Meme Büyütme - Kilo Alımı ve Hangi Şehir ?

Roselling

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
273
501
Hayırlı akşamlar arkadaşlar.
Size bir kaç sorum var.
Benim doğuştan bir göğsümde boşluk var. 30 binde bir görülen bir sendromun biraz daha iyi hali.

1) Bunun için sizce ameliyatımı üniversite hastanesinde yaptirsam daha mı iyi olur?

2) Eskişehir 'de Yakup Karabağlı var. Bir de Denizli var hangi şehir bu konuda sizce daha gelismistir?

3) ben bir suredir kilo aldim. Ve insallah normal kiloma donecegim. Peki ameliyati kilo vermis halimle mi yaptirsam? Çünkü su anki bedenime gore takilirsa belki daha buyuk takilir ya da kilo verince göğüsteki yağ azalır ve sarkma olusur kötü durur diye düşünüyorum ama bilgisizim siz ne dersiniz?

Merhaba ,bana estetisyen dr lar meme amelyatı için fiyat verirken yine aynı işi yapan uluslararası bir prof dr önce kilo vermemi 5kg dan fazla kilo verdiğimde yine sarkma olacağını söyledi.Yani kilo vermeden hiç girişmeyin benim de hevesim kursağımda kaldı ama en doğrusu böyle :))

Merhaba ,bana estetisyen dr lar meme amelyatı için fiyat verirken yine aynı işi yapan uluslararası bir prof dr önce kilo vermemi 5kg dan fazla kilo verdiğimde yine sarkma olacağını söyledi.Yani kilo vermeden hiç girişmeyin benim de hevesim kursağımda kaldı ama en doğrusu böyle :))

Çok teşekkür ederim çok mantıklı gerçekten. Kilolari bir an önce vermemiz için de bir guduleyici hukmune gecer inşallah :))
Benimki 5 kgdan da fazla :/ verip olmak en iyisi.

Vermek için bir yöntem bulursanız :KK66:) ben de sizden bilgi bekleyeceğim vermek çok zor hele hipotiroidle.. sevgiler :KK66:

X