Ben ilk defa duyuyorum neden böyle birşey söyledi ki? Hiç takılamayacağı derken? Burda yüzlerce kişi oldu ve hemen hemen herkes ben de dahil bu korseyi kullanıyoruz neden böyle birşey istedi aceba doktorunuza bir danışın herkes kullanırken neden bana takmamak gerektiğini söylediniz diye çok merak ettim cevabı buraya yazarsanız sevinirim geçmiş olsunIyi günler, ptesi meme büyütme ameliyati oldum 250cc takildi meme dokum cok kücük degildi doktorum medikal sütyen kullandirmayacagini söyledi kendi tecrübelerine dayanarak bunu söylüyorum dedi burda okudugum göre hemen hemen herkez kullanmis, acaba ne yapmam gerekiyor doktorum kullanma demesine ragmen kullanayim mi? Kafam karisti kizlar lütfen yardim.
Dikleştirme de oldu muBana doktorum hic takilamayscagini söyledi kafam cok karisik
Birde sag memem soldan farkli duruyor cok korkuyorum biseyler ters mi gitti diye
Bana da medikal sütyeni 20 gün kullansan yeter dedi. Benim gözüme büyük geliyor sırf o yüzden o sütyeni takarım ve dedikleri gibi sanki o taşıyor protezleri agırlık olmuyor. Ama er ya da geç biz de takmıycaz. Protezler belki de daha hızlı yerini oturup yumuş atacak kullanmayınca.
Insallah iyi olur, Bugün doktora gönderdim hersey normal dedi , farkli bisey söylemiyorBana da medikal sütyeni 20 gün kullansan yeter dedi. Benim gözüme büyük geliyor sırf o yüzden o sütyeni takarım ve dedikleri gibi sanki o taşıyor protezleri agırlık olmuyor. Ama er ya da geç biz de takmıycaz. Protezler belki de daha hızlı yerini oturup yumuş atacak kullanmayınca.
Hafif bir farklılık var göğüs uçları farklı bakıyor gibi ama önemini etkisi olabilir beklemek gerek. Benim şu an bir memem mor önemli diğeri değil. İkisi de sert bugün 12.gün. Güle güle kullanın.