- 30 Temmuz 2015
- 15
- 3
- 31
-
- Konu Sahibi luftmensch
Merhabalar canım yaşlarımız yakın. Bende zekeriya beye gitmeyi düşünüyordum. Koltuk altı mı olacaksın. Birde fiyat söyledimi valla çok uçmuş bu rakamlarrr.Merhaba herkeseuzun yıllardan beri meme büyütme ameliyatı olmak istiyordum ancak yaşım (26) ve maddi durum gereği şu an kendimi hazır hissetiğimden zekeriya beyle görüşmeye gittim. Kendisi dual plan 315 cc motiva ergonomix silikonun vücudumun kaldıracağını söyledi. Benim kalçam geniş olduğu için omuzlarımlada orantılı olduğundan bir tık daha büyük istiyorum açıkcası 355 cc için cildimde çatlak olabileceğini söyledi. Bu markada dual plan silikon yaptıran var mı acaba ? 315 kaç kup gibi olur bilginiz var mı ? Birde gögüste silikonu hissediyor musunuz dual plan yöntemiyle yapıldığında ? Desteğinizi fikrinizi esirgemezseni sevinirim :) şimdiden herkese teşekkürler.
Meme altı dedi fiyat indirimli 16bin :/Merhabalar canım yaşlarımız yakın. Bende zekeriya beye gitmeyi düşünüyordum. Koltuk altı mı olacaksın. Birde fiyat söyledimi valla çok uçmuş bu rakamlarrr.
Canim merhaba seni cok iyi anliyorum ben de cok arastirmistim zekeriya bey de listemdeydi. 27 martta Prof Dr Cemal Aygıt a koltukaltı kesisiyle kas zarı altından sola 275cc saga 300cc yuksek profil protezle ameliyat oldum. İnan ki cok memnunum cemal hoca vucuduma gercekten en uygununu yapmış zaten ameliyata girmeden once 275,300 veya 300,325 diye konusmustuk ama gercekten herkesin vucuduna gore degisiyo bi de kas zarı altı oldugu icin de kas altına gore daha dolgun duruyo ve gercekten cok dogal duruyo. İnşallah senin de istedigin gibi olur. Cemal hocayla gorusmeni oneririm canim zaten gorusme ucretsiz hem cc konusunda fikir edinirsin hem de tum sorularini tek tek cevapliyo cok tatliMeme altı dedi fiyat indirimli 16bin :/
cevap için çok teşekkür ederim ne zaman ameliyat geçirdiniz hangi marka kullanıldı ücreti ne kadardı ve son olarak şu anda gögüsün yumusaklığı nasıl. Gerçekten zor bir süreçmiş kafam allak bullak oldu 16bin açıkcası biraz fazla geliyor bana birde :/ ne yapacağımı şaşırdım açıkcasıCanim merhaba seni cok iyi anliyorum ben de cok arastirmistim zekeriya bey de listemdeydi. 27 martta Prof Dr Cemal Aygıt a koltukaltı kesisiyle kas zarı altından sola 275cc saga 300cc yuksek profil protezle ameliyat oldum. İnan ki cok memnunum cemal hoca vucuduma gercekten en uygununu yapmış zaten ameliyata girmeden once 275,300 veya 300,325 diye konusmustuk ama gercekten herkesin vucuduna gore degisiyo bi de kas zarı altı oldugu icin de kas altına gore daha dolgun duruyo ve gercekten cok dogal duruyo. İnşallah senin de istedigin gibi olur. Cemal hocayla gorusmeni oneririm canim zaten gorusme ucretsiz hem cc konusunda fikir edinirsin hem de tum sorularini tek tek cevapliyo cok tatli
Ne demek rica ederim ben de cok faydalandim bu forumdan.cevap için çok teşekkür ederim ne zaman ameliyat geçirdiniz hangi marka kullanıldı ücreti ne kadardı ve son olarak şu anda gögüsün yumusaklığı nasıl. Gerçekten zor bir süreçmiş kafam allak bullak oldu 16bin açıkcası biraz fazla geliyor bana birde :/ ne yapacağımı şaşırdım açıkcası
Merhabalar, sizin şu anki sütyen ölçünüz nedir acaba?Ne demek rica ederim ben de cok faydalandim bu forumdan.
