Meme büyütme için İzmit'te doktor tavsiyesi..

yorumpls

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
24
1
45
Merhaba arkadaşlar. İki çocuğumdan sonra benim için bir zorunluluk haline gelen meme dikleştirme/büyütme operasyonu için kendimi teslim edeceğim, işinin ehli, güvenilir bir doktor arıyorum. İzmit'te yaşadığım için alternatiflerimin sınırlı olduğunu düşünüyorum.. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.. Zaman ayırıp yorum yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

Tonguç İşken hakkında güzel şeyler duymuştum, kendisi Kocaeli üniversite hastanesinde.. İlk düşündüğüm doktordu ama sonra ilk randevumu Adapazarında İlsun Aka ya aldım, ilk görüşmede ameliyat tarihini aldım aynı zamanda.. İyi ki de İlsun hanım olmuş, gözüm kapalı tavsiye ederim. 15 ay oldu ameliyat olalı çok memnunum.

Çok teşekkür ederim.. Bu ameliyetı henüz araştırmaya başladım açıkçası,eşime dahi söyleyemedim.. Bilgi toplamaya çalışıyorum.. İlsun Hanım'la sürecinizden biraz bahsedermisiniz.. Hangi kriterlere göre nasıl bir değerlendirme ve karar safhası geçirdiniz? Hangi metoda karar verildi? Memnun kaldığınıza göre naturel bir sonuç elde ettiniz.. Öncesi/sonrası fotosu paylaşabilirmisiniz mahsuru yoksa.. Adapazarı'na da gidebilirim, İzmit'e yarım saat sonuçta.. İlsun Hanım nerde yapıyor ameliyatı?

Benim meme dokum hiç yoktu, dümdüzdü. Bu yüzden kas altı olmasına karar verdi. Meme ucu da çok minik olduğu için kesi yerim meme altından oldu. Büyüklüğe gelince yaptığı ölçümlerden sonra 275 ya da en fazla 300 cc protez konulabilecegini söyledi ama ameliyatta esnasında 325 koymuş. Olmuşken tam olsun dedim dedi :) Ben her şeyi ona bıraktım ve sonuç çok güzel ve doğal oldu. Zaten o kadar güleryüzlü ve tatlı ki, motivasyonu çok yüksek.. Benim zamanımda devlet hastanesindeydi şimdi kendi yerini açtı. İletişim bilgilerini verebilirim isterseniz.

Tonguç Bey gerçekten işinin çok ehli bende onu tavsiye ederim.
İstanbul'a gelirim diyorsanız kendi doktorum Opr. Dr. Hasan Fındık'ı da tavsiye ederim. ilgili bir dr kendisi fazlasıyla

Tonguç Bey gerçekten işinin çok ehli bende onu tavsiye ederim.
İstanbul'a gelirim diyorsanız kendi doktorum Opr. Dr. Hasan Fındık'ı da tavsiye ederim. ilgili bir dr kendisi fazlasıyla
Bilgi için çok teşekkür ederim ama İstanbul son seçenek benim için.. Önceliğim İzmit, Adapazarı, Gebze..

Ben de İzmitte yaşıyorum işyerimin karşısında tesadüfen esteizmiti gördüm dr u Nurgül Altuntaşmış. internetten baya arastırdım ve onlarca yorumun içinde tek bi kötü yoruma rastlamadım. 5 senedir düşünüyorum silikon taktırmayı hiç bi zaman cesaret edemedim, Nurgül hanımın yorumlarından sonra cesaret buldum, bu cts randevum var.

Esteİzmit'e ben de denk geldim ama burda okuduklarımdan sonra Tonguç Bey benim daha çok aklıma yattı. Ben de cumartesi kendisinden randevu almayı düşünüyorum Medical Park'tan. Burdan paylaşırım yine düşüncelerimi..

Esteİzmit'e ben de denk geldim ama burda okuduklarımdan sonra Tonguç Bey benim daha çok aklıma yattı. Ben de cumartesi kendisinden randevu almayı düşünüyorum Medical Park'tan. Burdan paylaşırım yine düşüncelerimi..

Tonguç bey üniversite hastanesinde mi yoksa özel klinik mi bide fiyatını biliyor musunuz
nurgul hanımın bı hastasının yorumuna denk gelmiştim, bu mayıs ayında olmuş 5,5 milyar ödemiş. benim max 7 bin limitim var fiyatta önemli benim için.

o zaman cumartesi eksileri artıları burda tartışalım, izmitli arkadaşlarımıza da rehber olsun :)

Fiyat konusunda hiç bilgim yok, Ctsi onu da sorarım.. Hala üniv. hastanesinde hasta bakıyor mu bilmiyorum ama ben randevu almanın daha kolay olacağını düşünerek doğrudan Medical Park'a gideceğim..

Ben cumartesi günü görüştüm. Normalde karşılamıyor ama yine de özel sağlık sigortası indirimi yaparak ücretlendiriyorlar muayeneyi. Ben 145TL ödedim mesela. Ayrıca benim görüşmem 5 dakika değil 2,5 saat sürdü. Son derece ilgili bir şekilde dinledi. Her soruma cevap verip, her türlü ayrıntıyı sıkılmadan anlattı Tonguç Bey. Ben çok memnun kaldım.. Bu arada artık üniversite hastanesinde hasta bakmıyormuş.. MedicalPark'taki ameliyat ücretini ise henüz öğrenemedim..

Merhaba ameliyat oldunuzmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…