Meme Büyütme İşten İzin

ClaireFraser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2017
32
2
27
Arkadaşlar merhaba.
Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.
Önümüzdeki ay meme büyütme ameliyatı olmayı planlıyorum. Ama işyerine ne yalan soyleyecegimi bulamadım. Malum 1 hafta dinlenmem gerekeceği için uygun bir şey bulmam lazım. Başka bir ameliyat oldum desem sgkda sistemde rapor gözükmesi gerekicek muhasebe bölümü ordan anlar başka bir şey olduğunu. İşe başlayalı da 1 sene olmadığı için yıllık izin de alamıyorum. Daha önce böyle bir durum yaşayanlar bana fikir verebilir mi ?

Ben gözlerime lazer ameliyatı yaptıracağımı söyleyeceğim. Özelde yaptırıldığı için e nabızda görünmez

Merhaba ben bunun için doktoruma ameliyat olacağım hasatanenein başka bölümünden rapor yazdirabilir miyiz diye sormuştum.,sizi. Gibi cekinmistim

Ben de kist aldırdığımı söyledim. Raporda da memede tanımlanamayan kitle alımı yazıyo. Daha işe dönmedim 3 gün önce amelyt oldum ama ameliyatlı olduğumu bildikleri için de iş açısından daha rahat edebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…