Ameliyatimi 27 Mart 2019 da oldum. Mentor marka yüksek profil protez kullanıldı. Ben koltukaltından 27 martta 18bin tl ye oldum meme alti daha uygundu. Ama su an fiyatlar artmis genel olarak protezlerden dolayi kur farki vs. Su an gogsum gayet yumusadi tum odemlerim gitti gayet memnunum canim. Fiyat konusunda ben de basta oyle dusunmustum ama bir kere yaptırıyoruz diye biriktirdim açıkçası içime sinmesini istedim canim baska sorun olursa cevaplarim kolay gelsin
Merhabalar artik sutyen kullanmadigim icin tam bilmiyorum ama B kup benceMerhabalar, sizin şu anki sütyen ölçünüz nedir acaba?
Benim de 300cc kas altı takıldı da bir ay kadar önce. C kap olacak diye korkuyorumMerhabalar artik sutyen kullanmadigim icin tam bilmiyorum ama B kup bence
Yok canim hic korkma odemler gidince cok dogal oluyorBenim de 300cc kas altı takıldı da bir ay kadar önce. C kap olacak diye korkuyorum
Ay yapılsın kesinlikle bende kullanmayacağım sütyen falan resmen hayalim şu cümle.Merhabalar artik sutyen kullanmadigim icin tam bilmiyorum ama B kup bence
Canim simdiden hayirli olsun diyim inşallah her şey gönlüne göre olurAy yapılsın kesinlikle bende kullanmayacağım sütyen falan resmen hayalim şu cümle.Bu arada Zekeriya beyde karar verdim kafamı karıştırmayacağım hiç dual plan motiva ergonomix yapılacak 315 cc dedi ölçtü falan ama 335cc isteyeceğim ekimin 19unda aksilik olmazsa ameliyat var. Şimdiden mutlu oluyorum düşündükçe
Merhaba ben 28 Haziran’da Zekeriya Kul’a ameliyat oldum, bende de 355 motiva anatomix var kas altı. Boyum 1.72 kilom 56, öyle geniiiş omuzlarım, büyük kalçam falan yok, bana da 315 önermişti ama 355’e kadar konabilir dedi, ben 355 seçtim. 3 gün ciddi gerginlik hissettim sonra biraz rahatladı. Çatlak vs olmadı çok şükür, geçen hafta yağ sürmemi önerdi (zeytinyağı, bebekyağı...vs hangisini istersem), bebek yağı sürüyorum arada. Valla sıkça da çok doğru doktoru seçtiğimi düşünüyorum, bin şükür sıkıntısız denebilecek bir süreç geçirdim ve geçirmeye de devam ediyorumMerhaba herkeseuzun yıllardan beri meme büyütme ameliyatı olmak istiyordum ancak yaşım (26) ve maddi durum gereği şu an kendimi hazır hissetiğimden zekeriya beyle görüşmeye gittim. Kendisi dual plan 315 cc motiva ergonomix silikonun vücudumun kaldıracağını söyledi. Benim kalçam geniş olduğu için omuzlarımlada orantılı olduğundan bir tık daha büyük istiyorum açıkcası 355 cc için cildimde çatlak olabileceğini söyledi. Bu markada dual plan silikon yaptıran var mı acaba ? 315 kaç kup gibi olur bilginiz var mı ? Birde gögüste silikonu hissediyor musunuz dual plan yöntemiyle yapıldığında ? Desteğinizi fikrinizi esirgemezseni sevinirim :) şimdiden herkese teşekkürler.
