Meme buyutme için geri sayımmm

musicianayca

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
23
4
16
İstanbul
kizlar merhaba herkese. forumu bir arkadasm sayesinde kesfettm ben de ameliyata girmeden heyecanimi paylasmak istedimm. 10 ocak icin randevumu aldm heyecanla buyuuk memelere (ideal diyelm ) kavusmak icin sabirsizlaniyormm. cok doktorla konustm cok da kararsizm. en sonunda karar verdmm. heycanimi yenmmeme yardim edinnn

mrb bende yeni karar verdim 15 tatilde düşünüyorum inş.doğrusu çok korkuyorum bilgilerini paylaşırsan sevinirim ne yapılıcak sana meme büyütmemi dikleştirmemi vs. anlatırsan sevinirim

bende nihayet karar verdim aylardır forumda yazılan bütün paylaşımları okudum onların sayesinde sonunda cesaretimi toplayıp gün aldım....heyecanlıyımmm....tabi birde istediğim gibi olurmu? korkusu var tabi

Kararın hayırlı olsun,umarım istedigin görüntüye ulaşacak gögüslere kavuşmuştursun

Tabiki heyecanına ortak oluruz,sen yeterki sürecini bizimle paylaş Doktorun kim,hangi yöntem kullanıldı,kaç cc protez takıldı,yuvarlakmı,damlamı... v.s v.s..

hayirli olsun. Bugün ayin 14 olduguna göre, 4 gün gecmis ameliyatin üzerinden. Nasilsin?

gayet iyiyymm 275cc. Yuvarlak kullanildi. doktorm bu arada nazmi baycin. foruma cok takilamiyorm isler yuzundenn detaylari en kisa zamanda yazmak istiyorummm. suan cok yorgunum ve yatiyorum. sanirim yarin detayli yazcamm herseyi. hic de korktugum gbi degilmss :)) opuyorum

Güzel yazılarını bekliyoruz

çok geçmiş olsun, ne güzel ağrın sızın az demek ki, darısı başımıza. güle güle kullan cicilerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…