Meme büyütme ilk hafta ağrısını hafifletmek için yapılabilinecekler

stks

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mart 2021
80
22
32
Merhabalar öncelikle olmak isteyen arkadaşlar. Benim durumumu örnek almayın bir çok arkadaş ağrısız sızısız atlatıyor. Konuya gelicek olursak cuma ameliyat oldum bugün pazartesi yani 3.günüm 6saatte bir ağrı kesici ve 12saatte bir antibiyotik almama rağmen çok ağrım var. Ve hiç bir pozisyonda yatamıyorum. Ağrı+uykusuzluk beni hepten yormaya ve üzmeye başladı. Bu şekilde zorlu geçiren arkadaşlar varsa öneride bulunabilir mi? Dik yatamıyorum tamamen düz de yatamıyorum. Midem de şişlik ve göğüs kısmımda çok yoğun şişlik var

Merhaba. Ağrının en uç noktalarını yaşadım hastanede bile iki gece yattım o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Hastaya sabah olmaz derler ya o durumu yaşıyordum. Uyuyamıyordum, kalkamıyordum senin dediğin gibi ne dik ne tam uzanabiliyodum. İlk hafta kesinlikle seni zorlayacak hareketlerden kaçın. Ağrı sızı illa ki olucak ama 1. Haftadan sonra rahatlayacaksınız.

Teşekkür ederim cevapladığınız için doktorlar da birşey söyşeyemiyor bekle gün ve gün geçecek diyorlar. Anlaşılan çare gün geçsin diye beklemek :/

Evet gün beklemekten başka maalesef çare yok. Her gün bir öncekinden daha iyi oluyorsunuz görücekseniz bunu zaten :)

Teşekkür ederim cevapladığınız için doktorlar da birşey söyşeyemiyor bekle gün ve gün geçecek diyorlar. Anlaşılan çare gün geçsin diye beklemek :/
Ödem attirici seyler yeseniz ananas gibi ananas cok iyi gelir ödem icin.belki faydasini gorursunuz

Ödem attirici seyler yeseniz ananas gibi ananas cok iyi gelir ödem icin.belki faydasini gorursunuz
Bu daha çok cerrahi ödem olduğu için yemekten çok zamanla geçecekmiş. Bugün doktorun muayenehanesindeki diğer doktor baktı pansuman için gitmiştim. Normalde ameliyattan sonraki 4.gün ödem kalmaz dedi benim ise ödemim çokmuş fazla ağrılarım da o yüzden hala şiddetli sürüyormuş. Cuma günü ameliyattaki baş doktor kontrol edecek bakalım

A ben baska bi estetik olmustum 2 yil oldu full ananas yemistim ordan aklima geldi dogrudur insallah zamanla gecer

A ben baska bi estetik olmustum 2 yil oldu full ananas yemistim ordan aklima geldi dogrudur insallah zamanla gecer
İnşallah burada bu 10gündür meme estetiği başlığı altındaki her yorumu okuyorum sana da denk geldim sıkça. İnşallah başarılı bir ameliyat ve ameliyat sonrası geçirirsin. Ama mümkünse yanına birini almaya çalış. olmazsa da hastanedeki hemşireye ve doktoruna öncesinden Bilgi ver yolunun ne kadar süreceğini vs ona göre ağrı kesicinin dozunu ve saatini ayarlasınlar

Valla ben de hemen hemen tum msjlari okudum nerdeyse kendi kendimi ameliyat edicem o kadar ögrendim yani oncesi sonrasi hatta agrilari hissediyodum bi ara psikolojik olarak cok etkiledi beni.bi ara vazgeciodum nerdeyse.simdi girdik bi yola diyorum..evet bi arkadas daha onerdi yanima alacagim birini giderken sanirim....aslinda her yere tek giderim diger estetige de tek gitmistim ama bu cok farkli...evet dediginizi uygulayayim yola gidecegim diyerek biraz agri kesici enjekte ettireyim zaten canim cok tatlidir nasil olcak bilmiorum ama olunca muhakkak konu acacagim insallah insallah 300 cc gozume kucuk gelmez ve o kadar aciya deger insallah

İnşallah çoook güzel olur. Bende yıllardır düşünüp bir günde karar verip 2hafta sonrasına ameliyat günü aldım. Çok düşünülünce vazgeçiliyor insan küçük memesiyle avunuyor madem karar verdin ağrısını da göze almışsın kendine şunu hatırlat herkes yaptırıyor herkes o günleri arkada bırakıp yıllarca güzel memesiyle dolaşıyor bende senelerce rahatlıkla istediğimi giyeceğim :)) ben öyle yapa yapa 1haftaya geldim benimde 300 cc mentor high profil çok fazla benimle aynı implantı taktıran gördüm bazıları büyük geldi gözüme bazıları küçük şuanda da ödem ne kadar daha inecek bilmediğim için tam bir şey diyemiyorum. Amaaa sen doktoruna takabildiğinizin en büyüğünü takın lütfen 300 ise tamam 300 ama yine de daha üstünü bir deneyin lütfen de Bir de boy kilon kaçtı?

Gecen gece otururken cok da kucuk degil aslinda diorum sonra yok ya kucuk diyorum avunmak deyince aklima geldi 1.63 boy 65 kg kilo da valla insallah oyle olur mentor olacakmis elledim ben elime cok buyuk gelmedi.doktor da bunu takinca 90 beden olursun dedi halbuki 85 bedenim ben cup degiscek a bile degilim su an eksi sifirim yani

E sen 90-60-90 yolunda ilerliyorsun ne güzel işte doktoruna güvendiysen biraz da ona bırakmalısın onlar tecrübeli olanlar. Çook büyük olup ileri de sarkma veya sırt ağrısı gibi dertlere sebep olmaktansa vücudunla bir bütünlük sağlayıp doğal durması daha güzel çok düşünme

Ameliyattan sonra 4. Gün ödem mi kalmaz bu ameliyattan sonra insanlar 2 haftada atlatsa şükreder. 3. Ayında bile ödemli olan insanlar biliyorum. Bu arada ananas gerçekten etkili. Ben ananas içeren enfla c diye bir takviye kullandık ameliyattan sonra ve 3 haftada ödemlerim gitti

Aynen valla ananas candir ödem konusunda

Valla bazen diorum manken misin sen sarkici misin napcan memeyi diye ama bi yandan da korkup hala istiyorum ay insallah valla dogal dursun bizim olsun tesekkur ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…