Bu arada şu an tam dolu 75c kullanıyorum ancak sanırım aşağıya inip yerine oturduğunda B olur. Benim göğüs ölçüm yanıltıcı olabileceğinden cevaplamadım soruyu, malum henüz çok yeni, yerine oturunca ne olur bilemiyorum.Ay yapılsın kesinlikle bende kullanmayacağım sütyen falan resmen hayalim şu cümle.Bu arada Zekeriya beyde karar verdim kafamı karıştırmayacağım hiç dual plan motiva ergonomix yapılacak 315 cc dedi ölçtü falan ama 335cc isteyeceğim ekimin 19unda aksilik olmazsa ameliyat var. Şimdiden mutlu oluyorum düşündükçe
Merhaba ben 28 Haziran’da Zekeriya Kul’a ameliyat oldum, bende de 355 motiva anatomix var kas altı. Boyum 1.72 kilom 56, öyle geniiiş omuzlarım, büyük kalçam falan yok, bana da 315 önermişti ama 355’e kadar konabilir dedi, ben 355 seçtim. 3 gün ciddi gerginlik hissettim sonra biraz rahatladı. Çatlak vs olmadı çok şükür, geçen hafta yağ sürmemi önerdi (zeytinyağı, bebekyağı...vs hangisini istersem), bebek yağı sürüyorum arada. Valla sıkça da çok doğru doktoru seçtiğimi düşünüyorum, bin şükür sıkıntısız denebilecek bir süreç geçirdim ve geçirmeye de devam ediyorum ☺
Merhaba ben 28 Haziran’da Zekeriya Kul’a ameliyat oldum, bende de 355 motiva anatomix var kas altı. Boyum 1.72 kilom 56, öyle geniiiş omuzlarım, büyük kalçam falan yok, bana da 315 önermişti ama 355’e kadar konabilir dedi, ben 355 seçtim. 3 gün ciddi gerginlik hissettim sonra biraz rahatladı. Çatlak vs olmadı çok şükür, geçen hafta yağ sürmemi önerdi (zeytinyağı, bebekyağı...vs hangisini istersem), bebek yağı sürüyorum arada. Valla sıkça da çok doğru doktoru seçtiğimi düşünüyorum, bin şükür sıkıntısız denebilecek bir süreç geçirdim ve geçirmeye de devam ediyorum ☺
?Ay inş benimde sorunsuz geçer siz ne zaman ameliyat oldunuz 355 mi istesem bendedolu dolu b olsun istiyorum bende kalçam geniş olduğu için kaldıracağını düşünüyorum aslında ama zekeriya bey cilt tipimden dolayı çatlak olabileceğini fazla gelebileceğini söyledi açıkcası biraz korktum o yüzden sanırım 335 benim için en iadeli olacak daha vakit var tabi kesin bu diye karar verilmedi ama bakalım şu cup meselesini sormam lazım zekeriya beye oturtamıyorumda tam kafamda :) git gellerim oluyor cc konusunda :)
Ben olsam riske atmaz hoca ne diyorsa onu yaptırırdım. Birazcık büyük olsun derken derim çatlayıp harita gibi gözükecekse, küçük de olsa böyle bir risk varsa asla ve asla büyüğünü yaptırmazdım. Sonuçta hepimiz daha güzel gözüksün istiyoruz göğsümüz, çatlak bir göğüs yerine daha küçük göğsü seçin bence.Ay inş benimde sorunsuz geçer siz ne zaman ameliyat oldunuz 355 mi istesem bendedolu dolu b olsun istiyorum bende kalçam geniş olduğu için kaldıracağını düşünüyorum aslında ama zekeriya bey cilt tipimden dolayı çatlak olabileceğini fazla gelebileceğini söyledi açıkcası biraz korktum o yüzden sanırım 335 benim için en iadeli olacak daha vakit var tabi kesin bu diye karar verilmedi ama bakalım şu cup meselesini sormam lazım zekeriya beye oturtamıyorumda tam kafamda :) git gellerim oluyor cc konusunda :)
Bu arada 28 Haziran’da oldumBen olsam riske atmaz hoca ne diyorsa onu yaptırırdım. Birazcık büyük olsun derken derim çatlayıp harita gibi gözükecekse, küçük de olsa böyle bir risk varsa asla ve asla büyüğünü yaptırmazdım. Sonuçta hepimiz daha güzel gözüksün istiyoruz göğsümüz, çatlak bir göğüs yerine daha küçük göğsü seçin bence.
Ben Zekeriya hocaya cidden güveniyorum, bana neyi uygun gördüyse onu yaptırdım ve bin şükür sürecim sorunsuzdu. Sizin de inşallah her şey gönlünüzce olur :)