meme büyütme icin kadin doktor tavsiye edermisiniz

leyaleya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
8
0
86
İstanbul
mrb ben meme büyÜtme icin kadin doktor ariyorum turkiyede istanbulda, bi doktora sordum 2700 eu dedi, bu simdi avrupali fiyati filanmi acaba cunku 3500 ytl diye duymustum ben, gerci yinede paris fiyatina bakinca cok iyi. aranizda iyi bi kadin doktor tavsiye eden varmi, tesekkurler. :enbuyukkk:

Op. Dr. Burçak Erdinç'i önerebilirim. Doktora ve hastaneye göre fiyat değişiyor. ben 2000dolar vermiştim hemde süper suit odada kaldım arkadasım başka hastanede aynı doktıra 1400dolar vermişti. ama 2 yıl önce

cok tesekkurler, biraz arastirdim guzel seyler soylenio hakkinda, simdi bi mail attim bakalim, siz fransadami yasiyorsunuz? siz nasil ulastiniz bu doktora? estetik turizm olaylari filanmi? ben turkiyede daha yeni arastirma yapiorum, estetik turizmle ilgili bir suru siteler cikti karsima ama aklim karisti. mesela tunustakiler otel filan dahil oluomus, ama turkiiyede oyle degil gibi, ama yinede turkiye tercih ederim. bide bazi sitelerde dikisleri 14 gun sonra filan alinio diyo ozaman en az 15 gun tatil almak lazim, bazilarida eriyen dikis kullaniomus, bu doktorda oylemi? 15 gun cok ya en fazla 10 gun alabilirim... nasipse onumuzdeki ay yaptirmak istiyorum bakalim...turkbayragi

Merhaba leyaleya öncelikle hoşgelsin. Bence silikon protez konusunda en süper doktor Dr. Aylin Karanlık eski topici kaldırdılar ama doktorlar öneriler bölümünden okuyup karar vermende yardımcı olarak bilgiler edinebilirsin. Kolay gelsin

merhaba pechka hosbulduk, bu doktor hakkindada cok guzel seyler okudum. yalniz fiyat hakinda ve mailini bulamadim henuz iyiceni arastirma vaktim olmadi. tavsiyen icin cok tesekkur ederim ;)

mrb ben meme büyÜtme icin kadin doktor ariyorum turkiyede istanbulda, bi doktora sordum 2700 eu dedi, bu simdi avrupali fiyati filanmi acaba cunku 3500 ytl diye duymustum ben, gerci yinede paris fiyatina bakinca cok iyi. aranizda iyi bi kadin doktor tavsiye eden varmi, tesekkurler. :enbuyukkk:
Ben 22 Ağustos ayında ameliyat oldum.. Önceleri okadar kadarsızdım ki acaba pişmanlık duyacakmıyım die..Ama sana şu söyliyim bi daha olsa hiç düşünmeden tekrar yaptırırım.(Onca acıya rağmen) :)
Benim doktorum Burçak ERDıNÇ çok büyük şiddetle tavsiye ediyorum.:) 4000 TL'ye ameliyat oldum. Ama sonuç mükemmel çok başarılı.. Kesinlikle tavsiye ediyorum..

Merhabalar, Ben 13 Ocak ta meme ve karın germe birlikte oldum. Ameliyatımı Aylin Hanım yaptı ve ona yakın ilgi ve alakası için minnettarım.Kesinlikle ve samimiyetle tavsiye ediyorum.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dr eser aydoğduy tavsiye ederim şimdilik... bandajlarım açılmadı henüz.operasyon sonrası ağrım hiç olmadı diyebilirim.sonuç da inşallah iyi olur bakalım

cevaplariniz icin cok tesekkurler siteye girmeyeli bayagi yazan olmus :) doktor burcak a mail attim hala cevap gelmedi, doktor aylin ayni gunu cevap yazdi sagolsun, uygun fiyatta hastane sorunca, Bayek ve M.Park bahcelievler tavsiye etti, bunlar avrupa yakasindami acaba, ben bu hastaneleri tanimiyorum, ulasimi kolay olani olsunda. insallah 20sinde ameliyat olmayi planliyorum, cok korkuyorum aslinda daha tam karar vermis degilim...

dr eser aydoğduy tavsiye ederim şimdilik... bandajlarım açılmadı henüz.operasyon sonrası ağrım hiç olmadı diyebilirim.sonuç da inşallah iyi olur bakalım

tesekkurler :) peki tam olarak ne kadar odedin sorabilirsem?
evt insallah sonucta iyi olur ;) darisi bana agrisiz ve iyi sonuclu bi ameliyat insallah :)

cevaplariniz icin cok tesekkurler siteye girmeyeli bayagi yazan olmus :) doktor burcak a mail attim hala cevap gelmedi, doktor aylin ayni gunu cevap yazdi sagolsun, uygun fiyatta hastane sorunca, Bayek ve M.Park bahcelievler tavsiye etti, bunlar avrupa yakasindami acaba, ben bu hastaneleri tanimiyorum, ulasimi kolay olani olsunda. insallah 20sinde ameliyat olmayi planliyorum, cok korkuyorum aslinda daha tam karar vermis degilim...

Evet canım Avrupa yakasında, ben yarın Aylin hanıma ameliyatımı oluyorum. Bayek'te oluyorum, bana en yakın yer orasıydı Zincirlikuyu tarafında, Medikal Park'ta E5 üzerinde Bahçelievlerde. Sana kolay gelsin bana dua edin, çıkınca yazıcam.eyvahedigeldismile

Evet canım Avrupa yakasında, ben yarın Aylin hanıma ameliyatımı oluyorum. Bayek'te oluyorum, bana en yakın yer orasıydı Zincirlikuyu tarafında, Medikal Park'ta E5 üzerinde Bahçelievlerde. Sana kolay gelsin bana dua edin, çıkınca yazıcam.eyvahedigeldismile

tskrlr cnm, hadi bakalim insallah basarili sorunsuz agrisiz ve guzel sonuclu bi ameliyat dilerim sana hihoyyyt

Back
X