorun olucağı için yaşadığım yerde yaptırmak daha mantıklı geliyor birkaç doktordan kliniklerini arayarak fiyat bilgisi aldım fakat fiyatlar çok uçuk doktorla yüz yüze görüşemedim çünkü 250tl den aşşağı muyaene ücreti yok Dr Barış Yiğiti internetten buldum ve aradım 26.000tl fiyat verdiler açıkcası bana çok fazla geldi Dr. Uğur Çakmak 17.500-20.000 arası fiyat veriyor bu taraflarda yaşayan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

Tavsiye edeceğiniz ve ya memnun kaldığınız doktor varsa benimle paylaşırsanız sevinirim kızlar biran önce silikon taktırıp bu süreçten kurtulmak istiyorum

Tavsiye edeceğiniz ve ya memnun kaldığınız doktor varsa benimle paylaşırsanız sevinirim kızlar biran önce silikon taktırıp bu süreçten kurtulmak istiyorum
Çok pahalı oralar için o fiyat . Ben istanbulda yasiyorum belki burda milyon tane doktor vardır diye fiyat daha uygun olabilir. Ama 26 bin aşırı yani. 10-17 bin arası uygun olabilir fiyat

Çok pahalı oralar için o fiyat . Ben istanbulda yasiyorum belki burda milyon tane doktor vardır diye fiyat daha uygun olabilir. Ama 26 bin aşırı yani. 10-17 bin arası uygun olabilir fiyat
Kesinlikle ben de sizinle aynı düşünüyorum fiyatlar çok uç doktorları bu parayı alıcak kadar yeterli bulmuyorum çok daha isim yapmış tanınan doktorlar bu fiyatı istese anlarım

Kesinlikle ben de sizinle aynı düşünüyorum fiyatlar çok uç doktorları bu parayı alıcak kadar yeterli bulmuyorum çok daha isim yapmış tanınan doktorlar bu fiyatı istese anlarım
Aynen oyle ben dikleştirme + protez 17 bine oldum ama 6 ay once kampanyalı fiyattı

izmirin doktorları ne yapmış öyle 26.000 fiyatmı olur ben bir ay önce 13.000 tl ye yaptırdım.samsunda iyiki burda olmuşum yoksa hayatta yaptıramazdım.birde ilk görüşme muayene ücretsiz.

izmirin doktorları ne yapmış öyle 26.000 fiyatmı olur ben bir ay önce 13.000 tl ye yaptırdım.samsunda iyiki burda olmuşum yoksa hayatta yaptıramazdım.birde ilk görüşme muayene ücretsiz.
Hayır siz yanlış anladınız uçuk fiyatlar Muğla'da siz çok uyguna yaptırmışsınız ben yarın başka bir doktorla görüşmeye gidiceğim 250tl muayene ücreti 16bin silikon için istedi

Merhaba, ameliyat oldunuz mu Muğla’da?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…