Ben 22 Ağustos ayında ameliyat oldum.. Önceleri okadar kadarsızdım ki acaba pişmanlık duyacakmıyım die..Ama sana şu söyliyim bi daha olsa hiç düşünmeden tekrar yaptırırım.(Onca acıya rağmen) :)mrb ben meme büyÜtme icin kadin doktor ariyorum turkiyede istanbulda, bi doktora sordum 2700 eu dedi, bu simdi avrupali fiyati filanmi acaba cunku 3500 ytl diye duymustum ben, gerci yinede paris fiyatina bakinca cok iyi. aranizda iyi bi kadin doktor tavsiye eden varmi, tesekkurler. :enbuyukkk:
mrb ben meme büyÜtme icin kadin doktor ariyorum turkiyede istanbulda, bi doktora sordum 2700 eu dedi, bu simdi avrupali fiyati filanmi acaba cunku 3500 ytl diye duymustum ben, gerci yinede paris fiyatina bakinca cok iyi. aranizda iyi bi kadin doktor tavsiye eden varmi, tesekkurler. :enbuyukkk:
dr eser aydoğduy tavsiye ederim şimdilik... bandajlarım açılmadı henüz.operasyon sonrası ağrım hiç olmadı diyebilirim.sonuç da inşallah iyi olur bakalım
cevaplariniz icin cok tesekkurler siteye girmeyeli bayagi yazan olmus :) doktor burcak a mail attim hala cevap gelmedi, doktor aylin ayni gunu cevap yazdi sagolsun, uygun fiyatta hastane sorunca, Bayek ve M.Park bahcelievler tavsiye etti, bunlar avrupa yakasindami acaba, ben bu hastaneleri tanimiyorum, ulasimi kolay olani olsunda. insallah 20sinde ameliyat olmayi planliyorum, cok korkuyorum aslinda daha tam karar vermis degilim...
Evet canım Avrupa yakasında, ben yarın Aylin hanıma ameliyatımı oluyorum. Bayek'te oluyorum, bana en yakın yer orasıydı Zincirlikuyu tarafında, Medikal Park'ta E5 üzerinde Bahçelievlerde. Sana kolay gelsin bana dua edin, çıkınca yazıcam.eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?