Meme büyütme için zekeriya kulda karar kıldım fakat şüphelerim var E.Y sayfası yüzünden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sadgirl313

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2021
73
26
29
Merhabalar şimdiye kadar Bülent T. Ve Erhan E. Dahil 3 doktorla görüştüm en çok zekeriya hocaya ısındım sempatik esprili tavırları nedeniyle. Ve kendisi ileride kapsül oluşmaması için farklı teknikler geliştirmesi ile öne çıkan bir doktor. Kullandığı implantın pürüzsüz yüzeyli motiva olması, deneme implantı kullanmaması vs kapsül oluşum riskini en aza indiriyormuş. Deneme implantı kullanılınca kesi izinin üste çıkma riski varmış bir de. Bu yüzden kendisine kafam baya yattı. Fakat biliyorsunuz ki E… Y… isimli bir instagram sayfası kendisinin reklamını yapıyor. Evet biliyorum sayfanın sahibi kadın önce kendisi yüzüne işlem yaptırıp sonra övmeye başladı doktoru. Aslında bakınca evet deneyimini paylaşıyor ama yine de komisyon alması falan kafamı kurcalıyor. Zekeriya hocaya içim çok ısındı zaten yüzüme hiçbir işlem yapılmasını önermedi. Ama sırf bu sayfanın sahibi kadın yüzünden şüphelenmiyor da değilim. Yani keşke hoca bu kadınla çalışmayı bıraksa çünkü güvenilirliğine gölge düşürüyor. Burada isminin geçtiği tüm konuları arattım, birçok yorum okudum iyi bir doktor olduğu hakkında . Ama yine de son güncel yorumlar almak istedim.

Bunun dışında Erhan hoca da çok sempatik ama ücreti Euro üzerinden veriyor ve damla protez kullanacağını söyledi. Oysa damlanın dönme riski var ve benim göğüslerimin üst kısmı boş. Zekeriya ve Bülent hoca bu yüzden yuvarlak önerdiler bana ama Erhan hoca tam tersi damla önerdi o yüzden şüphelenip eledim. Bülent hocayı da ameliyatta deneme implantı kullanması ve motiva değil mentor implant kullanması sebebiyle eledim. Bir de hocayla görüştükten sonra asistanı yaklaşık 1 saat boyunca şöyle iyi doktor, en çok meme yapan doktor, ben herşeyimi ona yaptırdım sonuna kadar güveniyorum diye övdü. Bu kadar övmesi şüphelendirdi malum gerçekten iyi olan doktor bu kadar övülmeye ihtiyaç duyar mı..

Yani Zekeriya hocaya çok ısındım hatta ameliyat tarihim de belli ama şu E.. Y.. sayfası yüzünden şüpheleniyorum. Lütfen Zekeriya hoca hakkında tecrübelerinizi bana aktarır mısınız kızlar, çok teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X